leoncia1 02.09.03, 18:43 w tv uslyszalam komunikat o zamiarach zniesienia przez Ministerstwo Edukacji honorowania certyfikatow jezykowych na maturze? czy to prawda? czy ktos moze mi to potwierdzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annuka Re: pustka 02.09.03, 19:39 Zgadza się. W Nowej Maturze certyfikaty nie będą honorowane. Niestety. Wiadomo o tym od jakiegoś czasu. Z tego, co wiem, a jestem nauczycielką, na starej można być zwolnionym na podstawie certyfikatu. Czyli jeszcze w tym roku szkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
leoncia1 Re: pustka 03.09.03, 17:12 annuka napisała: na starej > można być zwolnionym na podstawie certyfikatu. Czyli jeszcze w tym roku > szkolnym. Mialam na mysli stara mature, i wlasnie odnosnie tej starej matury sa takie a nie inne plany :(. Mam nadzieje, ze jest tak jak mowisz......... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
leoncia1 Re: pustka 03.09.03, 17:16 na starej > można być zwolnionym na podstawie certyfikatu. Czyli jeszcze w tym roku > szkolnym. Mialam na mysli stara mature, i wlasnie odnosnie tej starej matury sa takie a nie inne plany :(. Mam nadzieje, ze jest tak jak mowisz......... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś