Gość: wiola IP: *.w3cache.pl / *.pl 19.11.03, 23:59 Hej! Proszę o wskazówki od pobierających lekcje i korepetytorów .. proszę o adresy mailowe i kilka szczegółów (kompetencje, cena z dojazdem) OOOGROMNE Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jureek Re: szukam dobrego korepetytora IP: 212.20.131.* 20.11.03, 09:12 Gość portalu: wiola napisał(a): > Hej! Proszę o wskazówki od pobierających lekcje i korepetytorów .. proszę o > adresy mailowe i kilka szczegółów (kompetencje, cena z dojazdem) OOOGROMNE > Dzięki A może byś tak napisała, skąd jesteś. Szanuj czas ludzi, którzy chcieliby Ci odpisać. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.11.03, 15:03 Oczywiście .. przepraszam ... Poszukuję korepetytora na terenie Warszawy. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa08 Re: szukam dobrego korepetytora IP: 62.233.129.* 20.11.03, 10:57 Moje kompetencje: przez 6 lat mieszkalam w Niemczech, w tym 1 rok studiow w jezyku niemieckim. Pracuje w niemieckiej firmie. Mieszkam na Muranowie. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.11.03, 15:05 Witam i proszę o kontakt na nr GG 3701581 lub wiolabryc@op.pl PS proszę podać cenę korepetycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.uni-greifswald.de 20.11.03, 13:26 Ja ci moge dac korepetycje - tylko musialabys dojezdzac do Niemiec. Jak jestes zainteresowana, daj znac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.11.03, 15:08 chyba jednak troszke za daleko .. baw się dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magitek Re: szukam dobrego korepetytora 26.11.03, 20:30 daje korepetycje raczej ludziom z LO... to moja pasja, wiec poswiecam temu duzo czasu i cierpliwosci :) tanio jesli jestes zinteresowana to pisz na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś