Dodaj do ulubionych

szukam dobrego korepetytora

IP: *.w3cache.pl / *.pl 19.11.03, 23:59
Hej! Proszę o wskazówki od pobierających lekcje i korepetytorów .. proszę o
adresy mailowe i kilka szczegółów (kompetencje, cena z dojazdem) OOOGROMNE
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: szukam dobrego korepetytora IP: 212.20.131.* 20.11.03, 09:12
      Gość portalu: wiola napisał(a):

> Hej! Proszę o wskazówki od pobierających lekcje i korepetytorów .. proszę o
      > adresy mailowe i kilka szczegółów (kompetencje, cena z dojazdem) OOOGROMNE
      > Dzięki

A może byś tak napisała, skąd jesteś. Szanuj czas ludzi, którzy chcieliby Ci odpisać.
      Jura
      • Gość: wiola Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.11.03, 15:03
        Oczywiście .. przepraszam ... Poszukuję korepetytora na terenie Warszawy.
        Dzięki
    • Gość: joa08 Re: szukam dobrego korepetytora IP: 62.233.129.* 20.11.03, 10:57
      Moje kompetencje: przez 6 lat mieszkalam w Niemczech, w tym 1 rok studiow w
      jezyku niemieckim. Pracuje w niemieckiej firmie. Mieszkam na Muranowie. Pasuje?
      • Gość: wiola Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.11.03, 15:05
        Witam i proszę o kontakt na nr GG 3701581 lub wiolabryc@op.pl PS proszę podać
        cenę korepetycji
    • Gość: Magda Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.uni-greifswald.de 20.11.03, 13:26
      Ja ci moge dac korepetycje - tylko musialabys dojezdzac do Niemiec. Jak jestes
      zainteresowana, daj znac :))
      • Gość: wiola Re: szukam dobrego korepetytora IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.11.03, 15:08
        chyba jednak troszke za daleko .. baw się dobrze ;-)
        • magitek Re: szukam dobrego korepetytora 26.11.03, 20:30
          daje korepetycje raczej ludziom z LO...
          to moja pasja, wiec poswiecam temu duzo czasu i cierpliwosci :)
          tanio
          jesli jestes zinteresowana to pisz na maila :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka