Dodaj do ulubionych

No problem +( problem)

26.09.10, 11:00
Witam!
Od lat mam multimedialny kurs angielskiego "The next steps in english"autorstwa "Super memo".Uważam że jest to udany kurs.Poneważ zapoznałem się z nim dostatecznie zdcydowałem się na nowy kurs tej samej firmy pt"Angielski no problem +"Po zapłaceniu ok 140 pl zl z radością zabrałem się do rozpakowania przesyłki( na którą oczekiwałem chyba ponad 10 dni!).Jakież było moje rozczarowanie kiedy stwierdziłem ze zakupiony kurs jest nieco zmodyfikowanym kursem który już "przerobiłem" tj The next steps in english" Dlatego chciałbym przestrzec osoby które mają stary kurs "super memo" aby nie robiły mojego błędu kupując nowy" Angielski no problem +" bo to prawie to samo co "The next steps in english!"Pozdrawiam.Dziękuję. Czesław
Obserwuj wątek
    • anezob3 Re: No problem +( problem) 27.09.10, 12:02
      Przepraszam. Chciałbym nieco sprostować moją wypowiedz.Moje zastrzeżenia dotyczą tylko części dla zaawansowanych.Część dla początkujących i średnio zaawansowanych to nowy materiał którego nie znalazłem w "The next steps in english".Poza tym są podręczniki. Chyba ogólnie jestem zadowolony.Pozdrawiam.Dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka