piaf16 18.04.11, 17:22 Hej ! Potrzebuję poprawnych życzeń urodzinowych po angielsku :) powiedzmy: miłości , radośći i uśmiechu i wszystkiego co sobie tylko wymarzysz . z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krooowka Re: życzenia 25.04.11, 22:58 pisanie takich życzeń jest trochę bez sensu - Brytyjczycy sie kompletnie nie przejmują i na kartkach urodzinowych piszą zwykle - Happy Birthday, I hope you have a wonderful day! :) Można też pisać coś w stylu: All the best on/for your birthday. Best birthday wishes. Hope your dreams come true. Odpowiedz Link Zgłoś
efedra temat: nick 26.04.11, 02:37 Kroowka, nie wiem dlaczego, ale mam bardzo wyraźną wizję Twojego nicka jako kroofka. Oczywiście to tylko sugestia, ale pomyśl o tym! e. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: życzenia 26.04.11, 19:24 Po angielsku życzymy Happy Birthday, czyli dosłownie - miło spędź dzień urodzin, nie składamy życzeń na całą resztę życia. Można dodać - Have a fabulous day, Have fun on the day. Odpowiedz Link Zgłoś
krooowka Re: życzenia 26.04.11, 22:50 efedra, dzięki za sugestię ;) może zacznę się udzielać pod starym nickiem co by nie wzbudzać podobnych skojarzeń jak twoje. choć z drugiej strony nie wiem czy większość forumowiczów zna czy raczej nie zna kroofki. ja musiałam wyguglować :p Odpowiedz Link Zgłoś