mellvin18 10.02.12, 13:45 Zna ktoś kogoś lub stronę, gdzie mogę wyszukać kogoś, kto udziela lekcji angielskiego online? Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: Lektor online 10.02.12, 18:31 mellvin18 napisał: > Zna ktoś kogoś lub stronę, gdzie mogę wyszukać kogoś, kto udziela lekcji angiel > skiego online? > > Z góry dziękuje za odpowiedź. ====================================== Około 32,900,000 wyników (0.22 s) Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
mellvin18 Re: Lektor online 11.02.12, 11:20 Tyle, że ja nie szukam szkoły, która udostępni mi nagrania lektora i ucz się sam. Potrzebuję kogoś z kim będę mógł się umawiać (na jakiś komunikatorze) w odpowiednim dla mnie terminie (praca nie zawsze pozwala mi). Odpowiedz Link Zgłoś
motylkowa07 Re: Lektor online 23.02.12, 19:35 Jestem ciekawa czy taka metoda nauki w ogóle daje jakies korzyści ? W czym to jest lepsze od lektora, albo szkoły ? Oczywiście poza tym że siedzimy w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
jobi Re: Lektor online 23.02.12, 21:26 No właśnie - siedzisz w domu, co dla niektórych uczniów to ma duże znaczenie - bo jesteś w swoim tzw. "naturalnym" środowisku. W 99% masz do czynienia z native speakerami co nie znają twojego języka i to ty się musisz wysilać, żeby ten człek Cię zrozumiał i żebyś ty go zrozumiała. Szkoła też ma swoje plusy, jak trafisz do fajnej grupy. Niektórzy preferują polskich nauczycieli, bo lepiej potrafią np. wytłumaczyć, niektóre kwestie gramatyczne niż native speaker. Każda metoda ma swoje plusy i minusy. Wracając do głównego tematu, ja korzystam z usług tego nauczyciela: englishworldwide.ning.com/profile/1w2x1znzb637q Cenowo to różnie wychodzi, zależy od tematu, długości rozmowy i tego ile lekcji pod rząd biorę, (od $4 do $27) ale też często zdarzają się darmowe spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
motylkowa07 Re: Lektor online 17.03.12, 17:13 Zgadzam się z tą nauką stacjonarnie w szkole. Chociaż nie mów nie kursom online, ale z podstawowa znajomością jezyka w tym przypadku wybrałabym jednak szkołe. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Lektor online 19.03.12, 08:42 @Melvin18 Każda dobra szkoła językowa prowadzi kursy online. Polecam Speak Up. motylkowa07 napisała: > Zgadzam się z tą nauką stacjonarnie w szkole. Chociaż nie mów nie kursom online > , ale z podstawowa znajomością jezyka w tym przypadku wybrałabym jednak szkołe. Ja raczej nigdy nie wybrałbym kursu online. Wolę kontakt bezpośredni na sali razem innymi kursantami. To chyba znacznie skuteczniejsza metoda. Oczywiście nie twierdzę, że kursy online są złe. Przecież są dosyć popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Lektor online 22.03.12, 07:54 JESZCZE RAZ POWTARZAM PYTANIE bo jestem zainteresowana-Ile placi Ci ta szkola za spamowanie i dlaczego musi to robic skoro jest taka swietna? Tez bym sobie dorobila, wiesz, wydatki wiosenne... Odpowiedz Link Zgłoś
marsi-anin Re: Lektor online 19.11.12, 11:02 Speak up , fajna szkoła, znam koleżankę, zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś