Gość: ala IP: *.echostar.pl 08.07.04, 11:18 cześć! znacie stronki gdzie znajdę kurs nauki angieskiego on-line z wymową? bo własnie z wymową mam problemy. bede wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republican Re: pronunciation 08.07.04, 11:32 Gość portalu: ala napisał(a): > cześć! > znacie stronki gdzie znajdę kurs nauki angieskiego on-line z wymową? > bo własnie z wymową mam problemy. > bede wdzięczna za pomoc Goraco polecam www.m-w.com/ Type your word, click on Go Click on red speaker symbol next to the word you just entered and listen as many times as you need. Odpowiedz Link Zgłoś
republican Re: pronunciation 08.07.04, 11:35 republican napisał: > Gość portalu: ala napisał(a): > > > cześć! > > znacie stronki gdzie znajdę kurs nauki angieskiego on-line z wymową? > > bo własnie z wymową mam problemy. > > bede wdzięczna za pomoc > > > Goraco polecam > www.m-w.com/ > Type your word, click on Go > Click on red speaker symbol next to the word you just entered and listen as > many times as you need. > PS How to you like the pronunciation of your name Ala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: pronunciation IP: *.echostar.pl 08.07.04, 17:52 dzieki za stronke!!! ['A-l&]= ala po angielsku [ala]= po polsku tak samo jak pisownia Odpowiedz Link Zgłoś