Gość: katka23 IP: *.infocoig.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:37 Ludzie poleccie cos pleaaaaaaaaase Mysle nad Europa 2000??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flynn Re: Katowice dobra szkoła językowa 03.09.04, 17:45 It depends on what you expect from your English lessons. But I do NOT recommend Berlitz. Believe me, you don't want to go there. Flynn Odpowiedz Link Zgłoś
michu432 Re: Katowice dobra szkoła językowa 19.04.17, 10:26 Ja uczyłem się ze szkołą Ankar. Przystępne ceny i dobrzy nauczyciele- polecam. ankar.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
diorammka Re: Katowice dobra szkoła językowa 09.07.18, 06:16 Ja polecę szkołę Lingua House, mają biuro na ul. 1 Maja 33 w Katowicach. Chodziła na niemieckie metodą bezpośrednią, naprawdę świetna lektorka go prowadziła a szkoła miała sensowną cenę. Polecam poczytać na ich stronie - www.lingua-house.pl/kurs-niemieckiego.html można też iść na bezpłatną lekcję aby zobaczyć jak wygląda nauka tą metodą. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandradrzewicka Re: Katowice dobra szkoła językowa 23.07.18, 12:32 Mogę Ci polecić przeczytanie tego tekstu, znajdziesz tu liczne wskazówki na co warto zwrócić uwagę przed wyborem szkoły językowej: ellalanguage.com/blog/szkola-jezykowa/ Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś