ssidajf 22.06.05, 20:02 jesli ktos bylby chetny do przetlumaczenia mi kilkunastu zdan z ang. na polski to chetnie skorzytam, pilne i prosze o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiash Re: prosze o pomoc:) 22.06.05, 20:50 ja nie za bardzo moge pomoc bo klade dziecie spac. ale zauwazylam, ze jak ktos wpisuje tutaj zdania do przetlumaczenia to najczesciej ktos sie znajdzie do pomocy. wpiz wiec ten tekst do przetlumaczenia w kolejnym poscie bo trudnooferowac pomoc jak nie wiadomo co to za tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
axxolotl Re: prosze o pomoc:) 22.06.05, 20:59 Wpisz tekst/zdania przetlumaczone przez ciebie to sie sprawdzi i ew. poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
ssidajf Re: prosze o pomoc:) 22.06.05, 21:13 tylko, ze wolalabym aby tekst tlumaczony byl przez jedna osobe...bo on jest raczej w formie listu-zawiadomienia..takie tam...:)) i calkiem ciekawy:) tylko nie wiem ile w tym prawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: prosze o pomoc:) 22.06.05, 21:34 Well, mister misteeeriuhs, don't be shy, you've got our undivided attention now. There's nothing like good advertising. Odpowiedz Link Zgłoś