maya_rr 18.07.05, 12:13 co oznacza? kierownik wyzszego szczebla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minimus Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 12:28 nie, totalny leszczu! inaczej jest to account manager - ale nie oznacza to ze jest sie czyimkolwiek kierownikiem, co najwyżej samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 12:44 nie dziękuję sfrustrowany koleżko. Niepotrzebnie sie udzielasz skoro i tak nie potrafisz odpowiadac na pytania, a swoją powodzenia w zwalczaniu nerwicy..;) Odpowiedz Link Zgłoś
minimus Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 12:51 że co????? odpowiedziałem ci na pytanie. Może myśliz że totalny leszczu było do ciebie? Jeśli tak to nie - account executive to nie jest senior management tylko totalny leszczu. Jesli nie, to nie ja mam nerwice i jestem sfrustrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 13:04 Minimus, that was waaayy too funny!!!! Stop! Please! I can't hold it! You're gonna have to pay for cleaning my LCD!!! I propose we award minimus a special EnglishOnly forum prize for his unique talents in inadvertently driving his interlocutors up the wall! Seriously though, that WAS ambiguous. At first glance I did interpret it just as maya_rr did. And wondered why be so rude to begin with. Now I see... "sfrustrowany koleżko" bwahahahahahahahaha <ROLLING ON THE FLOOR DYING WITH LAUGHTER> Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 13:29 minimus.... :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 12:55 to ktos kto zajmuje sie bardzo waznym "account" czyli klientem. Na przyklad glownym klientem AirBus's moga byc British Airlines and Air France, bo sa tytanami w Europie. Wiec takimi klientami w AirBus'ie musi zajac sie ktos bardzo dobrze nagradzany i umiejetny, w skrocie Account Executive... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 13:06 Zgadza się, to jest ktoś, kto opiekuje się poszczególnym klientem/grupą klientów/grupą zleceń, czyli tzw. account. Po polsku niestety nie ma odpowiednika. Ale "nowi polscy" ;) i tak używają w swej nowomowie więcej angielskiego niż polskiego, więc można to spokojnie zostawić tak, jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
minimus Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 13:12 po naszem to często opiekun klienta, doradca klienta, ale faktycznie czesto po prostu acct mgr. to jak maya gniewasz sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: stanowisko ACCOUNT EXECUTIVE? 18.07.05, 13:14 coś Ty-nie gniewam się;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr jeszcze cos 18.07.05, 13:52 moze orientujecie sie ile zarabia osoba na takim stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jeszcze cos 18.07.05, 14:26 to zależy od branży - można być account managerem w banku, można w firmie konsultingowej - i od miejsca pracy - można pracować w Rzeszowie, można w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś