Gość: Sasza IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 23.09.02, 21:37 Ja torze gawariu pa angielskomu ale ja liubliu jazyk Gorkowo. Wsiewo horoszowo i pust wsiegda budiet slonce. doswidania kapitalisticzeskije suki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: russ Re: Wot sobaki, angielskowo zachoczieli... IP: *.nyc.rr.com 24.09.02, 02:06 No to ty bradiaga suczaja, poszol ty k czortowoj matieri. Wot swolocz. W lewoj molot z prawoj sierp eto nasz sowieckij gierb hoczesz rznij, hoczesz kuj wsio rawno paluczysz huj. How about this? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Wot sobaki, angielskowo zachoczieli... IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 24.09.02, 11:24 Wied' ty ni anglijskomu, ni russkomu jazyku nie uciłsja jak nada :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha ...kak nada [n/txt] :-)) IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 24.09.02, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Cause I am an eskimo IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 24.09.02, 15:41 ja gawariu niemnozko po russki I speak english pretty damn good Ich sprache ein bissien deutch E habla unpoqito espanol Je ne parle no france Watashime Poorando karakimashta A tak w ogole to jestem Warszawiak z nowego jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Cause I am an eskimo IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 26.09.02, 16:17 Hi, Inuit :-)) > ja gawariu niemnozko po russki [ja toże] > I speak english pretty damn good [me, well, I can manage :-))] > Ich sprache ein bissien deutch [mein Deutsch is nicht zu gut] > E habla unpoqito espanol [null] > Je ne parle no france [et moi je le parle] Parlo un po' d'italiano, e una lingua molto bella > Watashime Poorando karakimashta [??? Japanese?] > A tak w ogole to jestem Warszawiak z nowego jorku. a ja warszawianka z Warszawy. Regards! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flo Re: Cause I am an eskimo IP: 213.216.86.* 27.09.02, 01:22 Mnie cholera rodzice znalezli uruchamiajac SETI ... nie zeby kapusta, bocian, czy inne dyrdymaly... "Musimy Ci powiedziec, ze jestes kosmita". I tak wlasnie zamieszkalem w Sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Agatko , toz my razem prawie jak Papierz IP: *.nyc.rr.com 27.09.02, 13:48 Po przeanalizowaniu twojego nicka stwierdzam autorytatywnie ze masz na imie Agata i tak na ciebie bede od dzis wolal, cool? Razem znamy wiecej jezykow niz mam wlosow na glowie(lysy jestem) Juz nam nie daleko do Papierza Aha Ja oczywiscie jestem Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Cause I am an eskimo IP: *.proxy.aol.com 27.09.02, 04:00 Gość portalu: Sasza napisał(a): > ja gawariu niemnozko po russki Should be (IMHO) Ja goworiu niemnozko po russki > I speak english pretty damn good I speak English pretty damn good > Ich sprache ein bissien deutch Ich spreche einbisschen Deutsch > E habla unpoqito espanol E habla un poquito espanol > Je ne parle no france Je ne parle pas francais > Watashime Poorando karakimashta watashime poorando karakimashita (If it is correct. In romanized writting Japanese don't apply capital letters). Pozdry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwas Re: Cause I am an eskimo IP: 12.96.204.* 27.09.02, 04:31 Gość portalu: al napisał(a): good job al. still, just to be fair, given the context, let Sasza keep: > Je ne parle no france erwas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tullka ich spreche ein bisschen Deutsch :))) IP: *.61-136-217.adsl.skynet.be 27.09.02, 09:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwagier Zenka Re: Wot sobaki, angielskowo zachoczieli... IP: 195.205.24.* 27.09.02, 12:28 To było by niezłe. No u Tiebia oszibki. Prawilno: goworit' na anglijskom, na russkom, na polskom jazykie. Wiem, bo miałem befra Rosjanina. dał nam popalic. POZDRO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: Wot sobaki, angielskowo zachoczieli... IP: 5.2.1R1D* / *.gnmipr.gm.com 27.09.02, 20:25 Hi everybody! My name is Aleks, originally I'm from Wroclaw, Poland. While at work I wuold like to share opinion about Russians. From Linden NJ, USA : Personally, if we talk about Russians I like only "pierogi ruskie'. I hope wether is better than in the USA. Sincerely, Aleks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Wot sobaki, angielskowo zachoczieli... IP: *.proxy.aol.com 27.09.02, 20:30 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Ja torze gawariu pa angielskomu ale ja liubliu jazyk Gorkowo. > Wsiewo horoszowo i pust wsiegda budiet slonce. > doswidania kapitalisticzeskije suki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TED Re: Wot sobaki, angielskowo zachoczieli... IP: *.proxy.aol.com 27.09.02, 20:32 sasza go and fuck yourself asshole ! Odpowiedz Link Zgłoś