kurdelebele 29.05.07, 12:15 jak brzmi po angielsku klasyczna formulka typu: "w odpowiedzi na panstwa ogloszenie o pracy (bla bla bla)" ?? R.S.V.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fortuitous_girl Re: job application 29.05.07, 13:30 In response to your posting (on xxx web site) for a xxx position I am enclosing my resume for your review. Myślę, że tak chyba może być, ale posłuchajmy co nasi guru proponują. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: job application 29.05.07, 14:53 fortuitous_girl napisała: > In response to your posting (on xxx web site) for a xxx position I am enclosing my resume for your review. ...posting??? Jestem w armii od 20 lat i mialem tych 'postings' juz kilkanascie... Moze lepiej by bylo lepiej zamist "posting" uzyc "advertisement", jak myslisz malutka? --- "w odpowiedzi na panstwa ogloszenie o pracy (bla bla bla)" ?? Nie lepiej po prostu: '...in response to your job advertisement in (xxx)' --- fortuitous_girl, zltko moje kochane, ja tam zadnym guru nie jestem, ale potrafie ziemniaki na polu zbierac i na zmywaniu garow sie znam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl Re: job application 29.05.07, 15:24 Istnieją "job posting", więc idąc tym tropem dlaczego by nie umieścić posting w owym zdaniu? Daruj sobie proszę te przytyki skierowane w moją stronę, nie podoba Ci się to co napisałam, to napisz to normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: job application 29.05.07, 15:57 polecam przyklady www.google.co.uk/search?source=ig&hl=en&q=cover+letter&meta= Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: job application 29.05.07, 15:58 a dokladniej by nawet bylo Cover Letter Sample www.google.co.uk/search?hl=en&q=cover+letter+sample&meta= jak tu jobsearch.about.com/od/coverlettersamples/a/coverlettsample.htm Odpowiedz Link Zgłoś