Gość: sky IP: *.pai.net.pl 27.09.03, 10:21 Chcę się zapisać na kurs przygotowywujący do CAE do Progressu w Łodzi. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś dobrego lektora uczącego w tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tufi metoda callana - a tfu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:05 progressu nie znam, ale szukalam szkoly jezykowej na FCE i trafilam do jakiejs takiej co jest w dawnym Juvenusie i ma taka wielka reklame "metoda callana". ODRADZAM zupelnie te szkole. jest baaaardzo droga, poza tym przeszkadzalam bardzo pani w informacji bo nie mogla sobie z kolezanka pogadac przez telefona, na dodatek powiedziala, ze "nauczyciele to nie sa do dyspozycji uczniow" (???!!!!) i nie ma zadnych znizek (to bylo powiedziane ze swietym oburzeniem) i w ogole pani na mnie nakrzyczala jak ja smiem nie wiedziec, ze zajecia na fce to sa we wtorki a nie w czwartki (albo odwrotnie, tak mnie zszokowala tym swoim tonem, ze nie pamietam). zdecydowanie bede zniechecac ludzi do nauki w tej szkole. zycze powodzenia w wyborze. a gdzie chodzilas/les na fce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: Progress w Łodzi IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.09.03, 14:09 chodziłam do Szustera. Większość nauczycieli uczy tam naprawdę dobrze. Choć można mieć oczywiście pecha... Ale tak generalnie - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie79 Re: Progress w Łodzi 29.09.03, 15:45 progress polecam jak najbardziej, choc ja chodzilam tam tylko dwa lata, bardzo dawno temu i w dodatku do lektorki Moniki, ktora od dawna tam nie pracuje. Za to CAE i CPE zdalam oba na A - fakt, mieszkalam kilka lat w Stanach, ale mimo wszystko swietnie mnie tam przygotowali. Zawsze polecalam ta szkole i polecam wszystkim znajomym i oni tez sa bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: Progress w Łodzi IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 01.10.03, 22:21 dzieki Sylvie za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś