Gość: Goska IP: *.chello.pl 01.12.03, 12:28 Czy możecie polecić Dobrą szkołę w Warszawie?!Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 21:57 Polecam szkołe the tower na marszałkowskiej 34/50....a z lektorów omara i tomka...są najlepszymi lektorami z którymi miałem doczynienia w warszawie a byłemwe wielu szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.acn.pl 02.12.03, 12:01 A ja polecam p. Ewe z British School na Bemowie. Jest swietna i kompetentna, pierwsza lektor, co do ktorego mam wrazenie, ze sie nie obija i ze naprawde zależy jej na nauczeniu czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helper Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.proxy.aol.com 04.12.03, 06:55 Newsweek ma ranking szkół: newsweek.redakcja.pl/archiwum/rankingszkol.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.chello.pl 04.12.03, 20:43 Bardzo wam dziękuję .Propo rankingu to go znam ale czy aby on jest naprawdę miarodajny?!Dlatego bardziej zależy mi na opniach osób uczących się w danej szkole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.met.pl 04.12.03, 23:29 Ta, miarodajny...no coś Ty, dziewczyno, wiesz JAK ten ranking jest przeprowadzany?? On jest w ogóle nieweryfikowalny, bo robi sie go na podstawie ankiet, w które każdy (takze własciciele szkoł) może sobie wpisac max punktów ze wszystkiego... Lepiej popytaj na takim innym forum języka angielskiego - jest naprawde fajne i dużo ludzi dzieli sie tam swymi wrazeniami:) www.angielski.lukar.net PS. Dużo dobrych opinii słyszałam o WCSRN www.wcsrn.com.pl , które jest niedrogie, ale nie chodziłam tam, więc nie powiem nic od siebie póki co. Ale w lutym chyba sie tam zapisze, możesz poszukać wątków o tej szkole tutaj, na forum Gazety. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.proxy.aol.com 05.12.03, 00:48 Jeśli aż tak niemiarodajny to skąd się biorą te wszystkie NISKIE oceny? Dyrektorzy sami je sobie wpisują w ankiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.met.pl 05.12.03, 13:12 Wiesz... jeśli szkoła traktuje ankietę powaznie, to prawdopodobnie daje ją do wypełnienia swoim uczniom - może stąd. Mnie zastanawiają raczej wysokie noty szkoł X o których nikt w sumie nie słyszał - a plasują się wysoko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.chello.pl 09.12.03, 11:59 dla mnie ten ranking to bzdura. szukalam niedawno szkoly jezyka angileskiego dla siebie i sugerowalam sie rankingiem i wyszlo calkiem odwrotnie. dwie pierwsze szkoly sa dla mnie beznadziejne, bo praktycznie wszystkie kryteria wymienione w rankingu mijaja sie z prawda. ostatecznie chodze do The Orange School i bardzo mi sie podoba. w rankingu zajela niskie miejse, ale ja juz wiem dlaczego. w kazdym pomieszczeniu nie ma bowiem telewizora i tablicy, bo formula szkoly jest inna. jest sala multimedialna, a na niej chyba ok 150 komputerow. jest odzielna sala z telewizorem. do tego jest wypozyczalnia filmow i ksiazek. i to, co mi sie najbardziej podoba: moge sobie sama regulowac grafik zajec. polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sade Re: SZKOŁY JĘZYKOWE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 22:12 kolejny post napisany przez pracownika szkoly the orange jak jest taka dobra to czego zmieniaj nazwe a ludziom ktorzy zdalo firsta na c mowia ze zdadza advance za pol roku?Jak sie troche znasz to wiesz ze jest to raczej nierealne (chyba zebys non stop zakuwala angielski)tak jak mowia chodzac na zajecia 2razy 90 minut tygodniowo.OSZUSCI Odpowiedz Link Zgłoś
kicia123mili Re: szkoły 30.10.17, 15:29 Serdecznie polecam Cambridge School of English. Dużo różnych kursów, dobrzy lektorzy, materiały na zajęciach super i ogólna atmosfera szkoły jest bardzo fajna. Bardzo dobrze mi się tam uczyło. Odpowiedz Link Zgłoś