zona_jarka 17.10.09, 13:40 Czy warto kupić słuchawki bezprzewodowe Philips SBC HC8440, nie stać mnie na jakieś super? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenex Re: słuchawki Philips 17.10.09, 15:42 Ja myślę, że warto kupić. Phillips to bardzo dobra firma jeżeli chodzi o ogół sprzętu rtv/agd ale o tym chyba nikogo nie trzeba informować :). Co do samych słuchawek - za tę cenę raczej nie znajdziesz nic lepszego, na magicznaplaneta.pl możesz je kupić za mniej niż 160 zł a to nie jest dużo jak na słuchawki, które mogą pracować bez ładowania 15 godzin. Moim zdaniem - bierz w ciemno :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: słuchawki Philips IP: *.aster.pl 24.10.09, 20:40 Nie znam tych słuchawek, ale nie zgodzę się z opinią, że jak Philips jest dobrą firmą, to można brać w ciemno. Jakieś 2-3 lata temu kupiłam słuchawki bezprzewodowe Philipsa właśnie i o ile dźwięk rzeczywiście miały fajny, to miały wadę, która absolutnie je dyskwalifikowała. Wyrównywały dźwięk do w miarę jednakowej głośności. W kawałkach, które zaczynają się cicho, a potem jest głośniej, zwłaszcza, gdy ten moment przygłośnienia jest bardziej wyraźny, słuchawki po prostu wariowały. Było słychać to 'siądnięcie' tego głośniejszego dźwięku. Nie umiem tego opisać, ale brzmiało tragicznie. Oddałam do sklepu i nawet nikt się ze mną nie kłócił, że to nieistotny detal. Więc jak idziesz do sklepu, to weź ze sobą płytę z taką muzyką i sprawdź na miejscu, albo kupuj tam, gdzie jest opcja zwrotu w razie co. Teraz mam inną firmę i słuchawki pod tym względem są prawie idealne. Odpowiedz Link Zgłoś