Dodaj do ulubionych

Kamera dla amatorki

IP: *.tkk.pl 22.10.09, 02:21
Witam,

Poszukuje kamery do nakręcenia amatorskiego filmiku do konkursu operon o
książce. Filmik ma być 60 sekundowy, więc nie potrzebuje jakiegoś wymagającego
sprzętu. Ważne, aby dobrze odtwarzany był na you tubie ponieważ tam należy go
wrzucić. THX
Obserwuj wątek
    • green_pandora Re: Kamera dla amatorki 22.10.09, 13:03
      Skoro to ma być amatorski film to tak na prawdę wystarczy Ci aparat cyfrowy...
      albo lepszy telefon :) Chyba bez sensu robić sobie wydatek na jeden raz a taka
      "prymitywna jakość" nagrania doda temu amatorszczyzny :)
      Jakbyś się jednak zdecydowała na zakup czegoś nowego i lepszego to poszperaj
      trochę na sklepie electro.pl - ja tam kupowałam aparat fot. za jakie grosze, bo
      była wyprzedaż.
      Powodzenia!
    • rozalka999 Re: Kamera dla amatorki 25.10.09, 19:28
      Gość portalu: Madziani16 napisał(a):

> Witam,
      >
      > Poszukuje kamery do nakręcenia amatorskiego filmiku do konkursu operon o
      > książce. Filmik ma być 60 sekundowy, więc nie potrzebuje jakiegoś wymagającego
      > sprzętu. Ważne, aby dobrze odtwarzany był na you tubie ponieważ tam należy go
      > wrzucić. THX

Hej z tego co sie orientuje to nie musisz kupować specjalnie kamery można równie
      dobrze nagrać film telefonem komórkowym jeśli masz z kamerą a w dzisiejszych
      czasach raczej w każdym telefonie jest kamera:))
      • Gość: Madziani16 Re: Kamera dla amatorki IP: *.tkk.pl 25.10.09, 22:28
        No w sumie to nie wpadłam na ten pomysł.
        Napiszę najlepiej do Operonu czy telefonem można nagrać filmik na konkurs.
        Dzięki za pomoc :)
        • fenex Re: Kamera dla amatorki 27.10.09, 02:26
          Pytanie tylko, jak jury będzie patrzeć na filmik nagrany telefonem komórkowym
          ;). Wg mnie powinnaś przejrzeć oferty sklepów i wybrać coś dla siebie. Np.
          magicznaplaneta.pl ma duży wybór niedrogich kamerek, więc wydaje mi się, że w
          pierwszej kolejności powinnaś uderzyć właśnie tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka