Dodaj do ulubionych

kino domowe LG HT353SD-DO

03.12.11, 11:20
Mogę śmiało napisać, że miałem. Problem: ponieważ rzadko korzystam to sprzęt mam najczęściej wyłączony całkowicie z sieci; od pewnego czasu w zasadzie nie mogę z niego korzystać, bo po włączeniu do "prądu" przez bardzo długi czas (czasem godzinę a nawet dłużej) jedyną reakcją jest wysuwanie i wsuwanie kasety cd; jak już "zaskoczy" i np. uruchomi się radio, to czasem udaje mi się odtwarzać muzykę/zdjęcia z "pendraifa" a czasem film z cd; ostatnio nawet i to szwankuje, bo przy przejściu na cd lub na usb znowu "lata" kaseta. Sprzęt jest-niestety-już po gwarancji. Jestem laikiem (albo gorzej) w sprawach takiego sprzętu i elektroniki (mam nadal na stanie jeszcze "stary" tv Thomson i chodzi jak "burza"). Konsultowałem się telefonicznie z serwisem LG i powiedzieli, że to jakieś uszkodzenie płyty i koszt naprawy nawet do 180 zł.. Pytania: 1. czy warto toto naprawiać, 2. może ktoś zna znacznie tańszy serwis w Warszawie, 3. a może dać sobie spoko z kinem i kupić jakieś tanie dvd lub nawet "bluraja" - nie jestem wymagający (kino dostałem w prezencie) i nie chcę teraz wywalać kasy. Jest jeszcze mały problemik - kino ma radio a DVD czy B-R, niestety, nie. Z góry dzięki za praktyczne podpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • amika233 Re: kino domowe LG HT353SD-DO 23.03.12, 13:05
      Jeżeli serwis jest za drogi i podchodzą pod cene kina,to lepiej sobie odpuść i zainwestuj w nowe,będziesz miał przynajmniej gwarancje i pewność,ze gdy coś sie zepsuje to odsyłasz i jest spokój. Jaki budzet posiadasz? Zobacz na stronie VoiceKraft.net mają szeroki wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka