Dodaj do ulubionych

POMOCY z amplitunerem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 06:40
harman kardon AVR 135 CZY yamaha RVX 457,glośniki mam kody F51
Obserwuj wątek
    • Gość: locoloco Re: POMOCY z amplitunerem IP: 83.9.38.* 15.12.05, 02:33
      witam
      Harman gra znakomicie - ma ciepłą barwę , muzyka trafia prosto
      do "serca" .Otrzymuje znakomite oceny przez uzytkowników.
      www.idg.pl
      pozdrawiam
      • Gość: Dynamics No właśnie HArman to HArman IP: 194.158.194.* 15.12.05, 09:03
        A poza tym Hamerykański sprzęt do Hamerykańskich głośniorków - prawda że
        głośniorki jak za tę cenę grają fajniuśko - właśnie przekonuje niedowiarków
        żeby spróbowali KODY - nic to że to nie Soniak ani Panasłoń, za tę cenę gra jak
        dla mnie całkiem w porządku.
        • Gość: wredniak Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:19
          za ta cene to lepiej nie w porzadku... :D

sub sw1000... jest zaskakujacy....
          • Gość: dynamics Re: No właśnie HArman to HArman IP: 194.158.194.* 15.12.05, 13:59
            Możesz rozwinąć swoją myśl - pierwszego zdania nie zrozumiałem
            • Gość: memphis Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:28
              Tez mam F51 w zestawie z Koda dra-660 i jestem bardzo zadowolony z glosnikow. W
              tej chcwili stwierdzam ze jest troche za malo mocy w amplitunerze. Stereo gra
              bardzo dobrze, gorzej jednak jessli chodzi o Prologic. Dzwiek staje sie wtedy
              przybity i malo wyrazny. Chce dokupic amplituner DENON AVR-1706 (bardziej
              pasuje do kolumn 6om). Jak to bedzie gralo z F51 ktore sa 8om? Co tym wszystkim
              sadzicie???
              • Gość: A.K. Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.chello.pl 14.01.06, 17:38
                Sądzę, że powinienieś przejść króciutki kurs dotyczący tematu mocy, impedancji
                kolumn, no i różnic pomiędzy popularną japońszczyzną :)
                • Gość: memphis Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.wsiz.rzeszow.pl 16.01.06, 10:00
                  Czy ktos moze taki krótki kurs tutaj wyłożyć?
                  Wiem ze im mniej omów tym miedzy innymi wieksza moc glosnikow,
                  wiem rowniez ze np 8om amplituner czesto nie radzi sobie z dobrymi kolumnami
                  4om. Niewiem jak jest w druga strone, przyznaje ze jestem laikiem jesli chodzi
                  o elktronike i te sprawy, ale ucho mam dobre i slysze roznice pomiedzy roznymi
                  zestawami.
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka