Gość: koti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 06:40 harman kardon AVR 135 CZY yamaha RVX 457,glośniki mam kody F51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: locoloco Re: POMOCY z amplitunerem IP: 83.9.38.* 15.12.05, 02:33 witam Harman gra znakomicie - ma ciepłą barwę , muzyka trafia prosto do "serca" .Otrzymuje znakomite oceny przez uzytkowników. www.idg.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dynamics No właśnie HArman to HArman IP: 194.158.194.* 15.12.05, 09:03 A poza tym Hamerykański sprzęt do Hamerykańskich głośniorków - prawda że głośniorki jak za tę cenę grają fajniuśko - właśnie przekonuje niedowiarków żeby spróbowali KODY - nic to że to nie Soniak ani Panasłoń, za tę cenę gra jak dla mnie całkiem w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredniak Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:19 za ta cene to lepiej nie w porzadku... :D sub sw1000... jest zaskakujacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynamics Re: No właśnie HArman to HArman IP: 194.158.194.* 15.12.05, 13:59 Możesz rozwinąć swoją myśl - pierwszego zdania nie zrozumiałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memphis Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:28 Tez mam F51 w zestawie z Koda dra-660 i jestem bardzo zadowolony z glosnikow. W tej chcwili stwierdzam ze jest troche za malo mocy w amplitunerze. Stereo gra bardzo dobrze, gorzej jednak jessli chodzi o Prologic. Dzwiek staje sie wtedy przybity i malo wyrazny. Chce dokupic amplituner DENON AVR-1706 (bardziej pasuje do kolumn 6om). Jak to bedzie gralo z F51 ktore sa 8om? Co tym wszystkim sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K. Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.chello.pl 14.01.06, 17:38 Sądzę, że powinienieś przejść króciutki kurs dotyczący tematu mocy, impedancji kolumn, no i różnic pomiędzy popularną japońszczyzną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memphis Re: No właśnie HArman to HArman IP: *.wsiz.rzeszow.pl 16.01.06, 10:00 Czy ktos moze taki krótki kurs tutaj wyłożyć? Wiem ze im mniej omów tym miedzy innymi wieksza moc glosnikow, wiem rowniez ze np 8om amplituner czesto nie radzi sobie z dobrymi kolumnami 4om. Niewiem jak jest w druga strone, przyznaje ze jestem laikiem jesli chodzi o elktronike i te sprawy, ale ucho mam dobre i slysze roznice pomiedzy roznymi zestawami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś