Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:27 Hej, ktoś moiże ma powyższą mp3? Bo ma problem ze zgraniem z dysku na odtwarzacz proszę o kontkt wszystkich, ktorzy maja tez taki odtwarzacz, albo sie conieco na tym znaja:-) Ewa gg:1696807 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bedi Re: Odtwarzacz mp3 MuVo TX SE 20.12.05, 10:55 A jaki konkretnie masz problem? Ja mam taki odtw, po podl do zlacza USB pojawia sie jako "wymienny dysk" mozesz przegrac pliki przy pomocy Windows Explorer, Windows Media Player ma tez opcje eksportu do urzadzenia zewnetrznego (opis w instrukcji do odtw). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Odtwarzacz mp3 MuVo TX SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:11 No wlasnie nie pokazuje mi sie ikonka wymiennego dysku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bedi Re: Odtwarzacz mp3 MuVo TX SE 21.12.05, 09:33 Moga byc dwie przyczyny, port USB albo sam odtw. Jezeli masz mozliwosc to sprawdz czy dziala z innym komputerem, np gdzies w sklepie. Windows XP powinien ropoznac go jako zwykly USB drive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Odtwarzacz mp3 MuVo TX SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:16 Port usb jest ok...bo neostrada dziala na nim...Ale dzieki za sugestie:) Sprawdze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredniak Re: Odtwarzacz mp3 MuVo TX SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 09:33 neostrada na usb jest do kitu :P btw... jaki masz system... moze jednak sterowniki.... jak winda 98 to bardzo prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Odtwarzacz mp3 MuVo TX SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 09:51 > neostrada na usb jest do kitu :P Do kitu to najlepsza jest minia. Dodanie do kitu neostrady powoduje, ze strasznie się ten kit ciągnie i cięzko się nim szyby uszczelnia:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Odtwarzacz mp3 MuVo TX SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 20:35 hehe:-) Dziekuje wam z calego serca, mam winda 98 i nie mam sterownikow, moja mp3 dziala:-) No i juz koniec tego problemu.Dziekuje wam za wskazowki:-) Odpowiedz Link Zgłoś