Dodaj do ulubionych

jaką kupić kamerę do 3500zł pomocy?

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.08.06, 08:47
myślałem o canon dc 20, choć może lepiej kupić jakąś z twardym dyskiem? Proszę
o pomoć i radę.
Obserwuj wątek
    • kellog Re: jaką kupić kamerę do 3500zł pomocy? 16.08.06, 16:27
      Wolałbym chyba ten model Canona:
      www.ceneo.pl/245524s
      Ze względu na możliwość zapisu DVD.
      Pozdrawiam
      • Gość: pablo Re: jaką kupić kamerę do 3500zł pomocy? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.08.06, 20:58
        wyświetlił się Panasonic VDR-D300EP, a ta kamera dc 20 też ma zapis dvd, czyż
        nie? dziękuję , pozdrawiam
    • Gość: pablo Re: jaką kupić kamerę do 3500zł pomocy? IP: 89.161.15.* 22.08.06, 22:42
      czy ktoś mi pomoże czy nikt się nie zna na kamerach? czekam na opinie, czy canon
      dc40 , czy sony dcr dvd 405, panasonic vdr d300? Która będzie lepsza?
      • Gość: Marta jvc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:16
        Witaj,

właśnie trzy tygodnie temu zakupiłam kamerę z twardym dyskiem JVC EVERIO MG-GZ
        67 (20 GB). Jestem z niej bardzo zadowolona, właśnie wróciliśmy z wakacji na
        których wypróbowaliśmy ten sprzęt. Twardy dysk to super sprawa, nie musisz do
        tego dokupywać żadnych kaset ani mini płytek, ponadto teraz już nikt nie poleca
        zakupu kamer DVD ze względu na zmianę zapisu na DVD - teraz wchodzi niebieski
        laser i niedługo te kamery DVD, które są obecnie w sprzedaży to będzie złom.
        Rozważaliśmy również zakup kamery, która zapisuje na karty pamięci, ale okazało
        się, że traci się ogromnie na jakości przy zgrywaniu...
        Na razie zapełniliśmy prawie cały dysk - teraz jestem na etapie kopiowania
        filmów, obróbka jest całkiem prosta, jakość super. Kamera jest bardzo poręczna,
        w miarę lekka, prosta w obsłudze - nigdy wcześniej nie posiadałam takiego
        sprzętu a to ja głównie nagrywałam nasz urlop.
        Ma całkiem niezłe parametry, ja zapłaciłam za nią 2900 zł, co uważam jest
        przyzwoitą ceną. Kupowałam przez internet w sklepie topmarket.
        Pozdrawiam
        Marta
        • Gość: pablo Re: jvc IP: 89.161.15.* 27.08.06, 22:49
          dzięki za pełna informację, dzięki Tobie się zdecydowałem, myślę ze kupię ten
          sam model. Pozdrawiam
          • Gość: locoloco Re: jvc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:21
            witam
            Jakość tej kamery dzieki obiektywowi 1,2 należy do najlepszych
            www.jvc.pl/product.php?id=GZ-MG67EZ&catid=100015
            kamery JVC jako pierwsze na świecie dały nowe niesamowite mozliwości
            www.jvc.pl/site/pl_pl/g_series/
            Ilość czasu nagrania- sprawia że każda wycieczka , każdy wyjazd - to mniej
            stresów z uwagi na brak źródła nagrania.
            Również szybkość współpracy z komputerem, czas dostępu o materiałów - jest
            bezkonkurencyjny
            Sprawdź testy na:
            www.camcorderinfo.com
            www.videozona.ru

Bardzo ważne - musisz pamietać jedynie o akumulatorach.
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka