Dodaj do ulubionych

Philips 26PF7321 ???

IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.10.06, 20:22
....opłaca sie kupić owy telewizorek ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Product Manager Re: Philips 26PF7321 ??? IP: 195.245.204.* 25.10.06, 14:22
      Hmm...bardziej polecam Samsunga LE32S71B - jest lepszy, ladniejszy, tanszy,
      gwarancja na dwa lata i przedewszystkim ma 32 cale, a nie 26. Rózenice widać
      gołym okiem :
      www.hoopla.pl/product_info.php/pid/13885/Samsung_LE32S71B/
      • Gość: zuzek Re: Philips 26PF7321 ??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.10.06, 16:48
        "jest lepszy, ladniejszy, tanszy,"
        1. wątpie - philips opisany przezemnie posiada pixel plus
        2. rzecz gustu
        3. kto szuka ten znajduje ---> philips jest tańszy!!! --->
        www.allegro.pl/item135575907__promocja_philips_26pf7321_pixel_plus_nowy_gwar_hd.html
        "gwarancja na dwa lata" ---> teraz chyba wszystko ma gwar. na 2 latka

"Rózenice widać
        > gołym okiem "

tak oczywiscie "rozenice" widac golym okiem .......
        • koljax Re: Philips 26PF7321 ??? 26.10.06, 14:14
          To po co sie pytasz jak juz znasz odpowiedz ? Ktos Ci grzecznie odpowiada a Ty
          sie czepiasz literowek...

A swoja droga ja uwazam ze firma ktora robi wszystko (od czajnikow przez
          maszynki do golenia az po rtv) nie jest w stanie zrobic nic porzadnie.
          Moje doswiadczenia osobiste z produkatami Philipsa sa wylacznie negatywne.

Dawniej w tv liczylo sie tylko sony, a teraz ciekawa oferte ma wlasnie samsung
          (ktory zreszta ma juz sporo wspolnego z sony).
          • Gość: Kornik Re: Philips 26PF7321 ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 14:46
            > To po co sie pytasz jak juz znasz odpowiedz ? Ktos Ci grzecznie odpowiada a
            Ty
            > sie czepiasz literowek...
            Z tego co widzę, to Zuzek upatrzył/a sobie Philipsa i pyta czy warto go kupić
            (tzn jakie ma wady lub zalety). I dostaje odpowiedź, że warto kupić...Samsunga.
            Troche nie na temat, nie uważasz?
            > A swoja droga ja uwazam ze firma ktora robi wszystko (od czajnikow przez
            > maszynki do golenia az po rtv) nie jest w stanie zrobic nic porzadnie.
            Hmmm, dość ryzykowna teza. Jeśli by tak było, to nie warto kupować;
            1. Panasonic'a, bo robi również aparaty fotograficzne, telefony, klimatyzatory,
            kserokopiarki, sprzęt medyczny, maszynki do golenia, szczoteczki do zębów,
            baterie
            2. Sharp'a bo robi oprócz sprzetu RTV równiez lodówki, klimatyzatory,
            mikrofalówki i kuchnie, kalkulatory, faxy, kserokopiarki, drukarki, komputery,
            kasy itd
            3. Yamaha: robi oprocz RTV również motocykle i instrumenty muzyczne
            4. LG bo robi również pralki, lodówki, klimatyzatory, odkurzacze, mikrofalówki,
            zmywarki
            > Dawniej w tv liczylo sie tylko sony, a teraz ciekawa oferte ma wlasnie samsung
            Ale polecany przez Ciebie samsung robi też telefony, drukarki, lodówki, pralki,
            mikrofalówki, klimatyzatory, światłowody a nawet sprężarki. Czy to nie stoi w
            sprzeczności z Twoją tezą, ze nie należy kupowac niczego od producentów, którzy
            robią wszystko?
            • koljax Re: Philips 26PF7321 ??? 27.10.06, 12:56
              Nie chce sie sprzeczac, ale pytanie brzmialo, czy sie oplaca kupic konkretny
              model TV philipsa, a w odpowiedzi ktos grzecznie napisal, ze nie, bo lepszym
              zakupem jest konkretny model samsunga, wiec co jest nie na temat...?
              Autor wątku nie pytal konkretnie o wady i zalety, tylko o to czy sie oplaca i
              nie dosc ze dostal konkretne odpowiedz, to jeszcze ktos byl tak mily, ze podal
              inną, jego zdaniem lepsza alternatywe.

Jesli chodzi o wspomniane firmy, ktore tez robia "wszystko" (jak panasonic,
              sharp itd.) to nie jest sprzeczne z moją teza. Ja wspomnialem o firmie sony,
              ktora ma jednak dosyc sprecyzowana oferte (a przyklad wspolpracy z ericssonem w
              temacie komorek tez tylko potwierdza moja teze. Sony robilo i robi b. dobre TV
              i tak powinno pozostac. Mimo duzego doswiadczenia Ericsona co do komorek,
              wspolne produkty sony-ericsson maja delikatnie mowiac nie najlepsza opinie).
              Wspomnialem o samsungu, dlatego ze robi TV na czesciach sony (bo wybudowali
              wspolna fabryke) wiec mozna za mniejsze pieniadze kupic niejako produkt sony
              (to tak jak zakup citroena C1, ktory jest prawie tym samym samochodem co toyota
              aygo a kosztuje jednak mniej). Wracaja do samsunga, to ta firma zrobila
              olbrzymie postepy w ostatnich kilku latach.

Co do philipsa, to mialem nieprzyjemnosc uzywac tv (CRT) tej firmy i to byla
              totalna porazka (w porownaniu wlasnie z sony). Inne produkty philipsa, ktore
              znam, czyli maszynka do golenia, zelazko (mimo ze te dwa produkty są flagowymi
              produktami philipsa tez nienajlepiej wspominam), wiec nie zmienie zlego zdania
              o firmie philips.
              Co nie znaczy ze jak ktos sobie upatrzyl philipsa to nie moze go kupic. Autor
              watku ma jednak watpliwosci (moim zdaniem uzasadnione) i dlatego zalozyl ten
              wątek.
              Pozdrawiam i szczerze zycze udanego zakupu (zwlaszcza jak bedzie to philips, bo
              tu trzeba duzo szczescia zeby na takowy trafic).
              Gdzies czytalem wątki nt. notorycznie psujacych sie tv 32" philipsa (ale nie
              pamietam w tej chwili czy chodzilo o CRT czy LCD) poniewaz raczej nigdy nie
              kupie tv philipsa, stad nie za bardzo mnie ta sprawa interesowala.
              • Gość: rex Re: Philips 26PF7321 ??? IP: *.spray.net.pl 28.10.06, 23:55
                ten pan jest z hoopla, zawsze wciska co innego, akurat to, co pewnie zalega mu
                ws klepie
          • Gość: zuzek Re: Philips 26PF7321 ??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.10.06, 15:55
            "> To po co sie pytasz jak juz znasz odpowiedz ? Ktos Ci grzecznie odpowiada a Ty
            > sie czepiasz literowek..."

ktos grzecznie mi wskazuje samsunga gdy ja sie pytam o philipsa....niesamowite...:)

"> Dawniej w tv liczylo sie tylko sony, a teraz ciekawa oferte ma wlasnie samsung
            > (ktory zreszta ma juz sporo wspolnego z sony)."

ciekawą ma ofertę??? tzn. tanie ma telewizory ...
            • koljax Re: Philips 26PF7321 ??? 27.10.06, 13:00
              Samsung ma moze i tanie telewizory, ale jak sie okazuje, to philips jeszcze
              tansze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka