Dodaj do ulubionych

Jakie DVD??

IP: *.unregistered.media-com.com.pl 21.09.03, 10:58
Jakie mam kupić dvd,jaka firma,po ile,w jakim sklepie???Pomóżcie mi jakiś
porzony wybrać!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Jakie DVD?? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 21.09.03, 11:02
      Najlepiej kup SONY lub Panasonic w mediamarkecie po ok.3000 a z telewizorem 2000
    • Gość: Lechu Re: Jakie DVD?? IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.03, 00:03

Najlepsze urządzenia po rozsądnej cenie produkuje obecnie Pioneer.
      Od tanich -seria 4xx do drogich seria 6xx
      • Gość: zix Re: Jakie DVD?? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 17:12
        A nie lepiej sugerowac sie telewizorem ??? Kupic takiej firmy aj TV... No chyba
        ze mamy nieciekawy telewizor (np. firmy SONY) to lepiej cos innego (i miej
        awaryjnego np. PANASONIC lub PHILIPS - podobno z dobrym telewizorem tej 2 marki
        to rewelka).
        • Gość: fiut-a Re: Jakie DVD?? IP: *.rtk.net.pl 22.09.03, 21:01
          PHILIPS - co piszę jako właściciel poczciwego Grundiga (całkiem niezły - ale
          Philips...)
          • Gość: Bolek Re: Jakie DVD?? IP: 217.8.163.* 23.09.03, 09:08
            Samsunga
            • Gość: kim Re: Jakie DVD?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 14:13
              A co sądzicie o sprzęcie Yamaha?
              • Gość: zix Re: Jakie DVD?? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 16:35
                Samsung - odradzano mi kupno tej firmy (osoba ktora m.in. naprawia sprzet) ale
                mowiono ogolnie a nie o DVD

Tak czy siak stawialbym na PANASONICa lub PHILIPSa. Co do Yamahy to niestety
                firmy od tej strony to nie znam wiem tylko ze ich PIANOCRAFT to calkiem nie
                glupia rzecz (mam go wdomu) to samo tyczy sie ampitunerow (jedne z lepszych
                choc nie mowimy to o sprzecie z kosmiczna cena).
      • Gość: Lechu Re: Jakie DVD?? IP: *.dsl.vianetworks.de 24.09.03, 13:17
        Mam wrażenie, że wszyscy moi rozmówcy nie wiedzą, o czym mąwią.
        O odtwarzaczach DVD, telewizorach, kolumnach, czy wzmacniaczach? Wszytkie te urzłdzenia mają związek z dobrym odtwarzaniem DVD.
        Najlepszy stosunek ceny do jakości dają obecnie:

w odtwarzaczach DVD : Pioneer
        w Telewizorach: zależy od modelu
        we wzmacniaczach: Yamaha, Denon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka