Gość: kemot06 IP: *.unregistered.media-com.com.pl 21.09.03, 10:58 Jakie mam kupić dvd,jaka firma,po ile,w jakim sklepie???Pomóżcie mi jakiś porzony wybrać!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Jakie DVD?? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 21.09.03, 11:02 Najlepiej kup SONY lub Panasonic w mediamarkecie po ok.3000 a z telewizorem 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Jakie DVD?? IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.03, 00:03 Najlepsze urządzenia po rozsądnej cenie produkuje obecnie Pioneer. Od tanich -seria 4xx do drogich seria 6xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zix Re: Jakie DVD?? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 17:12 A nie lepiej sugerowac sie telewizorem ??? Kupic takiej firmy aj TV... No chyba ze mamy nieciekawy telewizor (np. firmy SONY) to lepiej cos innego (i miej awaryjnego np. PANASONIC lub PHILIPS - podobno z dobrym telewizorem tej 2 marki to rewelka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut-a Re: Jakie DVD?? IP: *.rtk.net.pl 22.09.03, 21:01 PHILIPS - co piszę jako właściciel poczciwego Grundiga (całkiem niezły - ale Philips...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Jakie DVD?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 14:13 A co sądzicie o sprzęcie Yamaha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zix Re: Jakie DVD?? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 16:35 Samsung - odradzano mi kupno tej firmy (osoba ktora m.in. naprawia sprzet) ale mowiono ogolnie a nie o DVD Tak czy siak stawialbym na PANASONICa lub PHILIPSa. Co do Yamahy to niestety firmy od tej strony to nie znam wiem tylko ze ich PIANOCRAFT to calkiem nie glupia rzecz (mam go wdomu) to samo tyczy sie ampitunerow (jedne z lepszych choc nie mowimy to o sprzecie z kosmiczna cena). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Jakie DVD?? IP: *.dsl.vianetworks.de 24.09.03, 13:17 Mam wrażenie, że wszyscy moi rozmówcy nie wiedzą, o czym mąwią. O odtwarzaczach DVD, telewizorach, kolumnach, czy wzmacniaczach? Wszytkie te urzłdzenia mają związek z dobrym odtwarzaniem DVD. Najlepszy stosunek ceny do jakości dają obecnie: w odtwarzaczach DVD : Pioneer w Telewizorach: zależy od modelu we wzmacniaczach: Yamaha, Denon Odpowiedz Link Zgłoś