Gość: Zapałeczka IP: 80.50.19.* 06.01.04, 20:45 kiedy zdecydowałyście się na pierwszy raz ??? czy był to przypadkowy sexik czy poważna decyzja ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitkakitka Re: pierwszy raz ... 06.01.04, 20:54 Ja swojego pierwszego razu nigdy nie zapomnę. I tobie tez tego życzę. Podjęłam te decyzje świadomie, odpowiedzialnie i nie z przymusu. Zrobiłam to z mężczyzną, którego kochałam i kocham nadal. I mam nadzieję, że nigdy, przenigdy nie będę żałwała, że to z nim kochałam się po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania j.w. IP: *.klaudyny.waw.pl / 217.153.179.* 07.01.04, 10:15 co prawda miałam trochę wątpliwości. bo od dzieciństwa zdewociałe baby zapychały mi głowę sloganami w stylu: ''wykorzysta i porzuci'', ale z kazdym dniem przekonuję się coraz bardziej, jakie miałam szczęście trafiając własnie na niego, a naszego 1 razu nie żałuję napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: pierwszy raz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 10:51 Sierpień 2003r. Nie żałuję, bo zrobiłam to z człowiekiem z którym chcę spędzić caaaałe życie. Perfect Love :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pierwszy raz ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.01.04, 11:06 To byla powazna decyzja, glebokie uczucie i chec spedzenia razem reszty zycia... Dzisiaj jestesmy malzenstwem i bardzo sie ciesze, ze ten pierwszy raz byl wlasnie z moja druga polowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: pierwszy raz ... IP: *.pl 07.01.04, 12:22 mialam wtedy 17 lat- czerwiec 2002. bylam pewna ze chce przezyc to wlasnie z tym chlopakiem i nie zaluje tego, bo do dzis jestesmy razem i bardzo sie kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pierwszy raz ... IP: 213.241.75.* 07.01.04, 12:29 mialam 18lat i to byla swiadoma decyzja.bylam juz gotowa od dawna,wogole sie nie balam-czekalam jedynie na tego jedynego.I znalazlam,a po 5 miesicach przezylismy nasz(tzn.jego i moj) pierwszy raz.... Odpowiedz Link Zgłoś