q78 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.07.04, 14:24 najwazniejsze w zyciu jest misloc zaufanie i uczucie ze jest sie kochanym:)) kocham cie lama:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadne cosmo Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.cel.czest.pl 03.12.04, 11:43 Prosze wpis! Jestem strasznie zakochana w moim narzeczonym, ao on we mnie!!!!!!!!To jest wszystko czego potrzebuje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 16:02 ja tez kocham.i nie mam pojecia jak on ze mna wytrzumuje.cierpliwosc usmiech i czulosc to jego imiona.jestesmy zareczeni a wkrotce slub!!!!badzcie z nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapałeczka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:58 heyah! to znow ja ;-))) wpisywałam się jako druga zaraz po autorce postu ;-))) i wpisuje sie kolejny raz ... już za parę tygodni mija rok jak jesteśmy razem ... od stycznia bywało raz dobrze a raz źle ... nie ominęły nas burze i chwilowe rozstanie ... lecz jesteśmy razem ... Wolę być Chwilą w Jego życiu niż wiecznością w życiu innego ... nie wiem ile przetrwamy razem, nie wiem ile czasu jest nam dane być razem ale wiem że warto! warto Go kochać! Odpowiedz Link Zgłoś
ptnet Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.07.04, 22:31 No jestem... Kocham mojego ryjka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eleonora Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 23:20 Ale nuda!!!!!!! Rzućcie jeszcze inne hasło,np.kto ma chłopaka niech się wpiszę.Albo proszę o wpis wszystkich,którzy mają orgazm.Ewentualnie proponuję pytanie z cyklu ilu miałyście partnerów,kiedy straciłyście dziewictwo,jakich perfum używacie itp. Na pewno wpisy będą bardzo oryginalne,pojawią się dyskusje i nikt nie zaśnie z nudów. Sorry,ale to jest forum a nie pamiętnik osimioklasisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.maps / 62.180.224.* 12.07.04, 09:32 Ja też jestem szczęśliwie zakochana i w niedługo bierzemy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:32 ja tez jestem.. i wierze, ze to juz TEN, juz na zawsze, juz na cale zycie.. KOCHAM CIE MISIACZKU.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 20:46 Ja jestem szczęśliwie zakochana w najcudowniejszym mężczyźnie na świecie. Jest kochany, słodki, czuły, opiekuńczy, mądry, seksowny, przystojny, zaradny... - jejku, już mi brakuje słów :) Codziennie rano wysyła mi smska z buziakami na dobry dzień. Jesteśmy razem 9 miesięcy, a ja każdego dnia jestem coraz bardziej w nim zakochana. Jestem niesamowitą szczęściarą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska4 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 13.07.04, 00:53 Ja tez jestem szczesliwie zakochana!!Jestes Przemek dla mnie wszystkim i bardzo Cie kocham!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:49 Jestem bardzo bardzo szczęśliwie zakochana już od dwóch lat :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 62.233.243.* 14.07.04, 21:03 rowniez dołączam sie do tych optymistow:) ludziom zakochanym milej zycie plynie, niech zyje milosc..... Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 27.09.04, 22:17 hmmm...jakiś czas temu się tu wpisałam...teraz jestem kochana ale NIE KOCHAM:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sczesliwa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 14.07.04, 21:14 ja jestem szczesliwie zakochana i choc nie ma go w tej chwili przy mnei ze wzgledu na prace to oboje juz nie mozemy sie doczekac jego powrotu. wszystkim szukajacym szczescia dziewczynom zycze wlasnie takiego faceta:) tylko nie tego samego of korz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiolka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.autocom.pl 15.07.04, 00:15 Ja jestem z moim Misiaczkiem od szesnastu meisięcy i wreszcie jestem SZCZĘŚLIWA!!! Miłośc to jest cudowne uczucie...fajnie jakby jescze trwało wiecznie...Kochać i być kochanym:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 18.11.04, 00:28 > Ja jestem z moim Misiaczkiem od szesnastu meisięcy i wreszcie jestem > SZCZĘŚLIWA!!! Miłośc to jest cudowne uczucie...fajnie jakby jescze trwało > wiecznie...Kochać i być kochanym:) hmmm...to mój wpis chyba z lipca...a teraz przydałoby się wypisać z tej listy szcęśliwie zakochanych...bo ja już się odkochałam i jak narazie nie potrzebuje miłości, drugiej połówki ani nic z tych rzeczy:/ dobrze mi jest tak jak jest:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kari Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 17.08.04, 10:52 Kocham cie Grzesiu mój mężu cudowny(od 2 tygodni!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madalena Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:16 Włąśnie jade do swego mężczyzny. Nie widzieliśmy sie od cztrech dni. Jest najwspanialszym facetem pod słońcem. A świat nie jest smutny. To miłość czyni w nim uśmiech na twarzach ludzi:)KTC Odpowiedz Link Zgłoś
totally i tak wlasnie kocham mojego faceta :))))))))))) 17.07.04, 12:34 "Said I loved you but I lied 'Cause this is more than love I feel inside Said i loved you but I was wrong 'Cause love could never ever feel so strong Said I loved you but I lied" Michael Bolton "Said I loved you" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riDER Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.futuro.com.pl 17.07.04, 15:40 Jestem szczesliwie zakochany ;-))) tak wyszlo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Know Who Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:07 I love You Rafałku do zobaczonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 81.15.186.* 18.07.04, 21:15 szczęsliwie zakochana po 3,5 roku...i... do końca życia(mam nadzieję) Ania z L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qupsztal Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 00:04 Jestem Asia a ten pechowiec to Romek :D:D:D aj lajk him :D:D tyryytytty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 213.229.153.* 19.07.04, 18:17 ja (chyba raczej na pewno) jestem szczesliwie zakochana:) i to jest cale moje szczescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:14 jestem bardzo szczesliwie zakochany.ona jest cudowna.nasz priorytet to sprawianie sobie radosci i przyjemnosci jak tylko czesto jest to mozliwe. spotkalem ja przypadkiem i trafil mi sie nielada dar od losu. jestem szczesliwy. wszystkie prblemy o drobiazgi, bo jestme z znia. mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:54 14 stycznia się tu wpisałam. Wtedy było osiem miesięcy. Dziś rok i prawie dwa miesiące, a nasz miłość jest coraz mocniejsza. Maciusiu - Twoja Żabka Cię kocha i dziękuje za wszystko. Za to, że jesteś. Za każdą chwilę. KOCHAM CIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia305 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.244.135.2.mielec135.ptc.pl 27.07.04, 20:15 Hej. Ja jestem on kilku miesiecy szczesliwie zakochana!!!!! pomimo, ze on jest starszy o kilkanascie lat i duzej odleglosci, to wiem, ze to jest TEN!!! wymarzony i wysniony. I moze jest to smieszne, ale zawsze pragnelam byc z kims takim i wyobrazalam sobie, ze wlasnie taki bedzie. mam nadzieje, ze to co jest miedzy nami bedzie trwalo wiecznie. Pozdrawiam wszytskich szczesliwie zakochanych, a pozostalym zycze takiego szczescia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.acn.pl 28.07.04, 09:46 pozdrawiam wszystkich szczęśliwie zakochanych od nowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:32 prosze uprzejmnie i ja sie wpisze jestem szczesliwie zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:26 szczesliwie zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:40 Od 3,5 roku jestem najszczęśliwszą kobieta pod słońcem. Kocham mojego faceta do obłędu, w przyszłym roku w czerwcu bierzemy ślub. Pozdrawiam wszystkich zakochanych kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.07.04, 18:53 Wpisuje sie... jestem szczesliwie zakochana mezatka (od prawie 2 lat), on tez jest szczesliwy, wiec tez sie podpisuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 15:14 I ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.enformatic.pl 29.07.04, 22:07 czy szczesliwie,to nie wiem,ale zakochana :) na mur beton :) w cudownym jedynym Tomeczku :) :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kiimi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 29.07.04, 22:09 a ja kocham mojego kochanego i slodkiego Jareczka :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniczka6mk Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 16:19 O kurcze,a myslalam,ze to ja jestem najszczesliwsza osoba na swiecie?Kocham mojego dziubaska ze wszystkich sil,jest moim zyciem!!!Jestesmy razem 19 miesiecy.Kocham Cie Marcin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkaa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:49 Jestem ze swoim misiaczkiem 15 miesiecy i tylko on sie dla mnie liczy :* bardzo go kocham :*:* :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 01:21 hehe nigdy nie myslalam ze sie tu wpisze...zawsze wydawalo mi sie ze wszystko bedzie tak jak do tej pory-na chwile.a tu...misio........ Uwielbiam cie kochanie... :***********88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggiez Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 23:40 ja jestem szczęśliwie zakochana juz od ponad dwóch lat i mam nadzieję, że tak zostanie :))))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana..... KOCHAM TOMKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 00:21 a ja jestem bardzo zakochana od 8 najpiekniejszych miesiecy mojego zycia!!!! i bardzio kocham mojego Tomeczka i juz nigdy nie przestane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka i łukasz jestesmy szczesliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:31 jestesmy bardzo szczesliwi i bardzo sie kochamy. nasz sex jest poprostu rewelacyjny i tak juz bedzie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś