Dodaj do ulubionych

robienie loda

21.11.05, 10:55
jaki sa techniki robienia loda facetowi....sorry za bezposrednoisc ale w
rozowe lukrowane słowka nie chce mi sie ubierac tego posta....tak wiec
powracajac do tematu to nie liczac wkładania i lizania oraz :podszczypywania"
za jaderka o i ssania to znacie jakies fajne sztuczki?? słyczałam o czyms
takim jak srubokret czyli ze dziewczyna obiema dłonmi kreci na penisie takie
ruchy jakby zakrecał cos i kazda z dłoni w odwrotna strone....ktos tego
probował, albo jakas fajna opcia z kostakami lodu.....

to jest post na serio.....szalone 16 (nie wszystkie 16)i niewyzyci 30(nie
wszyscy 30 letni panowie) letni faceci....jezeli chcecie pisac głupie odp. to
sobie darujcie......
Obserwuj wątek
    • awokado01 Re: robienie loda 21.11.05, 11:02
      moj facet lubi jak majac jego penisa w ustach, robie ruchy, jakby penis byl
      olowkiem a usta ostrzynka;) kilka takich powolnych 'skretow' albo tez kilka
      szybkich...to juz zalezy jak oboje wolicie:)
      • venefika Re: robienie loda 21.11.05, 11:10
        tego nie znałam ...napewno wyprubuje...ktos ma jeszcze ciekawe rady...???
      • annfhr Re: robienie loda 14.03.25, 20:40
        Sex randki - tonzes.com/sexdatingpl.htm przynajmniej realne profile i ludzie.
    • Gość: Ona Re: robienie loda IP: 81.210.121.* 21.11.05, 11:12
      po prostu włoz calego do ust i w tym momencie jesli dasz rade poliz go choc
      troche po jajeczkach oszaleje - ale pemietaj musi byc caly w ustach
      • venefika Re: robienie loda 21.11.05, 11:16
        ...kiedys chciałam tak zrobic to myslałam ze zwymiotuje.....on jest za duzy...a
        i koniec w mojej buzi tez juz przerabialismy....ponoc sa tez sposoby
        na "poprawienie"smaku spermy....ponoc koles godzine przed powinien zjesc
        ananasa...hm...to mi sie naciagane wydaje.....
        • wegeta23 Re: robienie loda 21.11.05, 12:42
          bardzo fajnie wychodzi zabawa w ciepło - zimno. Kawa i lody, a dalej będziecie
          wiedzieli co robić.
          • Gość: venefika Re: robienie loda IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.05, 12:56
            hmm...tez fajna propozzycja....a jakies techniki lizania..dlikatnego
            podgryzania a jak masowac jaderka???
    • Gość: xxx Re: robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:55
      przygryzaj ale nie mocno cobys nie odgryzla :))
    • Gość: ankaaa Re: robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:56
      sposobem aby rozbalic swego kochana moze byc to takze przy robieniu loda ze
      nabierasz do ust powietrza i trzymasz penisa w ustach...przy czym wzrasta
      cisnienie...wmiedzyczasie muskasz delikatnie czubek jego penisa
      jezykiem.....potmem dmuchasz na niego chlodnym powetrzem i potem znow nabierasz
      powietrza ......takia zmiana temperaturu powinna zadzialac:)
      • Gość: madzia Re: robienie loda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:21
        jądra to najlepsze sa ogolone i nabrzmiałe........ uwielbiam je wtedy lizać
        brać do ust a mój facet prawie wariuje :))) Dodatkowym urozmaiceniem w
        robieniu laski jest bawienie się koniuszkiem języka i wiązadełkiem. mmmm
        nabrała mnie ochota, chyba dzissiaj coś z tego będzie :)
        • Gość: venefika Re: robienie loda IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.05, 15:19
          heheheheh to zycze miłej zabawy ;D
          ja naprzykład czasem krusze kostke lodu (bo cała jest za duza)na mniejsze
          czesci wkładam je do buzi a potem biore do ust wacusia mojego faceta i tak go
          ochładzam standardowo ruszajac ustami gora doł, potem jak kostka lodu sie
          rozpusci a penis mojego misia jest lekko znieczolony przechodze do szybkiej
          recznej robotki......mmmm mina mojego misia mowi sama za siebie.....
    • Gość: Sherlock Holmes Re: Oj drogi Watsonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:21
      coś mi się wydaje, że post i większość odpowiedzi pisała jedna i ta sama osoba.
      Czyż nie mam racji?
    • Gość: ktosiek Re: robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:31
      Nie chce mi sie za duzo myslec (bo jestem facetem) i przypominac jak wspaniale
      robi to moja... ale to co mi przyszlo na mysl od razu to:
      - wyjmij go z ust zwilz je i zloz na ksztalt "buziaka",
      nastepnie...hmm...wcisnij wacusia w "buziaka"!
      - robiac sobie krotka przerwe w pracy przytknij wacusia do czola i powoli przez
      nos zjedz nim do samych i wznow prace (tak samo czule dotykanie nosem
      samiutkiej koncowki, zwlaszcza jak facet bedzie to widzla, to podnieta, ze
      hoho!)
      - jak nie widzisz problemu w tym, by posmyrac wacka sutkami to zrob to
      - nigdy nie gryz! chyba, ze jak wlozysz glebiej to delikatnie (tam gdzie skorka)
      - pochuchaj
      - jezykiem muskaj tam gdzie "schodek" na poczatku zoladzia (tam gdzie sie
      miekkie konczy, a twarde zaczyna)
      - caly czas pracuj tez reke (gora-dol,krecac takze) i wolno, i szybko
      - druga reka dbaj o jajka koniecznie
      - posmyraj takze palcem lub jezykiem pod jajeczkami juz (w drodze jakby do
      tylka, ale spokojnie- jeszcze daleko)

Dobra, na tyle! Moja robi to swietnie ale troche za rzadko...bo tego sie zawsze
      cholernie chce!;-) Jak wam facet nie zaluje oralnych przyjemnosci to i wy mu
      nigdy ich nie zalujcie! W glowie sie zapewne kobietom nie miesci jak to
      podnieca...
      • Gość: venefika Re: robienie loda IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 20:04
        • Gość: venefika Re: robienie loda IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 20:06
          tego posta nie pisała jedna i ta sama osoba a odpowiedzi venefika czyli moje
          czyli tej osoby ktora pisała posta sa tylkomoje ....do odp. nie chce mi sie
          logowac...

dzieki za te ostatnie rady...bardzo ciekawe...

a co jezeli chodzi o połykanie ...spermy...faceci to wogole lubia??
          • Gość: mk Re: robienie loda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:12
            A jaaaaaaaak ;D
    • Gość: j23 zwykła podpucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:19
      Jakiś zboczek wypisuje posty na sprośne tematy i wiele osób myśli że to
      powszechne
      • Gość: venefika Re: zwykła podpucha IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.05, 08:01
        krytyka powinna byc konstruktywna....
        a z reszta jestem kobieta.....
        a post powstał bo jestem ciekawa i chce sie czegos nowego dowiedziec zeby
        mojemu facetowi było fajniej i chce go czyms zaskoczyc......
        • Gość: zyczliwy Re: zwykła podpucha IP: 62.111.173.* 23.11.05, 08:35
          co do kwestii polykania, konczenia na twarzy, w ustach itp, to trudno
          powiedziec ze KAZDY facet to lubi, jeden bedzie w 7 niebie a drugi moze byc
          wrecz zazenowany gdyz dla niego takie zachowanie bedzie ponizajace i za bardzo
          wyuzdane... Zamiast sluchac rad ludzi na forum jak 'krecic lody';) po prostu
          POROZMAWIAJ ze swoim facetem o tym co jest jego marzeniem. Wierz mi jesli
          przedstawi ci pelna liste zachcianek to i tak zajmie wam dluugo czasu nad
          doskonaleniem tych wszystkich trików.
          PS: swoja droga chyba kazdy facet chcialby miec dziewcyzne ktora wciaz mysli
          jak sprawic wiecej przyjemnosci swojemu partnerowi.... to samo tyczy sie
          oczywiscie kobiet:)
          Powodzenia venefiko i koniecznie zdaj relacje z postepów:)
          • Gość: Gonia Re: zwykła podpucha IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 23.11.05, 14:54
            proponuje mieć w buzi miętusa, przyjemne jest dla każdego z partnerów ( ja
            uwielbiam jak mój partner robi to mi z miętusem, czuje lekkie chłodzenie które
            doprowadza mnie do szału i odwrotnie jak mam partnera w ustach razem z miętusem
            czyje bardzo przyjemny smak w buzi a on lekki chłód, doprowadza go to wariacji)
            polecam niesamowite uczucie!!
            • Gość: venefika Re: zwykła podpucha IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 18:56
              dzieki napewno powiem jak było ;d

a z mientusem....ciekawe..ale pewnie troszke nie wygodne bo mozna przeciez
              urazic meskiego członka mietusem...??
              • Gość: xyz Re: zwykła podpucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:48
                Może byś mężowi ugotowała dobry obiad, albo smaczne ciasto (o ile nie
                przekracza to twoich zdolnośći co jest bardzo możliwe) aby mu dogodzić a nie
                myśleć o bezeceństwach, uważaj żeby się nie udławić
                • Gość: Gioco Re: zwykła podpucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:49
                  O bercik z moherku czy zazdrość? Nie robisz chłopakowi loda?
                  • Gość: micho Re: zwykła podpucha IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 24.11.05, 14:37
                    Mam pytanie czy w agencjach towarzyskich itp robią loda w prezerwatywie bo
                    stosunek to wiadomo ze tak przecież przy oralu też można się czymś zarazić...?
                    • Gość: henio Re: zwykła podpucha IP: *.am.gdynia.pl 24.11.05, 17:20
                      czasem w gumce czasem bez pewno ze mozna cos podlapac ale z kolei lod w gumce
                      mniej sekszace
                      • Gość: frania Re: zwykła podpucha IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 15:13
                        Ino chopy nic nie moga podlapac na obciaganiu tyko dziochy...
                  • Gość: xyz Re: zwykła podpucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:24
                    Gioco napisał(a):

> O bercik z moherku czy zazdrość? Nie robisz chłopakowi loda?

Gioco piszesz głupio jak w gazetach, co ma czapka do zboczeń seksualnych.
                    Nie nie robię, i nie tylko ja

• Gość: kali Re: zwykła podpucha IP: *.ztpnet.pl 24.11.05, 23:26
                      > Nie nie robię, i nie tylko ja

Nie zaslaniaj sie innymi.
              • gogola2005 Re: zwykła podpucha 24.11.05, 16:23
                nic sie nie stanie, cukierek jest gładki, chyba, że bedziesz gryzła cukierka, a
                tak poważnie miętolisz cukierka z członkiem
                • Gość: venefika Re: zwykła podpucha IP: 81.18.221.* 24.11.05, 17:53
                  podoba mi sie ta perspektywa mietolenia z cuksem...mmmmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka