misia_k 24.04.06, 15:45 CO MYŚLICIE O "DRUGIEJ DZIURCE" MOJEMU FACETOWI SPRAWIA TO PRZYJEMNOŚĆ JAK SIĘ NIĄ ZAJMUJE, ALE ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO NORMALNE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldus Re: Kakaowe OCZKO IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 24.04.06, 15:47 przestan drzec morde zrob sobie lewatywe to nie bedzie czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
rudrafro Re: Kakaowe OCZKO 15.03.25, 06:05 Sex randki - sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Kakaowe OCZKO 24.04.06, 18:06 Jakby nie sprawialo przyjemnosci to by sie nie zajmowal. Anal jest bardzo przyjemny dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_k Re: Kakaowe OCZKO 24.04.06, 19:53 ale chodzi o to, że to ja go pieszcze analnie (języczkiem) nie wiem czy to jest norma w związku... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kakaowe OCZKO 24.04.06, 20:48 skoro lubisz TAMTO kakao - smacznego! ja wole "ptasie mleczko" Wedla. a normą w zwiazku jest to, co ustali dwoje ludzi - dla jednych to bedzie calkowita wolnosc seksualna i realizacja najskrytszych fantazji, a dla innych - seks pod kołdrą i przy zgaszonym swietle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponczek Re: Kakaowe OCZKO IP: *.chello.pl 24.04.06, 20:51 oj tak,kakałko kręci niczym dobre gó.. z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
bubu071 Re: Kakaowe OCZKO 24.04.06, 21:07 misia_k napisała: > ale chodzi o to, że to ja go pieszcze analnie (języczkiem) nie wiem czy to jest norma w związku... No u mnie to nie jest norma. No jak cie to kręci ;p - to szalej. Mni kreci jak moja zajmuje sie mna "recznie" i przy okazji zachaczy o "oczko" ale tylko raczką. Wtedy szybciej finiszuje, jest przyjemniej gdy mne tam dotyka/stymuluje. Ale jezykiem to przesada (przynajmniej dla mnie/dla nas) Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: Kakaowe OCZKO 25.04.06, 10:28 ja swojemu chłopakowi też tak robię, jest w 7 niebie, on zrsztą odwdzięcza mi się tym samym, oboje bardzo to lubimy i kręci nas to sfera analna jest bardzo wrażliwa i jej pobudzanie (palcem, języczkiem no i wiadomo czym) dostarcza niesamowitych rozkoszy, niezbędna jest tylko higiena i obopólna zgoda na taką zabawę dawniej on pobudzał języczkiem moją 2 dzierkę tylko przed seksem analnym by łatwiej wchodził, ale teraz traktujemy to jako normalną pieszzczotę i mu się też cholernie podoba gdy mu wylizuję kakaowe oczko i posuwam paluszkiem pozdrawiam i nie przejmuj się krytycznymi głosami, po prostu Ci zazdroszczą Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kakaowe OCZKO 25.04.06, 13:24 a czego mamy jej zazdrościć ???????????? to, ze sie kogos krytykuje albo stwierdza sie, ze cos sie nie podoba NIE OZNACZA, ŻE SIE KOMUŚ ZAZDROŚCI!!! czego jej mam zazdrościć? że wylizuje odbyt swojemu facetowi???????? litości.... Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: Kakaowe OCZKO 25.04.06, 14:03 czego zazdrości? np. tego że pies z kulawą nogą nie chce Ci dostarczyć tej przyjemności nie mówiąc już o prawdziwym mężczyźnie biedna, mała, zagubiona i zazdrosna agatka;-) a jaka nerwowa, patrzcie no ludzie, pieniacza natura sie w niej odezwała;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kakaowe OCZKO 25.04.06, 14:07 kotku, moze ty jestes niedopieszczona i probujesz mi to wmowic... przykro mi, ze ciebie nie ma kto trącac... a znam wieksze przyjemnosc niz lizanie odbytu i niekomu nie zazdroszcze, ze mu ktos jezor wpycha w dupsko. czego tu zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel1986 Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:45 jestescie obrzydliwe, po prostu fuj! jak o tym czytam to mam odruch wymiotny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do agatki Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:46 nie KRZYCZ :P Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kakaowe OCZKO 26.04.06, 08:07 jak chce to krzycze. Zasady netykiety znam. Caps locka nie mam wlaczonego non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz069 Re: Kakaowe OCZKO 24.06.24, 23:40 Super fajna sprawa akceptacja z obojga stron super. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz069 Re: Kakaowe OCZKO 24.06.24, 23:27 Fajnie misia_k jeśli oboje to akceptuje to miło to słyszeć że kobieta liże facetowi w kakaowe oczko. Misia_k użyj jeszcze strapon p.e.n.i.s.a na pasku fajne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:20 jestes głupia ci..- on ciebie nie szanuje i ty się nie szanujesz!!!!!!!!!!!!!!!! Obrzydliwe!!!!!!!!!!!!!Jestescie chorzy jeżeli to was kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: Kakaowe OCZKO IP: *.net-serwis.pl 25.04.06, 13:22 Ja dosłownie wariuję z rozkoszy, gdy Misiu mnie liże po tylnej dziurce...ja mu się rewanżuje tym samym :)) On szczególnie lubi, gdy mu sie językiem wświdrowuje do środka. Dodam, że oboje przed taka akcją się dokładnie myjemy TAM, żeby nie było brudnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponczek Re: Kakaowe OCZKO IP: *.chello.pl 25.04.06, 13:32 tja..fajno jest jeszcze jak cos w pupie zostanie,wystajacy kawalek strupka jakiegos,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:46 I stad sie biora rózne syfy!!!!!!!Szkoda, że swoich wzajemnych gówien nie jecie!!! może to zaproponujcie, a wasz mężczyzna sie podnieci!!!Cha, cha-paskudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:47 Ja powiem tak. Mój facet twierdzi, że tego nie potrzebuje, nie pociąga go to, a po drugie uważa, że jestem bardzo wąska i nie potrzebuje się pchać w inną dziurkę ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:57 Twój facet jest normalny- tak jak mój zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:00 To normalne tylko mu się nie zesraj w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel1986 Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:50 ludzie co wy ze soba robicie, zeby jęzor do środka wpychac to juz jest przesada!! obleśnieństwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analfan Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:57 Nie, dlaczego ? Taka brązowa dziura jest fajna i sympatycznie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:06 Zgadzam się. Najbardziej ekscytujący jest zapach kakowego oczka. Hmm, miodzio... Dziurka mojego chłopca cudownie pachnie, uwielbiam ją lizać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patti Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:21 Wiecie co, najedzcie wy się najlepiej wcześniej fasoli, kapusty, grochu, polejcie piwa i jeszcze innych specjałów. Będzie jeszcze fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analcia Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:40 albo olej rycynowy i jazda na analizanie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:51 Kocham odbyty młodych dziewcząt ! Przepadam za wylizywaniem ich. Mniam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: pierwszą lubię ale drugą nienawidzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:48 oczywiście dziurkę. Nie należe do tych co lubią lizać dziewczynie zadek, ale wargi kocham jezyczkiem miziać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: pierwszą lubię ale drugą nienawidzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:56 zresztą ładowanie w tyłek jest nie zdrowe bo na starość zwieracze nie trzymają kupki tak jak potrzeba, słyszałem to w TVP, jakiś lekarz gastrolog się wypowiadał. Ale która kobieta na starość sie przyzna że sobie popuszcza - blleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shreku Re: pierwszą lubię ale drugą nienawidzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:02 A kto starą ładuje, ciołku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: pierwszą lubię ale drugą nienawidzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:09 a kto powiedział że ładuje, i nie unoś się dupoładowaczu, ja tylko ostrzegam kobiety, zresztą nie wszystkie lubią być ładowane w tyłek, wole tradycyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrr Re: pierwszą lubię ale drugą nienawidzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:14 to ty jesteś baba czy pedał ? Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: pierwszą lubię ale drugą nienawidzę 26.04.06, 00:14 Dlaczego mam wrazenie ze polowa tych wypowiedzi jest napisana przez jedna i ta sama osobe pod roznymi nickami? :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefex2 Re: pierwszą lubię ale drugą nienawidzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:16 Boś głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiszka Stolcowa Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:19 Temat jest taki analny, że wszyscy się wpisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AśQa Re: Kakaowe OCZKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:46 Dziewczyno nie panikuj:)na początku było to dla mnie dziwne ale dzisiaj po kilku latach moge powiedzieć ze to super sprawa mówie serio;)3maj sie! wiecej luzu i cierpliwości..pozdrawiam....acha!to jest zupełnie normalne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz069 Re: Kakaowe OCZKO 24.06.24, 23:17 Super masz faceta jeśli lubicie to oboje to ciekawy pomysł na ciekawe przeżycia. W życiu wszystkiego można próbować nie spróbujesz nie przekonasz się 😘😍 Odpowiedz Link Zgłoś