anellka 08.02.04, 23:47 czy od tabletek antykoncepcyjnych mogą urosnąć piersi? ja stosuje diane od czerwca i od tego czasu rozmiar stanika zwiekszyl sie o dwa numery. czy to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: piersi IP: *.chello.pl 08.02.04, 23:50 No, moja siostra brała to swinstwo i teraz ma takiego cyca ze z 49KG jej waga wzrosła do 54Kg na samych cyckach Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: piersi 09.02.04, 06:49 Zazwyczaj to głównie piersi rosną (a w częstych przypadkach - też i reszta ciała ;)). Jakby Ci przeszkadzało mocno, zawsze możesz zmienić tabletki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anellka Re: piersi 09.02.04, 16:34 no cóż, robi sie coraz mnie wygodniej...no i kupno bielizny tez kosztuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkman duze piersi fajna sprawa, ciesz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 19:52 ciesz sie bo duze piersi sie podobaja facetom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anellka Re: duze piersi fajna sprawa, ciesz sie 09.02.04, 21:59 ale mnie sie nie podobają... są bardzo niewygodne. Niestety syty głodnego nie zrozumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: duze piersi fajna sprawa, ciesz sie 10.02.04, 02:47 Powinny się podobać szczególnie jej ;) A co do facetów - każdy jest inny i lubu coś innego i rzadko kiedy piersi odgrywają główną rolę (pomijam oczywiście wyjątki pod tytułem "mam dres, po co mi mózg?") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: duze piersi fajna sprawa, ciesz sie IP: 217.153.179.* 12.02.04, 15:16 A jakie tabletki bierzesz? Chetnie wyprobuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: duze piersi fajna sprawa, ciesz sie IP: *.xtra.pl 12.02.04, 17:25 tak to jest mozliwe, kazda dziewczyna reaguje inaczej, moja przyjaciolka po mercilonie (podobno bardzo lekki hormonalnie) zmienila z B na D. ja bralam diane i zmienilam male B na wieksze B heheh czyli urosly tyci tyci, ale tutaj chce cie ostrzec i przypomniec o regularnym badaniu piersi bo ja np mialam 3 zmiany, co prawda niegrozne, ale to zawsze guzki do obserwacji (mam 20 lat) a jak na twoje piersi tak podzialaly to tym bardziej sledz wszystkie zmiany (jak odstawilam tabletki to biust zmalal mi do rozmiaru A... ahhh te hormony) Odpowiedz Link Zgłoś
anellka Re: duze piersi fajna sprawa, ciesz sie 12.02.04, 20:52 mam nadzieje ze mi sie tez pomniejsza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noJA Re: piersi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 08:54 Mi po mercilonie urosly o jeden rozmiar, ale równo z końcem brania znów zmalały:)( O, i tyle szczęscia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: piersi IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 15.02.04, 12:28 A czy ktoras z was brala NOVYNETTE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: piersi IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 19:43 ja biore te tabletki od dwoch miesiecy. piersi jaby troche podrosly, nie przytylam ogolnie czuje sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesus eh,nie da sie dogodzic kobiecie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 17:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 17:34 Po Logescie też rosną piersi,ale nie aż tak że o dwa numery. Ja byłam zadowolona z tego efektu ubocznego. Odpowiedz Link Zgłoś