kombinerki_pinocheta
09.02.10, 09:51
Kolejny raport z forum uwodzicieli, czyli klubowy podryw w polskim wydaniu dla niezorientowanych. Milego czytania.
Na poczatek wlasciwa akcja, z ktora mozecie sie pobieznie zapoznac.
23:20. Wszedłem do klubu, zapłaciłem wejściówkę i kiedy znalazłem się już w środku od razu dostrzegłem bardzo zachęcającą kobietę. Podszedłem do niej. Chwilę pogadałem i zacząłem pieścić. Jej cycki były bardzo naprężone, a tyłek wyjątkowo spięty - czułem, że to była dziewica. Zakończyłem namiętnym pocałunkiem i grzecznie się pożegnałem.
Poruszałem się po klubie jak seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie seksu. Czuły to w powietrzu.
23:40. Wszedłem na drugi poziom zostawić kurtkę. Rzucam ją na lożę jakiegoś setu. Odpalam fajkę i się przysiadam. Sfrustrowane kobietki zaczęły się ze mną kłócić, szczególnie jedna śliczna blondynka, obrażaliśmy siebie wzajemnie i szturchaliśmy. Po kilku chwilach pyskówki zaczęliśmy czerpać z tego przyjemność i się uśmiechać, ale nie przestawaliśmy się gryźć - wojna słowna "zakochanych". Kazała mi spadać! Powiedziałem, że już mnie wcześniej nie zobaczy, ale musi mi załatwić ognia. Wzięła fajkę i poszła, gdy wracała... ja wyciągnąłem szluga i odpaliłem. "Oszukiwałeś", wygrałem, poleciał bardzo agresywny francuz przy intymnej eskalacji dotyku.
24:00. Wszedłem na parkiet i otwierałem każdy set przecierając się w sam środek i zauważyłem mój target. Posłałem jej najlepsze "przelecę Cie dziś" spojrzenie. Odizolowałem ją od koleżanek tym samym przyciągając do siebie.
- zwykły taniec z ostrą eskalacją dotyku
- seksualny taniec z ostrą eskalacją dotyku
- seksualny taniec z intymną eskalacją dotyku
- "seks taniec" < włączyła się logistyka
00:15 Logistyka - etap 1. Re-locate. Zabrałem ją jakieś 5m od parkietu, przyparłem do ścianki loży i eskalowałem intymnym dotykiem (z wzajemnością - rutyny: ocieranie o siebie, oddech na szyi, pieszczenie jej myszki). Zaczęła dyszeć...
00:20 Logistyka - etap 2. Re-locate. Znowu złapałem ją za rękę i prowadziłem za sobą. Przed schodami na drugi poziom, w przejściu, dynamicznie przyparłem ją do ściany i podgrzewałem ją po raz kolejny. Tym razem do czerwoności (rutyny te co wcześniej +: ręka na penisa, seksualny rpm). Zaczęła mnie prosić, żebyśmy JUŻ poszli do toalety.
00:20 Logistyka - etap 3. Re-locate. Weszliśmy po schodach i stanęliśmy przed wejściem do toalety - LRM "koleżanki mogę mnie zobaczyć". Bez problemu weszliśmy do kabiny i reszty możecie się domyślać.
Przerobiłem prawie cały możliwy repertuar fc-wc
01:30. Target szybko się ubrał i wyszedł pierwszy z kabiny jeszcze drżącym chodem. Wyszedłem po chwili i po dzikim seksie oparłem się o drzwi i zapaliłem papierosa. Dziewczyny patrzały jak przecieram pot z czoła. Dopiero po chwili dostrzegłem wśród poprawiających makijaż dziewcząt mojego zagubionego winga w towarzystwie dwóch seksownych blondynek. Nie ukrywam faktu, że było mi zdecydowanie mało. Podszedłem do nich, odizolowałem plecami brzydszą i rzuciłem tekstem "hej, albo idziesz się pieprzyć z moim kumplem, albo nie - szkoda marnować czas".
A to był początek imprezy...
Jest jeszcze analiza calego zachowania.