Gość: PAKA IP: 62.233.144.* 04.04.04, 16:39 HEYA DZIEWCZYNY POWIEDZCIE JAK LUBICIE NA CODZIEŃ SIĘ UBIERAĆ JA LUBIE WYGLĄDAĆ SEKSI; OBCIESŁE JEANSY, WYSOKIE BUTKI, DOPASOWANA BLUZECZKA A WAM JAKI STYK ODPOWIADA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalotnica Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? 04.04.04, 17:01 Gość portalu: PAKA napisał(a): > JA LUBIE WYGLĄDAĆ SEKSI; OBCIESŁE JEANSY, WYSOKIE BUTKI, DOPASOWANA > BLUZECZKA i gdzie Cie wtedy nogi niosa...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAKA Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: 62.233.144.* 04.04.04, 17:11 PYTANIE BRZMIAŁO; JAK LUBICIE SIE UBIERAĆ ZAWSZE ZNAJDZIE SIE TAKA OSOBA JAK ZALOTNICA , KTÓRA TYLKO POTRAFI KRYTYKOWAĆ - JEST NA FORUM TYLKO PO TO ,ABY Z LUDZI SIE WYŚMIEWAĆ . ZALOTNICA TWOJA ODPOWIEDZ JEST BEZ SENSU DZIEWCZYNY WYPOWIEDZCIE SIE JAKI STYL PREFERUJECIE POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
anussska Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? 04.04.04, 17:25 na sportowo i moj facet mnie w takim stroju bardziej lubi nie znosi moich szpilek z wydłużonym noskiem chociaz je tez lubie nosic... ale to na specjalne okazje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? 04.04.04, 17:39 dlaczego nie chcesz zdradzic tajemnicy...? Odpowiedz Link Zgłoś
misia777 Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? 04.04.04, 17:27 Przeciez nawet w sportowych ciuszkach mozna wygladac sexi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 14:15 SEXY,nie "seksi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 17:45 Jednym z najbardziej kręcących mnie elementów kobiecego ubioru są obcisłe jeansy - najlepiej czarne albo jasnogranatowe. Za to spódniczki już mnie tak nie pociągają. Odpowiedz Link Zgłoś
marieann_18 Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? 04.04.04, 21:34 Lubie ubierac sie elegancko i z klasa. Buty? Skórzane, czarne, na niewysokim obcasie... Odpowiedz Link Zgłoś
devil_ka Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? 05.04.04, 18:03 Uhm...uwielbiam sie ubierac wyzywajaca...wszystko dopasowane ze az milo patrzec...buciki oczywiscie na obcaskach...zdaza mi sie tez ubierac na sportowo ale czuje sie jakos nieswojo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.pl / *.enterpol.pl 12.05.04, 14:06 ze az milo patrzec???? litosci!! musisz wywalic wszystko na wierzch zeby poczuc sie atrakcyjna?? wspolczuje szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 19:48 Ja mam 177 cm wzrostu i kiedys kupiłam buty na wysokim obcacie byłam w nich raz mój wzrost zmusza mnie do stylu sportowego ale polubiłam go najbardziej lubie szerokie spodnie typu bojówki oczywiście biodrówki i obcisłą bluzeczkę buty sportowe na szczęscie mam taka prace w której nie jest wymagany strój wizytowy pozdro pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 12.05.04, 13:48 Dla mnie najlepszym wyjściem jest ubieranie sie na codzień przede wszystkim wygodnie.Sama noszę jeansowe lub sztruksowe dzwony i bluzeczki(ale z dekoltem!) i płaskie buty,mimo iz mam 155 cm wzrostu.Sorry,ale na obcasach nigdzie bym nie doszła,a musze dużo biegac po miescie! Ciuszki bardzo sexi rezerwuje na specjalne okazje.Mój chłopak widząc taką odmianę aż piszczy z zachwytu! I nie tylko on...! Myślę,że najwieksze wrazenie na facetach robi taka nagła przemiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.04, 15:56 ja generalnie lubie styl elegancki,ale na okazje nie wymagajace zbyt wiele ruchu,dlatego na codzien nosze sie na sportowo...ale mam problem z moim chlopakiem,ktory cierpi za kazdym razem kiedy zaloze adidasy,denerwuje mnie to,bo sam chodzi w luznych ciuchach,a mnie chce na sile wbijac w spodnice i szpilki nawet do marketu na zakupy...jasne lubie sie ubrac elegancko,ale wtedy kiedy np wychodze gdzies wieczorem,albo przemieszczam sie samochodem i nie musze sie meczyc-juz kilka razy chcialam zrobic mu przyjemnosc i ubralam sie w buty na obcasie na dlugie chodzenie i skonczylo sie odciskami i krwawiacymi stopami:( ja wogole nie uznaje czegos takiego jak "moj styl" ma wlasciwie ciuchy w prawie kazdym stylu bo moj ubior uzalezniam od okolicznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 12.05.04, 18:26 A nie sądzisz ze jesteś dla niego dodatkiem do samochodu ktorym warto sie pochwalić i zaimponować kumplom. Mój facet nie lubi jak wychodzę "do sklepu" ubrana wyzywająco bo twierdzi że się wszyscy lampią. Ale nie ma nic przeciwko jak zrobię to tylko dla niego w domciu a nie dla jego kumpli "bo chce mnie pokazać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.04, 18:52 w moim przypadku-nie chodzi tylko o dodatek do samochodu-moj facet jest perfekcjonista i chce ze mnie zrobic swoj ideal...mamy ze soba bardzo dobry kontakt,swietnie sie znamy i kochamy,ale do tego on jeszcze chce zebym zawsze secownie wygladala,dla niego...ale tez po to zeby inni faceci mu zazdroscili...nie wiem jak mu to wybic z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
marieann_18 Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? 12.05.04, 19:29 hmm.. powiem tak..moze nie do konca warto mu to wybijac z glowy? To, ze facet chce abysmy wygladaly seksownie i atrakcyjnie nie swiadczy o nim zle. Kazdy czlowiek- kobieta i mezczyzna - poddany jest roznym zewnetrnym bodzcom, ktore wplywaja, na to, kogo wybieramy sobie na partnera. Milosc jest piekna i jest glownie polaczeniem dusz, ale nawet beda z kims kilkanascie lat nie nalezy zapominac o tym, by byc dla partnera atrakcyjnym. Mezczyzni sa wzrokowcami. Sprawmy wiec by swoje pozadliwe oczy kierowali glownie na swoje partnerki. Moze warto czasem isc na kompromis i wziac pod uwage to, co radzi nasz mezczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.04, 22:13 jasne,ale wiesz nie nalezy z tym przesadzac-nie dam sie zterroryzowac,nie lubie robic zakupow w markecie w szpilkach i mini,zawsze staram sie bardzo,zeby wygladac atrakcyjnie-ale w rozne miejsca zaklada sie odpowiednie do tej okazji ciuszki,ja tak robie,nie zawsze w szpilkach,ale zawsze staram sie atrakcyjnie... nie naleze do osob ktore bedac w zwiazku,zaczynaja sie czuc bezpiecznie i nie dbaja o wyglad-wiem ze to wazne zawsze,i chce sie ciagle podobac mojemu facetowi,ale nie za cene odciskow na stopach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania21605 Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: 213.25.164.* 12.05.04, 22:42 Witam! Moją drugą skórą są różnego rodzaju obcisłe dżinsy, fajnie podkreślają pupe (koniecznie dzwony), do tego dopasowana bluzeczka. W takim stroju wygląda się seksi, a co najważniejsze jest wygodnie. Buty, w tygodniu adidasy (niestety mój styl życia zmuszą mnie do tego), ale weekend na niedużym obcasie. Postanowiłam, że latem kupie sobie jakieś fajne spódniczki, a co !!! Najważniejsze jest jednak to, by strój był odpowiedni do sytuacji, był wygodny, a przede wszystkim pasował do naszej sylwetki. Śmiać mi się chce jak widze dziewczyny dośc dużych formatów, którepróbują wcisnąć się w rozmiar S (komiczne).Trochę samokrytycyzmu! I pamiętać, aby w tym szaleństwie mody nie zatracić siebie! Pozdrawiam wszystkie cosmoczytelniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.chello.pl 15.05.04, 01:13 ja chodze w bojowkach, ale lubie je laczyc z czyms sexi np z klapeczkami na szpilce.... na gore jakis topik zeby mi odslanial brzuszek nad ktorym pracuje razem z magazynem shape poza tym niedawno zrobilam sobie kolczyk bo moj facet powiedzila ze to go podnieca... lubie kolory jasne bo podkreslaja moja czekoladowa opalenizna i blond wlosy... pozdrawaim wszytkie cosmo-dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 15.05.04, 22:04 aga, współczuję, to co opisałaś, to dla mnie szczyt braku gustu. Przepraszam za słowa krytyki, ale jak widzę takie panny, to mi ich zal, bo właśnie myślą, że świetnie wyglądają. Co do stylu, to ja preferuję fajne, dobrane do sylwetki markowe ciuszki dobrego gatunku-dopasowane spodnie, ciekawe bluzeczki, za to nie cierpie bazaru na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanja Re: SEKSI CZY SPORTOWO?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.04, 22:08 czego sie czepiasz??co jest szczytem braku gustu??nie widze w tym co opisala nic niepasujacego do siebie...a za to twoj wymog-markowe ciuszki??bez przesadyzmu-wiele razy widzialam markowe ciuszki wygladajace tragicznie,to nie jest dla mnie cos czym nalezy sie kierowac Odpowiedz Link Zgłoś