Dodaj do ulubionych

FOTOMODELKA

IP: 62.233.144.* 04.04.04, 17:02
CZESC DZIEWCZYNY
CZY KTÓRAS Z WAS JEST FOTOMODELKĄ?? CZY W TYM ZAWODZIE WARUNKIEM JEST
WZROST?? Z MOŻE WAŻNA JEST TWARZ??

Obserwuj wątek
    • anussska Re: FOTOMODELKA 04.04.04, 17:26
      gdzies czytałam ze Kaja Paschalska jest modelka
      wiec ani uroda ani wzrost nie stanowią problemu :)))
    • Gość: Zapałeczka Re: FOTOMODELKA IP: *.intergeo / 80.51.46.* 04.04.04, 19:47
      czy możesz ciągle nie atakowac tego forum postami ?????????? bo już chyba 5ty
      czy 6 post jest z twojego IP ... nagle masz tyle problemów i pytań ?? :P:P:P
      Sisa ... Aania czy jak ci tam na imie ....
      • Gość: SISA Re: FOTOMODELKA IP: 62.233.144.* 04.04.04, 20:36
        zapałeczka jak coś Ci nie pasuje w tym forum - to droga wolna , nikt Cię nie
        zatrzymuje!
        widze,że masz problem z tym , że inni zadają pytania. Po to jest to forum ,
        aby się pytać o zdanie innych. A może zapałeczko chcesz wprowdzić jakiś limit
        zapytań dla nas wszystkich ??
      • jadefish WTF is your problem, zapalka? 05.04.04, 20:04
        to jest jakis klub prywatny?
    • Gość: x Re: FOTOMODELKA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 13:59
      do fotomodelki wzrost jest wogóle nie potrzebny tzn te magiczne 170cm.wiem bo
      sama jestem fotomodelką powysyłaj zgloszenia i powodzenia
    • Gość: noJA Re: FOTOMODELKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 18:16
      Z fotomodelkami jest tak: ważny jest wygląd ciałka i twarzyczki. Fajnie jest
      jak ma cos orginalnego w sobie. Jednak o cos, to co roku cos innego. Twarze
      zmieniaja sie wraz z moda. Raz poszkuja brunetek, raz blondynek, raz chlopczyc
      a raz slodkich panienek. Probuj, nie zaszkodzi sprobować. Ja polecam orange i
      mango. Jedne z lepszych.
    • Gość: ada Re: FOTOMODELKA IP: *.ec.pl / *.ec.pl 08.04.04, 18:31
      BARDZO WAZNE TEŻ JEST TO CZY SZYBKO WSKOCZY DO ŁÓŻKA
      • desperatka1 Re: FOTOMODELKA 08.04.04, 18:43
        Ty mówisz juz o poxniejszych problemach. Najpierw trzeba się porzadnie
        przyjrzec w lusterku naszej sylwetce, bo oni tam maja sporo zgloszen i raczej
        nie owijaja w bawełne. Majac 7 kilo niedowagi powiedzieli mi, ze jesli nie
        schudne jeszcze 5, to nawet nie mamy o czym rozmawiac. Ech, ale przeciez nie
        tylko o wage chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka