Gość: dlaczego??? IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.04, 14:12 witam!mam 22 lata,kocham sie bardzo czesto ale...nigdy nie mialam orgazmu.dochodze tylko jak sie masturbuje.w czasie stosunku nigdy.czemu?czy tylko ja tak mam?czy wy tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polo i banda Re: kwiatuszek IP: *.msi.pl 16.06.04, 16:20 drogi kwiatuszku mysle ze powinnas porozmawiac o tym ze swoim partnerem gdy nastepnym razem zaczniecie sie kochac nie skap mu slow szybciej wolniej mocniej lub slabiej.albo po prostu zlap go za dlon i pokaz jak ma palcami(srodkowym i serdecznym, bo wskazujacy moze nie byc wystarczajaco delikatny)pobudzac twoja lechtaczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: kwiatuszek IP: *.class147.petrotel.pl 07.07.04, 02:30 tak,ja też tak mam. Mój chłopak bardzo się stara oralnie i manualnie ;o), ale nic z tego. Orgazm z nim miałam tylko raz, kiedy pieścił mnie jednocześnie językiem i pobudzał mój punkt g. Niestety nigdy już się to nie powtórzyło, mimo wielu starań. Bardzo bym chciała mieć orgazm z facetem, a nie tylko z moim palcem! Tylko usiąść i płakać! Odpowiedz Link Zgłoś