Gość: ZABKA IP: *.elpos.net 12.07.04, 22:33 CO MOZNA KUPIC DLA CHLOPAKA NA 21 URODZINY?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KaSiOrEk Re: ZAKUPY<POMOCY> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:37 no coz jezeli to jest twoj chlopak moze srebrny lancuszek z polowka zlamanego serduszka (druga polowka zawisnie na twoim lancuszku) moj chlopak byl zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
ku.ku Re: ZAKUPY<POMOCY> 13.07.04, 00:06 21 chupa chupsów obwiązanych wstążeczką w małymi kwiatkami 21 lodów.kazdy inne jeden truskawkowy,drugi z bitą smietaną,trzeci z połykiem,4 z polewą na biust,5 w ucho ps.chyba znasz Go i powinnas sama wiedziec,ale takie ogolne prezenty tto dezodorant,maszynka do golenia,krem po goleniu,medykamenty do i po goleniu, a najlepsze bedzie piwo-no chyba ze nie lubi no i mydło,zeby sie odswiezył przed tymi lodami;-) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABKA Re: ZAKUPY<POMOCY> IP: *.elpos.net 13.07.04, 00:20 DZIEKI SZCZEGOLNIE ZA TE MYDELKO HEHEHE :p Odpowiedz Link Zgłoś
asia_miko Re: ZAKUPY<POMOCY> 13.07.04, 15:04 Ja ostatnio kupilam mojemu facetowi w maju na ur. zajebista hawajska koszule na wakacje. Bardzo mu sie spodobalo. Sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiczka Re: ZAKUPY<POMOCY> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:16 ja proponuje plytke,ksiazke albo perfumy P.S.swoja droga ten pomysl z lizakami jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABKA ZAKUPY<POMOCY> IP: *.elpos.net 13.07.04, 23:02 DZIEKI ZA WSZYSTKIE RADY ALE Z NICH NIE SKORZYSTALAM I WYMYSLILAM ZE KUPIE MU ZEGAREK Z RZUTNIKIEM. POZNIEJ NAPISZE CZY MU SIE SPODOBAL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech tam... Co to jest IP: *.mci.co.uk 14.07.04, 08:37 zegarek z rzutnikiem? Ma sie rzucac na wskazowki? Czy zegarek sie rzuca w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś