Dodaj do ulubionych

SEX AND THE CITY

IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.04, 12:24
OFICJALNIE SERIAL JUZ MA ZAKONCZENIE...ALE JAK TY WYOBRAZASZ SOBIE IDEALNY
HAPPY END DLA CARRIE & CO
napisz twoj wlasny koniec..a ja wydrukuje go na mojej stronce

mitglied.lycos.de/ania0409/hobbies.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco debilny serial dla debilnych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:58
      • Gość: Ech tam... A ja bym IP: *.mci.co.uk 16.07.04, 13:07
        napisal tak:
        do tej blondyny przyszla Ally MacBeal (czy jak jej tam) i sie poklocily. Potem
        zjawila sie Buffy w poszukiwaniu wampirow. Ta blondyna z konska twarza wygladala
        podejrzanie wiec chwycily sie za wlosy i dalej sie tluc o biurka. Koleaznki tej
        z konska twarza byly zajete poszukiwaniami wlasnego ja i sie zgubily wiec nie
        mogly jej pomoc.
        Buffy w koncu wbila kolek osinowy w serce tej z konska twarza i poprosila Ally o
        obrone w procesie. Ally jednak przgerala i sie powiesila na nitce. Buffy z kolei
        trafila do wiezienia na dozywocie.

Od tego czasu nikt juz nie uprawia seksu w Nowym Jorku i wszyscy jezdza do new
        Jersey...
        • Gość: miśka ekspert IP: *.tg.akk.net.pl 16.07.04, 13:54
          o jaki ty obeznany w tych wszystkich serialach jesteś. myślałeś o udziale w
          jakimś teleturnieju? ;)
          • Gość: Ech tam... Jak sie pojawi IP: *.mci.co.uk 16.07.04, 14:02
            taki: "Watpilwe madrosci czlowieka z krwi i kosci" to moze wezme udzial.
            A myslals by zetrzec jeszcze kurz spod telewizora :-)))
            • Gość: miśka już zrobione IP: *.tg.akk.net.pl 16.07.04, 14:14
              kurz wytarty, dywan odkurzony! teraz jeszcze jakieś dobre jedzonko, coś
              słodkiego....
              • Gość: Echt tam... A co z kosmetyczka, fryzjerem itd? :-) /bt IP: *.mci.co.uk 16.07.04, 14:19
                • Gość: miśka musi się obejść bez tego IP: *.tg.akk.net.pl 16.07.04, 14:35
                  po pierwsze nie mam kasy a po drugie bez przesady skoro mamy ze soba być to po
                  co tak szaleć. jasne że trzeba o siebie dbać ale bez przesady. śmieszą mnie
                  laski które najpierw na siebie chuchają i dmuchają, diety i takie tam a potem
                  (po ślubie) totalna olewka.
    • Gość: ania Re: SEX AND THE CITY IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.04, 01:06
      mitglied.lycos.de/ania0409/hobbies.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka