Dodaj do ulubionych

CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ?

IP: *.elpos.net 20.07.04, 17:29
TYLKO SZCZERZE :) PROSZE :)
Obserwuj wątek
    • Gość: paulina Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.ipt.aol.com 20.07.04, 20:57
      seksu z przyjecielem - stracilam jego przyjazn
    • josie69 Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 20.07.04, 21:21
      Utraty faceta, na którego polowałam przez 2 lata przez głupoty i zamieszczania
      tutaj swoich tematów, bo zawsze znajdzie się debil, który nie potraktuje
      pytania poważnie
      • Gość: Aga Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.ztpnet.pl 21.07.04, 00:49
        Tego że zdradziłam faceta którego naprawde KOCHAM !
    • Gość: Rocco Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:57
      Tak , ze nie dobilem gnoja , teraz bedzie zeznawac .........
      • Gość: viruallady Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.rev.vline.pl 21.07.04, 10:48
        Rocco, jesteś słodki
      • pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 22.07.04, 16:35
        miałam podobna sprawę z koleżanką, ale i tak wyszło na moje :P
    • Gość: dziunia Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.u.mcnet.pl 21.07.04, 11:23
      utraty miłości mojego życia. minęły właśnie dwa lat. Oboje wciąż jesteśmy
      samotni ale boimy sie kolejnej porażki i rozczarowania
      • Gość: AGA Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:52
        A ja nie zaluje zadnej rzeczy ktora dotychczas zrobilam.Wszystko co rpzezylam
        nauczylo mnie czegos-bez tego byla bym gluputka malolatka....
        Dlatego sex na imprezie,z kumplem czy z kolezanka -to wszsytko rpzezylam i
        dziekuje Bogu ze dal mi tyle fajnych wrazen
        Pozdrawiam
    • pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 22.07.04, 16:34
      żałuję, że zamieszkałam w Polsce...
    • Gość: Mari'a Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.chello.pl 22.07.04, 19:37
      Tego, że nie potrafilam zerwać z tym facetem zanim zaczął mnie traktowac jak
      traktował i zmuszać do tych wszystkich rzeczy. Nie wiem, manipulował mną i
      sprawił, że czułam się jak gówno. Ale najwazniejsze, że mam to za sobą.
      • sabinka_20 Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 22.07.04, 20:01
        Tak myslę... i znalazłam.Załuję tego ,ze kiedyś naprułam sie jak bączek i
        bawiłam się z "facetem z dyskoteki"..8o ,tego jak byłam mała i zboczona (ach to
        dzieciństwo),a najbardziej tego,ze dawno temu skrytykowałam moja babcię,teraz
        wiem ,ze nie miałam do tego zadnych podstaw.
        • Gość: Rocco Sabinka , ten facet mial 80 lat ? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:11
          :))) jesli tak , to ladnie sie upilas :)
        • Gość: Rocco Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszywego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:12
          kraju ? , jesli masz taka mozliwosc , to chyba warto.
          • sabinka_20 Rocco!! 23.07.04, 13:53
            \Nie,nie nie to nie tak :P Nie wiedziałam co robię,jak juz się ocknelam o co
            chodzi uciekłam od niego gdzieś w Gdyni.I tak w końcu znalzałam się dzięki
            jakiemuś takswokarzowi( w zastaw wział moje podrabiane,złote kolczyki hehe i
            zwiał) w Sopocie.Tam juz impreza się skonczyła,nikogo nie bylo,czekałam wiec na
            znajomego barmana,by podwiozł,a ze mi sie niechciało długo stać pojechałam na
            jakąś domówkę z nowo poznaną kolezanką do Gdyni własnie.A stamtad ktos mnie
            wywiozl do Rumii.W letniej bluzeczce wracałam biedna do Gdanska.Jakie ja mialam
            wyrzuty sumienia,to wolę nie mowic.A z tego faceta musiałam się leczyć miesiąc
            i jak go keidyś spotkam to dostanie "piataka".No i wsyztsko przez niego :) A
            nie z jakimś staruszkiem hehe
            • Gość: Rocco Re: Rocco!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:46
              No prosze , kolejna z 3miasta :)
          • pumaaa Re: Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszyw 24.07.04, 00:35
            wyjeżdzam w przyszłym roku, choć jeszcze nie na 100 %
            dziś podjęłam parę decyzji :P
            • Gość: Rocco Re: Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:45
              i moze lepiej na tym wyjdziesz. Tutaj ciezko sie zyje :)
              • pumaaa Re: Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszyw 24.07.04, 00:48
                tylko nerwicy sie nabawiłam, nie licząc przeziębień oraz nabytego "zespołu
                niechęci do kobiet"
    • Gość: lol Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:51
      TAAAAAAAAAA, ja zaluje ze tak Bóg umilowal świat, ze kobiecie obok tunelu
      miłości umieścił szambo!!! HAHAHAHAHA
      • pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 24.07.04, 00:53
        jesteś niesamowicie uwsteczniony niczym brat prometeusza
        • Gość: lol Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 01:03
          a ty musisz byc tym brakujacym ogniwem w ewolucji czlowieka, ten od ktorego
          wywodzi sie naandertalczyk. Wtedy ludzie sie nie smiali, HEHEHE
          • pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 24.07.04, 01:05
            od kiedy kot jest człowiekiem inpotencie
            • pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 24.07.04, 01:05
              przepraszam impotentem
              • Gość: lol Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 01:12
                Naprawde jestes taka strasznie GŁUPIA ,i nie wiesz o co chodzi, w polsce na to
                sie mowi "to sa JAJA" z ciebie :D, koty nie maja zdolnosci mimiki
                twarzy,dlatego nie wiedza co to smiech i jaja , a ty nawet ich nie rozumiesz
                kocie. Ale te koty sa glupie. HAHAHAHAHA (a zwlaszcza pumy) hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka