Dodaj do ulubionych

Czy połykać, czy nie?

IP: 213.17.203.* 22.07.04, 13:17
Mam pytanko. Sama uwielbiam połykać spermę mojego chłopaka. Ma różne smaki (w
sumie zależy też od tego co on zje). Czasem jest słona, czasem słodka, a
innym razem gorzkawa. Powiedzcie, proszę czy:
-mężczyźni- lubicie, gdy kobieta połyka, a jeżeli tak, czy macie czasem
ochotę, żeby ona sama wam podała w swoich ustach waszej spermy;
-kobiety- lubicie połykać i jakie smaki do tej pory rozróżniłyście?
Obserwuj wątek
    • pumaaa Re: Czy połykać, czy nie? 22.07.04, 13:18
      truskawkowy, waniliowy, pistacjowy :P
    • Gość: Monia Re: Czy połykać, czy nie? IP: 80.51.243.* 22.07.04, 13:22
      chyba zwymiotuje :P
    • magdzie Re: Czy połykać, czy nie? 22.07.04, 13:23
      dzisiaj mam zły dzien i w dodatku jem drozdzowke a Ty mnie lekkawo
      zniesmaczylas. no, ale w sumie nie musialam odwiedzac tego forum, bo tutaj same
      niespodziany sie czają na jedzacych forumowiczow.

moze zrobimy konkurs, ktora rozrozni wiecej smakow? ( O! Ironio!)
      zdaje sie, ze przyzwoita kobietka nie bedzie chwalila sie odgadnietymi smakami.
      zreszta kogo to obchodzi. Jak sie dowiem, ze np. pumaaa rozroznia pistacjowo-
      karmelowy a np. tex czy Rocco co noc robia sobie koktajle to mam to pochwalic
      czy jak? to tak jak sprawdzac codziennie w WC jaki kolor maja ekskrementy...ble
      • pumaaa Re: Czy połykać, czy nie? 22.07.04, 13:27
        moze zrobimy konkurs, ktora rozrozni wiecej smakow? ( O! Ironio!)
        > zdaje sie, ze przyzwoita kobietka nie bedzie chwalila sie odgadnietymi
        smakami- NO PRZECIEŻ PRZYZWOITKA TEGO NIE ZROBI, A CO ZA TYM IDZIE NIE POCHWALI
        SIĘ :/
        • magdzie Re: Czy połykać, czy nie? 22.07.04, 13:29
          nie bede polemizowac, jednak mam odmienne zdanie. przyzwoitosc jest mierzona
          roznymi miarami, nie pisalam o cnotkach-niewydymkach tylko o kobiecie, ktora
          szanuje swoja i faceta prywatnosc.
    • Gość: zet Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.zeb.com.pl / 212.33.64.* 22.07.04, 13:28
      Takie zachowanie bardzo odpowiada mi u kobiet ale hmm ochoty bym nie mial jej
      próbowaC:)
      • Gość: edytka_b Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.pilicka.net.pl 22.07.04, 20:28
        Przynajmniej jedna normalna odpowedz na to pytanie, bo pozostale byly polemika
        na zupelnie inny temat. Ja tam polykam sperme mojego FACETA, RAZ JEST TAKA, RAZ
        INNA, ale go kocham i wazne jest dla mnie to, zeby mu bylo dobrze. Potem on mi
        tez dobrze robi :)
        Pa, pozdrawiam
    • Gość: JASTA Re: Czy połykać, czy nie? IP: 195.205.245.* 22.07.04, 20:57
      TO JEST RZECZ WZGLEDNA, JEDNI LYKAJA ILE SIE DA A DRUDZY NA SAMA MYSL O SPERMIE
      ROBIA SIE ZIELENI!!! JAK MASZ OCHOTE LYKAC TO LYKAJH DO WOLI, TAK DLUGO JAK
      TYLKO TWOJ FACET TO ZNIESIE :-) POZDRAWIAM I ZYCZE SMACZNYCH ODMIAN SERKOW :-)
    • Gość: MANIEK Re: Czy połykać, czy nie? IP: 195.205.245.* 22.07.04, 22:26
      JA MAM O SMAKU COCA COLI A CZASAMI BIGOSU!!! POZDRO
      • Gość: bez_nicka Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.proxy.aol.com 23.07.04, 01:31
        Te - penie Jasta- Maniek i Michael - pisze tak , bo dopiero co pod tymi nickami
        podzszywales sie pod malolata ktory ma problem z 8 cm zwisem, teraz dajesz rady
        co do polyku spermy????? Chyba ze ty sie pedale za kase dajesz, to by
        wyjasnialo wszystko. Keep it up!
        • wcalenietakimaly Re: Czy połykać, czy nie? 23.07.04, 04:40
          Ja tryskam szampanem francuskim. Pomimo to moja nie przepada za polykaniem.
          Twierdzi ze beka potem pol nocy i nie moze spac.
    • Gość: ja Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 06:59
      Lepsze to polykanie niz nektar pomaranczowy i ma wiecej witamin, hehehehe!! Ale
      z ciebie swinia, a mowia ze facet nia jest, HAHAHAHAHAHA
    • Gość: nimfomanka Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.spinet.pl 23.07.04, 11:39
      ja tam kiedyś połykałam ze moj mężczzna stwierdziła ze go to wacle nie podnieca
      i woli np. wytrysnąc na brzuszek albo na wysuniętny języczek.
      • Gość: mahoney Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:03
        polykac polykac to by bylo super
        • Gość: Niunia Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 17:59
          słyszłam ze sperma dobrze robi an biel zebów, ale czy gra jest warta świeczki.
          Miałm dwóch fecetów w łóżku z którymi byłam emocjonalnie zwiazana po pewnym
          czasie nie chcieli abym im robiął loda poniewaz stwierdzili ze straciliby do
          mnie szacunek, wiec może zamaist pelemizowac na temat smaku spermy zasatnówmy
          sie czy facet który chce kochac i szanowac chce takze permy w naszych ustach. A
          jak chce to proponuje sie mu nastepnym razem zesikać jak bedzie wam robił
          dobzre języczkiem to moze mu sie odechce:)
    • Gość: Niunka Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.04, 22:20
      Szczerze,ja lubie połykac, ale nie zawsze! gdy mój facet je ananasa lub pije
      soki ananasowe to mogła mym wszystko z niego wyssac, ale nie po alkoholu
      • Gość: Justa Re: Czy połykać, czy nie? IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 00:23
        Dowiedz się jaki ma to wpływ na twoje zdrowie =)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka