Dodaj do ulubionych

DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!!

IP: 195.205.245.* 23.07.04, 00:00
MOJEGO CHLOPAKA POZNALAMW AGENCJI TOWARZYSKIEJ, OBIECAL MI ZE SIE MNA
ZAOPIEKUJE JEZELI Z TYM SKONCZE. I TEZ TAK ZROBILAM..ALE ON NIE DOTRZYMAL
SLOWA.. MINELO POL ROKU A JA DOWIEDZIALAM SIE OD MOICH KOLEZANEK ZE ON NADAL
TAM PRZYCHODZI. NIE MOGA NIC Z TYM ZROBIC BO PLACI SZEFOWI I MUSZA SIE Z NIM
KOCHAC!!!! PO ZA TYM IM GROZIL ZE MUSZA MILCZEC!! POMOCY, CO MAM ROBIC, NIE
CHCE GO STRACIC!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jojojojo Bo jest idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:16
      Nie warto chyba kochać kogoś kto ( z szacunkiem ) ma Ciebie głęboko
      w ...poważaniu... :( młoda jesteś, pewnie bardzo ładna, znajdziesz kogoś kto
      siś Tobą zaopiekuje :) Nie jedna z nas trafiła w życiu na drania :| 3 maj się
      • Gość: Rocco Re: Bo jest idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:22
        No wlasnie , prostytutki tez maja swoje 5 minut w zyciu , ty moze bedziesz miec
        10 jak sie postarasz.Chyba juz wiesz co masz zrobic , tylko potrzebne ci
        potwierdzenie.
      • Gość: JASTA Re: Bo jest idiotą IP: 195.205.245.* 23.07.04, 00:23
        WIESZ NIC DZIWNEGO ZE TAK JEST SKORO FACET POZNAL CIE W BURDELU TO NIE MA
        PEWNOSCI ZE JESTES MU WIERNA I TYLKO CIE WYKORZYSTAK. PORUCHAL ZA DARMO I MU
        SIE ZNUDZIALS!!!!
    • Gość: zet Re: DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!! IP: *.zeb.com.pl / 212.33.64.* 23.07.04, 07:01
      no spojrz prawdzie w oczy zycie to nie film Pretty woman
    • Gość: lol Re: DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 07:09
      Od kiedy dziwki maja uczucia?? hehehehe, wam sie placi i od was sie wymaga, a
      jak nie trza placic to jeszcze lepiej, nie oczekuj niczego w zamian bo nic nie
      dostniesz HAHAHAHAHA, madry koles, tez bym tak zrobil hehe. P.S. Gdzie
      aktualnie pracujesz i ile bierzesz za pol godziny??
    • ania2191 Re: DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!! 23.07.04, 12:04
      Wiesz co lol, ile masz lat? Bo czytam już nie jedną Twoją wypowidź i sprawiasz
      wrażenie, małolata. Zastanów się nad tym co piszesz i nie najeżdżaj na każdego.
      A co do Malej Mi. Nie dziwi mnie to,że Cię zdradza skoro spotkałaś go w takim
      miejscu. Ale porozmawiaj z nim szczerze, jeśli sie nie zmieni po prostu odejź,
      wiem, że to trudne, zwłaszcza jeśli się kocha, ale jeśli zostaniesz będziesz
      jeszcze bardziej cierpieć.
      • Gość: MALA MI Re: DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!! IP: 195.205.245.* 23.07.04, 16:07
        jestem pierwszy raz na tym forum i nie moglas czytac zadnych moich wypowiedzi
        takze nie osadzaj kogos ....mam 24 lata
    • totally odejdz od niego 23.07.04, 16:32
      Ja rozumiem, ze go kochasz i nie chcesz od niego odejsc, ale kobieto on chodzi
      do burdelu i wali sie z Twoimi qmpelami pomimo, ze ma Ciebie!!! Nie uwazasz, ze
      cos tu jest nie tak???
      Z tego co napisalas wynika, ze facet ma nie rowno pod sufitem skoro grozi
      tamtym kobietom.
      Ja nie wiem nad czym Ty sie zastanawiasz. Wiem, ze to trudne odejsc jak sie
      kocha, ale przede wszystkim Ty sie liczysz, Twoje szczescie. Jezeli jestes w
      zwiazku, ktory nie daje Ci radosci i na dodatek facet robi takie akcje to czas
      cos z tym zrobic.
    • Gość: Czaroffnica JA ZNAM PRAWDĘ .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:37
      Po prostu męskie ego... Głupio mu, że miałaś więcej partnerów od niego. Teraz
      nadrabia ! Nie martw się jak przekroczy tysiąc i kuśka mu z powodu grzyba
      odpadnie, to powróci do ciebie na kolanach... I będziecie żyli długo i
      szczęśliwie... ! :) Trzymamy kciuki.
    • Gość: Justa Re: DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 03:10
      Zdrada czysto fizyczna nie powinna Cię az tak martwić.To że korzysta z uslug
      prostytutek nie oznacza ze się Tobą nie opiekuje.Widocznie facet ma taki
      charakter.Gorzej by było jakby miał kochankę dla ktorej by Cie mogl
      rzucic.Chyba nie rzuci Cię dla innej prostytutki?Raczej NIE.Patrz na ile się
      Tobą opiekuje bo ze zdradami raczej nic nie zrobisz-musisz się z tym
      pogodzić,liczyc na poprawę.Poza tym doceń to że chciał Cię od tego uwolnic
      (prostytucji) ,sama najlepiej wiesz jak to czasami potrafio dolować...A relacje
      miedzy prostytutką a klientem tez znasz,wiec sama powinnas wiedziec ze jest to
      zdrada specyficzna.Musisz mu to wybaczyc.
    • jane-doe Re: DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!! 26.07.04, 16:40
      rzuc go bo watpie zeby sie zmienil...
    • Gość: Garfild Re: DLACZEGO MNIE ZDRADZA??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:47
      Zuc go bedzie inny lepszy.znajdz normalna prace i wyjeedz z miasta w ktorym
      pracowalas w agencji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka