Dodaj do ulubionych

Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypadków

IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 11:42
Przez czysty i irracjonalny przypadek trafiłem na to forum, gdyż urzekł mnie
wątek o ROBIENIU LODA. Całą "dyskusję" (piszę to w cudzysłowach, gdyż jeżeli
Wy w czymś bierzecie udział można to nazwać jakkolwiek ale nie tym mądrym
terminem) miałem w mailu, a razem z nią odnośnik do tego szlachetnego forum.
Nie spędziłem na nim tyle nocek i wieczorów co Wy - szlachetni dyskutanci,
niemniej proszę Was, a wręcz nalegam byście dalej kontynuowali udzielanie
życiowych rad na łamach tej strony, gdyż poleciłem ją znajomemu, który
właśnie robi doktorat z psychiatrii. Podejrzewam, że Wasza obecnośc,
aktywność a przede wszystkim wspaniała wiedza pozwoli mu nie tylko
doktoryzować się, ale również i tytuł profesora leży w jego zasięgu.Takie
fenomeny jak czytanie przez Was Freuda (faktem tym ktoś z Was chwalił się
publicznie) są o tyle dla mnie niezrozumiałe, że prócz ceny na książce i roku
wydania nic więcej nie jesteście w stanie w tej książce zrozumieć, oczywiście
pod warunkiem, że mówimy o tym samym Freudzie a nie o blokersie ochrzczonym
przez Was przypadkowo taką ksywą. Polecam naukę milczenia w sytuacjach gdy
nie ma się nic do powiedzenia i szczeka się tylko dla samego szczekania.
Starałem się używać słów nieskomplikowanych, więc Ci z was, którzy dysponują
co najmniej dwucyfrową liczbą IQ powinni w przeciągu miesiąca to zrozumieć.

Debil o nazwie zuzana.prafzifa.nje.podrupka niech sobie to wydrukuje... może
do emerytury zrozumie kilka zdań.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maly_facio ...madrosc... 23.07.04, 11:51
      ...
      madrosc Twoja niezmierzona
      wielkosc Twoja calkiem calkiem
      a probujac nas nawrocic
      czy nie czujesz sie cymbalkiem?

wiec trafiles tu przypadkiem
      miast powiedziec do widzenia
      analizy im zrobiles
      postow o ich przyrodzeniach

z analizy tej wynika
      ze za glupkow nas uwazasz
      w kilku fajnych przymiotnikach
      swa opinie tu wyrazasz

moze slad tu tylko jeden
      o! w tym watku pozostanie
      wiedz zas - zes juz naznaczony
      cosmo-marcin pozostaniesz
      ...

• maly_facio ...bank bph.... 23.07.04, 11:55
        ...
        w banku siedzi madry czlowiek
        ktory liczy wciaz procenty
        jak cos powie, to juz powie
        widac niezle jest walniety
        ...
        • Gość: marcin Re: ...bank bph.... IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 12:28
          O właśnie... polecam FREUDA :))) A w konsekwencji zmiane nicka:))
          • maly_facio ...nick... 23.07.04, 12:49
            ...
            nick przewrotnie jest nazwany
            bo moj facio duzy chlopak ;-)
            dla zabawy tu piszemy
            wszystko i tak jest na opak
            ...

• Gość: marcin Re: ...bank bph.... IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 13:00
          A poza tym gratuluje inteligencji i spostrzegawczosci...Nie wstydzę sie skąd
          piszę, ale Twój polot jest tak powalający, że zaczynam naprawdę wierzyć, iż
          jesteś pierwszym przypadkiem jaki znam, który daje nadzieję, iż lamer zamienia
          się w hakera:))
    • pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 11:55
      moja przyjaciółka też kończy psychiatrię. leczę się u poleconych przez nią
      lekarzy :P także ja już jestem zajęta

• pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 12:16
      oki zdecydowałam się troszkę więcej napisać. widzę że jesteś nieco mądrzejszy
      od reszty. powiem tak. czasem człowiek musi poprzebywać w mniej inteligentnych
      miejscach (w tym momencie warto wspomnieć ze jest nim to forum).
      zadam Ci pytanie: Czy mądry człowiek będzie się wysilał na edukacje bandy
      silniejszych głupotą łopatologów? odpowiedz na nie sam

w towarzystwie mówimy pięknie, podniosłym stylem itd, wychwalamy wyższe idee.
      pamiętaj jednak że "Człowiek jest jeszcze nieustalonym zwierzęciem"
      obserwowałeś kiedyś zachowanie zwierząt?
      robiąc z siebie inteligenta na forum o seksie jednocześnie robisz siebie małpę w
      cyrku. któż tu wierzy w Twoją mądrość? pierwszy lepszy nazwie ją tresurą.

więcej nie będę pisać. jak chcesz podam Ci kontakt to mojego psychiatry i
      upoważnię do wzglądu do moich akt :P

napomknąłeś, że pize o wielkich tego świata. jeli zaczełabym pisać o nich
      poważniej kto by tutaj to zrozumiał.
      jeżeli chcesz podyskutować napisz do mnie, chyba że wolisz poświęcać czas
      czytaniu rozmyslan o robieniu loda
      • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 12:29
        Akta nie mają nic do rzeczy w moim przypadku, gdyż terminologię medyczną znam w
        sposób zdecydowanie niewystarczający by pokusić się o jakąkolwiek fachową
        diagnozę. Niemniej chętnie podyskutuję gdyż ciągłe rozmyślania o lodzie stają
        się nudne, kiedy człowiek nic innego nie robi tylko o tym myśli.
        • pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 12:33
          to napisz, ja nie gryzę a poczta czeka
          • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 13:21
            OK.Każdy wybiera takie towarzystwo,w jakim czuje się najlepiej.Jedni wybierają
            miejsca,gdzie problemem frapującym połowę zalogowanych jest pęknięta kaszanka,
            a inni starają się przebywac w miejscach o - że tak powiem - bardziej
            elastycznej tematyce. Być może potrzeba przebywania w mniej inteligentnych
            miejscach rodzi się z chęci zabłyśnięcia intelektem i zdolnościami kojarzenia
            faktów, co - przyznaje - na tym forum nie jest specjalnie skomplikowane dla
            osoby która skończyła osiem klas szkoły i zachowuje się adekwatnie do
            wykształcenia. Ja nie neguję Ciebie i Twoich potrzeb związanych z koniecznością
            przebywania w tym miejscu (choć nie do końca je rozumiem), niemniej opinia moja
            klasyfikująca jakość wypowiedzi udzielanych przez Ciebie pozostaje
            niezmieniona. Dostosowanie się do stada - zgodnie z teorią Darwina - jest jak
            najbardziej słuszne, natomiast dobrowolny wybór tego stada - w tym przypadku
            będący jednocześnie rezygnacją z co najmniej 100 IQ - pozostaje rzeczą względną
            jeśli nie kontrowersyjną. Idąc dalej tym krokiem z pewnością zrozumiałą byłaby
            dla Ciebie sytuacja, gdybym w ramach chwilowej potrzeby przebywania w
            towarzystwie mniej inteligentnym wybrał stado pawianów i delektował się faktem,
            że jestem spośród nich najbardziej inteligentny. Na pewno dowartościowanie moje
            szybko sięgnęło by zenitu i wracałbym tam codziennie by w tym stanie wiecznie
            trwać. Nie uchroniłoby mnie to jednak w żadnym stopniu od sklasyfikowania jako
            niegroźny przypadek kliniczny, na którym nie jeden przyszły magister dokonałby
            nie lada odkryć.
            • sabinka_20 Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 13:40
              Przypadkiem jestes właśnie Ty,przyjemnie tak czasami poudawać,że pozjadało się
              wszytskie rozumy.No coż! Nie jesteś jedynym,któremu coś przeszkadza i stara się
              wszystkim ublizyć obnizając ich iloraz inteligencji.Wypowiedz się tak w gronie
              chłopców siedzących gdzies na ławeczce ,na osiedlu.Tam będziesz miał dopiero
              pole do popisu..Jestem ciekawa jak by zareagowali?? hihihi Siła intelektu na
              pewno Cię nie przekonają do zmiany zdania.To jest zwykłe forum,na ktorym mozna
              się z kimś podzielić,doradzić.Watpie w to,zeby ktoś brał to na
              poważnie ,większość podchodzi do tego raczej z dystansem.Tym ,ze jest się
              rozgarniętym:P, powinno udowadnać się na uczelni lub w pracy Marcinku
              • Gość: Rocco ale jazda,wkoncu jakas nowa barwna postac :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:26
                Mam nadzieje , Marcinie , ze pozostaniesz z nami troche dluzej :)
                • Gość: marcin Re: ale jazda,wkoncu jakas nowa barwna postac :)) IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 14:35
                  Rocco. Twoja szczerość jest rozbrajająca...:))) Oczywiście, że zostanę...
                  Możesz na to liczyć :)))
            • Gość: I`love Bielawa mdli mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:35
              ... ja pierdole ale mnie zemdliło. Drogi Marcinie potrafie zrozumieć to że
              chciałeś zabłysnąć, rozumiem nawet to że chciałeś zaimponować kociaaakowi (nie
              potrafię przyswoić sobie faktu że się to Tobie udało). Jednak miarą
              inteligencji nie jest wiedza nabyta, a dowodem na jej brak jest potrzeba oceny
              innych. Są tu ludzie których twoja wypowiedź pewnie zraniła, są tacy których
              rozśmieszyła, są tacy wśród których wyszedłeś na debila (miło mi), ale wszyscy
              jutro o Tobie zapomną
              • Gość: marcin Re: mdli mnie IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 14:42
                Proponuję dalej kochać Bielawę a może nawet i pier..dolić - skoro lubisz to
                słowo. Miłość jak wiesz kosztuje, więc skup się na poezji w kierunku swojego
                obiektu i nie sil się na górnolotne wnioski, które z racji włożonego weń
                wysiłku mogą pozbawić Cię wigoru.
                • Gość: Czaroffnica Re: mdli mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:01
                  Marciś wbiłeś mi nóż prosto w serduszko i przekręciłeś.... chlip...chlip.... Ja
                  całe życie myślałam, że miłości nie można kupić... Zburzyłeś cały mój świat,
                  który doktor Roman tak usilnie starał się zbudować odkąd to skończyłam 5 lat i
                  dowiedziałam się, że Św.Mikołaj nie istnieje...
                  • Gość: marcin Re: mdli mnie IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:14
                    Czaroffnice mają serduszko? Rany... z anatomii tez jestem kiepski... A z
                    drugiej strony najmocniej przepraszam...W XXI wiek wkroczyć z przekonaniem, że
                    Mikołaj istnieje i w cztery lata zburzyć tę prawdę.... Naprawdę przepraszam...
                    To się już nie powtórzy :)))
              • pumaaa kociaaakowi 23.07.04, 15:28
                ???
                • Gość: I`love Bielawa Re: kociaaakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:33
                  Tylko nie rób scen...
                  • pumaaa Re: kociaaakowi 23.07.04, 15:37
                    może jednak zrobię :P może Pan zazdrosny jest o nowego samca na forum?
                    • Gość: I`love Bielawa Re: kociaaakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:40
                      To fakt Marcin jest indywidualistą i wogóle ma coś w sobie...
                    • Gość: I`love Bielawa Re: kociaaakowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:41
                      ... kij od miotły hyhyhy
                      • pumaaa indywidualista marcin 23.07.04, 15:43
                        nie znoszę indywidualistów tak bardzo, że aż mnie ciągnie do nich. to chyba
                        normalne, że kobieta chce pogadac z mądrym okazem samca
            • pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 14:45
              Gość portalu: marcin napisał(a):

Idąc dalej tym krokiem z pewnością zrozumiałą byłaby
              > dla Ciebie sytuacja, gdybym w ramach chwilowej potrzeby przebywania w
              > towarzystwie mniej inteligentnym wybrał stado pawianów i delektował się faktem,
              >
              > że jestem spośród nich najbardziej inteligentny. Na pewno dowartościowanie moje
              >
              > szybko sięgnęło by zenitu i wracałbym tam codziennie by w tym stanie wiecznie
              > trwać. Nie uchroniłoby mnie to jednak w żadnym stopniu od sklasyfikowania jako
              > niegroźny przypadek kliniczny, na którym nie jeden przyszły magister dokonałby
              > nie lada odkryć.

przepraszam, ale kto powiedział, że nie stawiam sobie poprzeczki? forum czyli
              odzwierciedlenie stada pawianów wzbudza we mnie cos w rodzaju sentymentu. to, że
              siedzę tutaj i piszę jak piszę wcale nie oznacza, że nie idę dalej.
              muszę przyznać, że zatkało mnie jak ktoś wreczcie cos mądrego tu napisał. licz
              się z tym, że wiele osób nie będzie komentowało Twoich postów, gdyż
              najwyczajnien nie będą ich rozumieć
              • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:08
                chętnie bym z Tobą popolemizował mailem, gdyż wyeliminuje to możliwość
                dołączania się do tej korespondencji innych... np kochających Bielawe
                • Gość: Czaroffnica bo się pogniewamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:13
                  Masz coś do Bielawy???

• pumaaa Re: bo się pogniewamy 23.07.04, 15:16
                    Bielawa to taka zabita deskami wioska niedaleko Wrocławia, wiem bo fajny teren
                    do jazdy na rowerze
                    • Gość: Czaroffnica Re: bo się pogniewamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:18
                      Z tym dobrym terenem na rower to bym się kłóciła...
                  • Gość: marcin Re: bo się pogniewamy IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:20
                    Nie mam nic do Bielawy, Legii, Wisły, Widzewa, Rydzyka, Leppera, Giertycha itp.
                    Ale niekonieczne mam ochotę rozmawiać z kimkolwiek z nich, jeśli rozpoczyna
                    rozmowę od "pier..dolenia". A więc czaroffnico droga nie gniewaj się, a
                    uśmiechnij :))). Jeżeli Bielawa to miasto... To będę głosował za tym by była
                    stolicą... jezeli miastem nie jest.. to sam osobiście nadam jej prawa
                    mieskie :))). Jeżeli to kobieta... to cóż... już ja kochają :)))
                • pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 15:14
                  to dlaczego nie napiszesz :/ jak narazie mam tylko jedną dysutantkę z tego forum
                  pumaaa@NOSPAM.gazeta.pl
                  • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:25
                    pumaaa napisze CI w poniedziałek.. bo zaraz zjeżdzam do domu... Pozdrawiam...
                    • pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 15:29
                      byłoby miło
                      • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:30
                        pewnie że byłoby... i będzie... :)))
                        • pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 15:35
                          to miłego popołudnia życzę
                          • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:37
                            Wzajemnie... I niech weekend upłynie na różnych ciekawych atrakcjach:))) Np. na
                            rowerowych wycieczkach po Bielawie ukochanej (mojej już też!!!) :)))
                        • Gość: I`love Bielawa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:36
                          No widze że kolega Marcin się zadomowił. Darwin to był jednak cool kolo.
                          • pumaaa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad 23.07.04, 15:38
                            czy Pan mieszka w tej Bielawie koło czegos takiego jak Piecowice?
                          • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:40
                            Pozdrawiam Bielawe. Jestem przykładem ewolucji człowieka, który w kilka godzin,
                            stan obojętności wobec Bielawy zamienił na szczery i wręcz widoczny gołym okiem
                            entuzjazm... Pozdrawiam :)))
    • Gość: Rocco Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:41
      W wojsku mialem sporo kolegow z Bielawy , moze to z tego powodu , ze bylem w
      koszarach w Brzegu. No i ci ludzie byli bardzo fajni.
      • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:45
        Robię codziennie trasę Warszawa-Katowice i z powrotem... W okolicach Zawiecia
        są takie jeziorka koło których codziennie przejeżdżam... po roku złapałem taką
        obsesję na ich punkcie, że wybrałem się na nie z kobietą.. wypożyczyłem łódkę i
        cykałem aparatem zdjęcia pociągów jadących do i z Warszawy... (biedna babka nie
        potrfiła tego zrozumieć :)) ) Chyba niedługo taką obsesję złapię na punkcie
        Bielawy :)))
        • Gość: I`lowe Bielawa Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:49
          Jak bedziesz następnym razem w Zawierciu daj znać może razem na jakiegoś
          browara skoczymy tudzież sześć:)
          • Gość: marcin Re: Do Pumaaa-ów "Ech tam"-ów i podobnych przypad IP: *.bphpbk.pl 23.07.04, 15:52
            Jestem w Zawierciu codziennie... albo o 6.37 rano :))) albo jak zdąże na
            wcześniejszy to z powrotem o 18.32... Zatem każdy dzień jest dobry...

P.S. Wiesz o jakich jeziorkach mówię... tych w okolicach Podlesic.. gdzie jest
            ta skałka..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka