Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:45 Moze jestem jakas nienormalna nie przecze, ale czy wy tez oglądacie wasze kupki?bo ja mam taki nawyk ze po wizycie w toalecie ogladam moją kupke przed spuszczeniem wody.Tez tak robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czaroffnica Re: głupie pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:47 buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:37 a co pracujesz w laboratorium medycznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfild Re: głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:52 Mam dla Ciebie propozycje jezeli ogladasz swoje kupki to sobie zrub morgula i go zjedz.Ps niemoge Ci zdrdzic co to jest morgul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: głupie pytanie IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 23:38 kac kupa rzadzi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia;) Re: głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 10:02 jeszcze jej smaku popróbuj;p!!!! idiotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: głupie pytanie IP: *.core.lanet.net.pl 25.07.04, 16:05 Jesteś bardzo samokrytyczna. Ale skoro to Cię kręci, to zawsze po... odwróć się kucnij załóż ręcznik na głowę i zrób sobie inhalacje. Może też wejdzie Ci w nawyk. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 16:08 Galeria sztuk pieknych!! Przedstawiamy kupy z roznych stron świata. BILET 10zł HAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa !!!koneser kupci 27.07.04, 00:55 no właśnie nowy rodzaj sztuki nie zaszkodzi, tyle juz tego syfu się narobiło. a jak nazwiemy konesera oglądania kupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: !!!koneser kupci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:57 moze być GÓWNIARZ ?? Odpowiedz Link Zgłoś