IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:44
Zaczęłam współżyć z chłopakiem i chciałabym pójśc do ginekologa po
tabletki,ale jakoś sięboję.Jeszcze nigdy nie byłam u takiego lekarza i nie
wiem czego się spodziewać.Ponadto zastanawiam się czy lepiej iśc do babki czy
do faceta.Dajcie mi jakieś rady!Pozdro for @ll!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Justa18 Re: GiNeKoLoG IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 00:13
      Hey!!!Taka wizyta oznacza wiele pytań i badanie ktore jest bardzo
      nieprzyjemne.Ja mialam do czynienia z dwoma ginekologami i jestem bardzo
      zrażona,podobno faceci są lepsi ale ja bym teraz wolala isc do kobiety.Sama mam
      podobny problem =) bo chce tabletki a nie chce isc do lekarza.Nie ma opcji zeby
      Cię nie zbadał,a rozni są lekarze.Pierwszy np. przy badaniu tak mi wkladał
      palce ze bardzo mnie bolało,a drugi (co gorsze) patrzał się na mnie zboczonym
      wzrokiem!!!Ale i tak warto isc po tabletki. =)
      • Gość: Nuska Re: GiNeKoLoG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:47
        Wiesz co powiem ci tak bardzo są podzielone zdania-niektóre kobiety twierdzą że
        facet jest lepszy, niektóre że gorszy .Ja sama mam doś w obu przypadkach i
        twierdze że lepsza jest babka chodź to nie reguła.Radzę ci iśc po tabletki-dla
        ginekologa jestes poprostu kolejna pacjentką -a ona naprawde dużo
        dają .Pozdrawiam i trzymam kciuki 3maj sie cieplutko
    • Gość: Czaroffnica Re: GiNeKoLoG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:07
      Faceci zazwyczaj są delikatniejsi, ale to nie jest regułą. Najlepiej spytaj się
      koleżanek do kogo chodzą.
      Odpowiesz na pytanie:
      -Kiedy była pierwsza miesiączka?
      -Kiedy miałaś ostatni okres?
      -Kiedy rozpoczełaś współżycie?
      itp. pytania. Idź i nie bój się. Naprawdę nie ma czego. Ja mam świetną panią
      ginekolog. Jest delikatna, odpowiada na wszystkie pytania, robi wszystkie
      badania bez mojej prośby i co chyba najważniejsze - wziernik zawsze najpierw
      wkłada pod strumień ciepłej wody. :)
      Tylko nie zataj przed ginekologiem niczego. To przecież lekarz.
    • Gość: ciekawa-dusza Re: GiNeKoLoG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:38
      A ja mam takie pytanko do was doświadczonych kobiet, czy muszę wygolić cipkę
      przed pójściem do lekarza, i jeszcze jedno moja przyjaciółka mówiła mi że jak
      tylko włożył przyrząd to jej pochwy to zaraz prawie dostała orgazmu bo bardzo
      drażnił łachteczkę,
      • kami-la1 Re: GiNeKoLoG 27.07.04, 23:49
        Coś w tym musi być, bo moją koleżankę też podnieca badanie. Mnie nie, ponieważ
        zawsze jestem bardzo spięta i zestresowana.
    • Gość: ania2191 Re: GiNeKoLoG IP: 213.25.164.* 26.07.04, 13:53
      Z własnego doświadczenia wiem, że faceci bywają lepsi. Gdy czekała mnie
      pierwsza wizyta u ginekologa, oczywiście miałam obawy, bałam się itd. Poszłam
      do lekarza-kobiety , no bo wiadomo piwerwszy raz to raźniej kobieta, kobiete
      zrozumie,jak się poźniej okazało nie do końca. Po pierwsze nie zbadała mi
      piersi (a powinna), przepisała mi tab. anty. całkowicie nieodpowiednie dla
      mnie, jak się później okazało. Przez przypadek poszłam do innego lekarza tym
      razem mężczyzny. Oczywiście czułam się dźiwnie, ale już po pierwszej rozmowie,
      uspokoiłam się lekarz był bardzo sympatyczny, zbadał mnie nie na odzepnego,
      powiedział, że przepisze mi inne tabletki, lepsze dla mnie, pytał, czy mam
      jakieś pytania itd. Po tej wizycie stwierdziłam nigdy więcej ginekologa-
      kobiety!!!
      • Gość: Kitty Re: GiNeKoLoG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:30
        idz do faceta. oni lubia kobiety i dlatego tez lubia je leczyc a z babką
        ginekologiem, to mialam takie przezycia, ze dramat. stara raszpla nie zdolna do
        niczego zazdroscila kazdej mlodszej od niej, ze jeszcze moga. na prawde!!!
        • Gość: nicola Re: GiNeKoLoG IP: *.system / *.system-net.pl 28.07.04, 00:19
          niezla agentka z Ciebie Kitty :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka