Gość: karina IP: 62.233.243.* 31.07.04, 17:52 Czy robicie zakupy na allegro?? pytam bo chcialabym cos kupic ale boje sie oszustow,bo niestety takich mamy niemalo:(( macie jakies doswiadczenia z tym zwiazane??z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: ALLEGRO 31.07.04, 17:56 Robię czasem zakupy na Allegro. Na poczatku tez mialem obiekcje co do uczciwosci sprzedających...jednak chyba troche stonowałem. pewnie dlatego,że nigdy nie zdarzyło mi sie trafic na oszusta. Jednak Twoje obawy skądś sie sbiora więc pewnie jakis odsetek ryzyka istnieje! jedyne co moge powiedziec to zwracaj baczna uwage na ilość komentarzy...zwłaszcza pozytywnych.Jeśli osoba ma komentarze negatywne,zastanów sie na zakupem. Ja bym odradzał! To jak w zyciu....jesli ktos raz zrobi przekret....drugi raz nie zawaha sie by to powtórzyc! Życze udanych zakupów! Pozdrawiam Jumar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco lepiej zapomnij o ALLEGRO :)))) IP: *.pg.gda.pl 01.08.04, 12:05 po co ryzykowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 ALLEGRO 01.08.04, 12:08 Ja tam kiedyś kupiłam jakąś płytkę, ale to było dawno, hehe. Nie jestem fanką tego typu zakupów. Wolę połazić po sklepach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: ALLEGRO IP: *.rev.vline.pl 01.08.04, 14:55 a ja uwielbiam allegro! Kupuję, sprzedaję..czasem czuję się jak uzalezniona.. jeszcze nigdy się nie nacięłam, ale to głownie dzięki temu,ze jestem ostrożna, nigdy nie kupuję nic u osób z negami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ALLEGRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 15:57 Kumplowi sprzedali dziurawe kondomy, musial poslubic krowe :D teraz ma blizniaki, hehehe biedak :( Odpowiedz Link Zgłoś