Dodaj do ulubionych

polska kobieta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:45
drogie panie bylem ostatnio na plazy i omal na wasz widok sie ...nie
porzygalem , sorki za szczerosc ale taka jest prawda, same tluste posladki i
uda, celulitis na dupie,krzywe nogi, kilo tapety i smrod potu, tak moge was
okreslic, czemu zamiast głupich diet niepochodzicie np na silownie, albo
jakis inny madry sport, . zima jescze jakos mozecie ukryc w ciuchacah
niedostatki urody ale latem tragedia szczegolnie na plazy,a potem sei
dziwicie ze facet raz was przeleci i porzuca.a wiec o dzis drogie panie
silownia i aureobik, i madra dieta aby za rok na plazy nie bylo takiego g..
ja teraz. sorki al ekto swam musial powiedziec prawde. acha , zobazcci esie
rano bez makijazu w lustrze to sie wystraszycie. ja sie nie maluje a mam
wyrazniejsze oczy i brwi i rzesy od niejednej kobiety.
Obserwuj wątek
    • Gość: dj dżezabel Re: polska kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:01
      słuchaj koleś chyba sie na złą plażę wybrałeś albo na jakieś stare dupy patrzyłeś:P
    • Gość: dj dżezabel Re: polska kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:03
      a tak poza tym ilu jest facetow na których sie nie można patrzeć :P z tymi
      obwisłymi brzucholami, stojącymi fiutami i mnóstwem włosow wystających z gaci:P
      • bsikorski Re: polska kobieta 02.08.04, 17:52
        stary co ty za plaze wybrales??? jakis zalew na sląsku???
        wpadnij nad bałtyk, sopot hel - chcialem dac dokladnie odwrotny post, bo w
        sopocie to wręcz wybieg modelek a nie plaza
        • Gość: pl Re: polska kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:12
          ja się z tobą zgadzam, też tak uważam, ale chyba niestety jestem wyjątkiem, bo
          rzeczywiście prawie wszystkie wielkie damy są otapetowane na wskroś
        • Gość: masabka Re:do bsikorski IP: *.system / *.system-net.pl 02.08.04, 22:25
          a co ty uwazasz ze na slasku sa tylko brzydkie dupy ??? a co ty myslisz ze te ladne dupy w Sopocie nie sa ze slaska ..
    • liste_k Re: polska kobieta 02.08.04, 19:40
      A jaka wogóle panna poszłaby na plażę w pełnym makijażu?? Tylko chyba
      taka "latawica".
      Nad morzem bywam co rok i coraz częsciej widzę takie obrazki, upał, każdy
      spocony... a tu taka panna. Koszmar.
      Owszem maluję się, ale bez przesady. Co to za przyjemność czuć jak spływa
      tapeta?
      A co do wyglądu kobiet, to jednemu podoba się taka co ma wyrzeżbiony brzuszek,a
      drugiemu podoba się taka naturalna z lekką fałdką na brzuszku.
      A z drugiej strony to uważam, że jeśli są takie panny na plaży (laski), to
      wiadomo w jakim celu przyjechały.
      Pozdrawiam wszystkie dziewczyny te piękniejsze i te naturalne.
      • Gość: :) Re: polska kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:49
        Acha czyli jak panna jest ładna /jak autorka napisala laska/ to lepiej zeby na
        plaze nie przychodzila bo pomyslą że latawica :) dobrze rozumiem?hi hi
    • Gość: lol Re: polska kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:57
      Moze byles na plazy dla morsow? :D hehehehehe
    • ja20 Re: polska kobieta 02.08.04, 20:56
      no prosze, znalazl sie kolejny, co mysli, ze panny o niczym innym nie mysla,
      tylko, jak przypodobac sie takim dupkom...stary, jezeli przeszkadza ci celulit,
      to sie ciesz, ze go nie masz, ciekawe czy ty po calym dniu na sloncu pachniesz
      tu i owdzie, acha, to nie byla szczerosc tylko brak kultury
    • Gość: krysia Re: polska kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:23
      no patrzcie model sie znalazł !!!!!! To idz na wybieg a nie na plaze !!! a
      tłustych facetów i śmierdzących to na plazy nie widziałes???????????? no to nie
      krytykuj kobiet , jak ci sie jakas nie podoba to sie nie patrz !!! Chamstwo
      przez ciebie przmawia .Dla mnie jestes po prostu burakiem i tyle !
    • marieann_18 Re: polska kobieta 02.08.04, 23:24
      Dobra rada od kolezanki z Lodzi: wiecej czytaj, bardziej sie orientuj,
      dokladniej przygladaj sie swiatu i miej do siebie wiekszy dystans. Na 10
      smierdzacych osób , 9 to nieumyci mezczyzni i...jeden mezczyzna, który sie rano
      umyl, ale zapomnial o dezodorancie. To mezczyzni statystycznie sa bardziej
      otyli. Jeszcze jedno: jesli porywasz sie na to by obrazac cala damska populacje
      to wyslij swoje zdjecie. . Zobaczymy, ocenimy... Staryyyy, jaki Ty jestes
      zajebiscie zalosny... Nie masz kurwa innego zainteresowania lub fetyszu niz
      ogladanie , grubych starych bab na plazy?
      • Gość: lol Re: polska kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:28
        HAHAHAHAHA, gdzie znalazlas taka statystyke, moze w kosmo? To jest
        nonsens!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Steffi polski burasie!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.04, 01:52
          Ale buuuuras z ciebie!!! Wlasnie mialam to samo powiedziec...ale o polskich
          facetach. Takich pasztetow i do tego golcow jak w Polsce to nie widzialam dawno!
          Wspolczuje polskim laskom, ktore musza sie zadawac z takimi loserami jak wy.
          Większość facetów to wychudziałe patyki bez mięśni albo półinteligetne
          mięśniaki w beznadziejnych ciuchach i bez kasy. I tobie sie wydaje tak jak
          innym, że nie wiadomo jaki niesamowity jesteś. Rozejrzyj się dookoła, zamiast
          wygadywać takie bzdury. Aż mi żal ciebie zakompleksiony biedaku, pewnie nie
          mozesz żadnej laski poderwać i sie mścisz :(
          • Gość: lol Re: polski burasie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:03
            Zmieniasz temat krowo, o ciuchach nie bylo mowy!! Skoro wspolczujesz polkim
            laskom tzn. ze nia nie jestes, hehehe, i kto tu ma kompleksy. A poza tym to ty
            masz chyba problemy z rozumowaniem, to nie ja powiedzialem ze sa same
            pasztety!!!! Twoje wyobrazenie o mnie rozbawia mnie :) ,hahahahahahahahahaha
            • Gość: Steffi Re: polski burasie!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.08.04, 17:24
              Po pierwsze spojrz na moj adres i zobaczysz, ze nie jestem skazana na polskie
              pasztety. Po drugie to nie bylo do ciebie, a odpowiedz na post daniela. To na
              tyle.
          • fatima23 Re: polski burasie!!! 04.08.04, 11:42
            BRAWOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! buziaki dla Ciebie....całkowicie się z Tobą zgadzam ;)
            Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę miłego dnia.
    • Gość: czesia do lol IP: *.acn.waw.pl 03.08.04, 11:06
      zero kuttury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my nie jestesmy dla ciebie krowy !!!
    • oliviaa Re: polska kobieta 03.08.04, 17:34
      A ty gościu, to co??? Może ucieleśnieniem marzeń wszystkich kobiet jesteś co????
      Pewnie sam jesteś brzydki i tłusty z wielkim spasionym brzuchem z przodu...
      • Gość: lol Re: polska kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:19
        Chcialabys!!!! ALe lepiej abys mnie nie widziala, spotkalo by cie wielkie
        rozczarowanie :D, hehehehehehe!!!!!
        • oliviaa Re: polska kobieta 04.08.04, 15:24
          Gość portalu: lol napisał(a):

> Chcialabys!!!! ALe lepiej abys mnie nie widziala, spotkalo by cie wielkie
          > rozczarowanie :D, hehehehehehe!!!!!

Nie mówiłam do ciebie tylko do autora postu.... nie jesteś tu pępkiem świata...
    • Gość: rik Re: polska kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:30
      ty glupia suko od kobiet bardziej jebie niz od faceta, powachaj tylko swoja
      cipe to zrozumisz pizdo
    • Gość: ala Re: polska kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:45
      Boze jakie odzywki !!!!!!! no za grosz kultury !!! nie chcialabym miec za grosz
      takiego faceta nawet jakby byl nie wiem jak przystojny , juz wole takiego
      brzuchatego ale za to takiego który szanuje kobiete !!!
    • Gość: Rocco doprowadzcie sie do ladu baby !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 22:36
      Popieram ten post , baby , pozbyc sie tego celulitu i otylosci !!!!
    • Gość: olivia Re: polska kobieta IP: *.proxy.aol.com 03.08.04, 23:24
      Zaprasza do Francji:) Jesli chcesz naprawde sie porzygac:)
      Skoro uwazasz ze Polki sa grube.
      Naszczescie nie wszyscy faceci mysla tak jak ty.
      Bo nie wyglad jest najwazniejszy;
    • Gość: ja Re: polska kobieta IP: *.elpos.net 03.08.04, 23:38
      mimo ze malo waze 48kg. to mam celulitis co ty na to??
    • Gość: nicola Re: polska kobieta IP: *.system / *.system-net.pl 04.08.04, 00:18
      A Ty co taki piekny jestes ze o kobietach tak mowisz?? watpie :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka