the_nevermind 02.09.04, 16:21 ponieważ zaczynają powstawać wątki o mleku z moim nickiem nie mojego autorstwa a że od mleka się przeważnie zaczyna... ;) pozdrawiam szczególnie SG nevermind Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: zalogowałam 02.09.04, 16:23 no to teraz dopiero wpadniesz wszystkim wpamięć jako czarna owca na tle szarego ogółu Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: zalogowałam 02.09.04, 16:27 no przecież muszę cię jakoś odciążyć nie możesz być wiecznie czarną owcą:> jak będą po mnie jechać będziesz mogła iść do trendi-solarium Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: zalogowałam 02.09.04, 16:30 Gdyby nie alergia pewnie bym poszła tyłek powygrzewać, ale tak... Pozostaje marchewka, kubuś i beta karoten w kapsułkach, co po wymieszaniu daje odcieć zbliżony do żółtaczki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: zalogowałam 02.09.04, 16:31 czaroffnica24 napisała: > Gdyby nie alergia pewnie bym poszła tyłek powygrzewać, ale tak... Pozostaje > marchewka, kubuś i beta karoten w kapsułkach, co po wymieszaniu daje odcieć > zbliżony do żółtaczki. :) > a jaka kupa po tym jest? tez opalona? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: zalogowałam 02.09.04, 16:35 Nie, no kupa jest normalna, ale ostatnio mój pies nawpierdalał się śmieci, srańsko miał niesamowite i wiecie co ? Nie dość, że jego kupa świeciła na zielono, to jeszcze mówiła, normalnie przemówiła ludzkim głosem. Pewnie chcecie wiedzieć, co powiedziała : I'M GHOSTDOGG. I wcale nie byłam zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg [...] 02.09.04, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: zalogowałam 02.09.04, 16:43 To teraz wytłumacz mi jaki ma to ma związek ? Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg [...] 02.09.04, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_liyah Re: zalogowałam 02.09.04, 17:48 czesc ja tez sie zalogowalam,odgapilam od Ciebie nevermind bo juz nie mialam sposobu na tego nicka,ciekawe co to za rodzynek podawal sie za mnie i za ciebie,moze rudy albo hotdog..ale z tym farbowaniem kota to przegial pale Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: zalogowałam 02.09.04, 18:12 rudy nie:) z rudym jesteśmy w bardzo przyjacielskich kontaktach i teraz rozmawiamy gdzie indziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: zalogowałam 02.09.04, 16:24 a ja na serio myslalam ze ten o tym mleku to ty.ale nie byl zly, moglo byc gorzej, pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_liyah Re: zalogowałam 02.09.04, 17:49 the_nevermind napisała: > ja mam neo ja tez mam neostrade a nie jakies acn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
the_liyah Re: zalogowałam 02.09.04, 17:51 to jednak nie rudy-on tez ma neostrade,wlasnie spojrzalam:) Odpowiedz Link Zgłoś