Dodaj do ulubionych

Zakochałam się w wuefiście

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:53
Chodzę do liceum. W tym roku uczy nas nowy wuefista. Od pierwszego wejrzenia
się w nim zakochałam! Młody (tylko 6 lat starszy ode mnie), miły, szarmancki -
nie mogę przestać o nim myśleć. Nie wiem, czy wyznać mu uczucia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ech tam... Wyznaj. IP: *.sys.teleca.se 09.09.04, 13:07
      Najlepiej skaczac przez kozla. W locie krzyknij: JANEK KOCHAM CIE!
      Jak upadniesz na materac lez i czekaj na reakcje. Jak bedzie sie smial
      udawaj, ze uderzylas sie w glowe i masz klopoty z pamiecia.

ps. Z tym uderzeniem to chyba nie odbieglem za daleko od prawdy?
    • pumaaa Re: Zakochałam się w wuefiście 09.09.04, 14:55
      zaciagnij go do wc jak juz kolezanki wyjdą z szatni. rzuc sie na niegi i pokaz
      jak bardzo ci sie podoba.
      przynajmniej bedziesz miala mile wspomnienia :P
    • Gość: Artur Re: Zakochałam się w wuefiście IP: *.ss.shawcable.net 09.09.04, 15:02
      Gdyby odwzajemnil to grozi mu wiezienie. A tobie kiedys przejdzie.
      • Gość: gromZjasnegoNieba Re: Zakochałam się w wuefiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:23
        Otoz to, otoz to-wyznanie podczas skoku przez kozła wydaje mi sie trafna
        podpowiedzia. Przede wszystkim popros, by Pan od WF'u ubezpieczał Cie u wylotu-
        innymi slowy, z przodu kozła. Przed przystapieniem do cwiczenia konieczna
        krotka rogrzewka-kilka pajacyków etc.W tym miejscu zaznaczam- NIE ZAKLADAJ
        STANIKA. Po wystarczajacym rozgzaniu miesni mozesz przystapic do wykonywania
        cwiczenia:
        Podbiegniecie do kozla- straj sie biec, jakby w "zwolnionym tempie"-wiesz,taki
        chwyt filmowy;) Falujacy biust rozbudzi zmysly WF'isty.
        Przystepujac do skoku postaraj sie aby nieco odsonic swe wdzieki-zakladamy,ze
        takowe posiadasz. WF'ista zaabsorbowany Twym widokiem nie bedzie zwracal uwagi
        na poprawnosc wykonanego cwiczenia.
        Nastepnie, konczac cwiczenie pomyl sie i zamiast na szkolny materac wpadnij w
        objecia WF'isty.
        Powodzenia;)
        Proponuje zalożyć KASK-do wypozyczenia w cenie= 1 piwo na wiekszosci budow.
        Mam nadzieje,ze Pan od WF'u odwzajemni Twe uczucia i stworzycie zgrany duet
        niczym z Nabokova.

Najprawdopodobniej WF'ista zostanie ukarany i umieszczony w zakladzie karnym,
        juz teraz zacznij pisac listy.
        POZDRAWIAM
      • Gość: wika Re: Zakochałam się w wuefiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:15
        Ale ja już mam 18 lat, więc dlaczego ma mu grozić więzienie??
        • Gość: Artur Re: Zakochałam się w wuefiście IP: *.ss.shawcable.net 09.09.04, 16:33
          W sumie nie wiem jak to jest w Polsce (mieszkam za granica). Na wszystkich uniwersytetach (w tym na pewno i w Polsce) profesorowie moga sobie dowolnie spac ze studentkami (niektorzy sie nawet z nimi zenia) i nikt ich za to nie sciga. Jak ktorys przesadza i robi sie z tego chryja to dostaje upomnienie albo nagane, ale np nie jest wyrzucany z pracy, a juz na pewno nie idzie do wiezienia.
          Ze szkolami srednimi to jednak troche inna para kaloszy, jako, ze tu stosunek nauczyciel - uczen jest bardziej pod lupa opinii publicznej i naduzywanie autorytetu nauczycielskiego w celach seksualnych jest karalne.
          Byc moze jest cos w kodeksie nauczycielskim o tym.
          W kazdym razie mam zle przeczucia.
          • Gość: DawnoTemu Re: Zakochałam się w wuefiście IP: 212.160.172.* 09.09.04, 16:37
            A ja tam chciałbym żeby mnie taka jedna nauczycielka z nauczania początkowego
            ścisnęła między nogami :)))
            Ja już byłem w 8 klasie jak się zakochałem, szkoda że mnie nie napadła :))
    • Gość: Yo-anna Re: Zakochałam się w wuefiście IP: *.saton.pl 10.09.04, 14:28
      A za co go pokochałaś już tak od razu?? za sposób w jaki nosi spodenki, jak
      kozłuje, czy może jak jego dresy opinają się na jego pośladkach?? Może jesteś
      zafascynowanam, ale żeby tak od razu miłość?? Wrzuć na luz... Nie narzucaj się
      gościowi, bo pewnie szybciej zmieni klasę, albo szkołę, żeby nie mieć problemów
      z powodu napalonej uczennicy... A jak go chcesz lepiej poznać to może po prostu
      rozejrzyj się do jakich klubów chodzi i tam go zacznij zdobywać. Nigdy na
      terenie jego miejsca pracy a Twojej szkoły.
      pozdrawiam
      gg 4551734
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka