Gość: devi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.04, 15:54 mam pytanko jak pierzecie biustonosz.ja te miekkie piore w pralce a usztywnione recznie.a wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: JAK PIERZECIE BIUSTONOSZ IP: *.pronet.lublin.pl 10.09.04, 15:59 Ja tak samo! a koronkowe piorę w "Perle". "W Perle prać, w Perle prać moje miłe panie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: JAK PIERZECIE BIUSTONOSZ IP: *.moniuszki / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 01:31 ja tgez te sztywne piore recznie najpierw zamaczam a te miekkie piore automatem jka ty to robisz ze o tym piszesz tak otarcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
spalona.grzanka Re: JAK PIERZECIE BIUSTONOSZ 11.09.04, 12:16 wszystkie piore w pralce (bez odwirowania) ale w specjalnie uszytej poszewce (kwadratowa zwykla jak na jasiek), by nie lataly sobie swobodnie w praniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: JAK PIERZECIE BIUSTONOSZ 11.09.04, 18:32 Miękkie pralka, usztywniane -ręcznie... Hehe, chyba wypróbowane metody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biusthalter Re: JAK PIERZECIE BIUSTONOSZ IP: *.smrw.lodz.pl 11.09.04, 20:34 ja piorę na sobie oszczędzam wodę i proszek Odpowiedz Link Zgłoś