Dodaj do ulubionych

torebka w Cosmo-beznadzieja

IP: *.ib.com.pl 10.09.04, 16:03
jejku, dlaczego ta torebka jest taka beznadziejna?!!!!!!!!rozumiem,ze nie
dadzą Gucciego, ale...........SZOK!
Za to numer Cosmo całkiem fajny

Papa
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: torebka w Cosmo-beznadzieja 10.09.04, 16:11
      A co byś chciała za taką kasę ? :-/
    • Gość: Kasia Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.crowley.pl 10.09.04, 16:17
      No, beznadziejna.. Ja bym wolała, żeby jej nie było :) skoro "za taką kasę" nie
      mogą dać nic lepszego :) Lepsze Cosmo bez "prezentu" za 5,50 niż za 7,90 z
      czymś, co zaraz wywalę :) Za te 2,40 wolałabym kupić 2 kg śliwek :D A może jest
      też wydanie bez torebki? Ja nie widziałam.. Swoją drogą raz napisałam maila do
      Elle, że powinni się wstydzić - jako pismo "eksluzywne" i mające ambicje
      kreowania trendów - dawać takie koszmarki, jak np pseudoorientalna torebka.. :)
      Odpisali mi mniej więcej, że o gustach się nie dyskutuje hehe..
      :***
    • Gość: vicca Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:22
      torebka w sam raz dla amatorów kwaśnych jabłek cokolwiek to znaczy:-p ja
      osobiscie kupuje cosmo raz na rok (kiedys co miesiac ale skoro zawsze pisza to
      samo i tylko szata graficzna się zmienia to po co przepłacac hehe): wtedy gdy
      dodają kalendarzyk:-)
    • Gość: Kaśka Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.pronet.lublin.pl 10.09.04, 18:35
      Właśnie miałam iśc do sklepu zobaczyć to "cudo". Rzeczywiscie lepiej juz nic
      nie dodawac.Lepsza była juz dodana kiedys prezerwatywa Peppino.
      Poprzednią "przecudnej urody" torebkę wykorzystałam jako worek na mokry strój
      kąpielowy (w srodku jest nieprzemakalna) po basenie. Może ta też się da do
      czegoś zastosować...
      • Gość: aga no fakt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:45
        ta torebeczka wydaje mi się jakaś taka tandetna.....wygląda zresztą jak większa
        portmonetka:) natomiast ta sprzed paru miesięcy jest niczego sobie, jak dla
        mnie.miałam ją ze soba raz:), dość pakowna.
        Aha!!! okładka cosmo jest taka sama jak rok temu! prawie, bo Angelina Jolie ma
        inną sukienkę i inne kolczyki....może nieco inny makijaż też..ale to mi wygląda
        na "robotę" komputera:) pozdrawiam!!!!
      • Gość: DoDa Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:57
        Zrobilam z niej skarbonke, jest taka brzydka, ze wcele mnie nie korci zeby
        sięgać do niej po pieniądze ;) Pozdrawiam
    • Gość: alycja Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 19:48
      zgadzam sie
    • Gość: Agniesia raz jeszcze ja IP: *.ib.com.pl 10.09.04, 21:05
      Dziękuję bardzo za opinie, ciesze sie,ze sie ze mna zgadzacie. ja tez za to za
      co zaplacilam za torebke wolalabym kupic 2 kilo gruszek niz ta beznadzieje,
      wstyd po prostu,
      szkoda ze redakcja ryzykuje swoja opinie i osmiesz sie w pewnym stopniu, sama
      jestem dziennikarzem i wolalabym nic nie dodawac w tej "promocji" niz taka
      torebke jak reklamowano "z ktora nie bede mogla sie rozstac"
      heh pozdrawiam

Agniesia
      • Gość: chamak Re: raz jeszcze ja IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 10.09.04, 21:43
        Gość portalu: Agniesia napisał(a):

> sama jestem dziennikarzem

Ha! Jeteś dziennikarzem a jednak kobietą! O czym to świadczy?

Że światem rządzą faceci!
        • Gość: dziewcze Re: raz jeszcze ja IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:47
          a czy można kupić numer bez tej torebki ????????
    • lucja_4 Re: torebka w Cosmo-beznadzieja 11.09.04, 18:35
      Ta torebka to koszmar... Schowałam na dnie szafy i żebym jej nigdy nie
      odkopała :-) SZOKKKKKKKKKKKKKK
    • czaroffnica24 Re: torebka w Cosmo-beznadzieja 11.09.04, 18:38
      A mi kochany mężuś kupował Cosmo w markecie i zapomniał odebrać to cudo z kasy.
      Jak mi przykro... ;P
      • Gość: miki Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:42
        torebka wygląda jak by jej właściciel miał co najwyżej 6 lat i kupił na
        jarmaku.....troche klasy cosmo!!!!!!!!!!
        • Gość: Credaq Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 19:55
          Jaki prezent taka gazeta...spójrzcie prawdzie w oczy. Ludzie którzy tworzą tę
          gazetę mają was za debilne panienki. A wy to czytacie...tłumaczy was chyba
          tylko przyzwyczajenie
      • ghostdogg Re: torebka w Cosmo-beznadzieja 14.09.04, 21:15
        czaroffnica24 napisała:

> A mi kochany mężuś kupował Cosmo w markecie i zapomniał odebrać to cudo z
        kasy.
        > Jak mi przykro... ;P
        >

ciebie chyba tez w markeci kupił tyle ze niezapomnial odebrac - zycie chloszcze.
    • Gość: aga Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.tkchopin.pl 13.09.04, 22:51
      torebka jest okropna, a tak na marginesie to wydaje mi sie ze od kiedy cosmo
      posiada nową naczelną trochę sie popsuło... nie wiem moze to tylko moje
      odczucie ale wydaje mi sie ze to wszystko już było
      • Gość: mon Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.toya.net.pl 14.09.04, 10:10
        Mnie przybija wałkowanie co miesiąc tego samego tematu: co kręci facetów. Co
        miesiąc zdradzają nam te same wielkie tajemnice. Śmiech na sali. Zwłaszcza że
        większość tych wielkich sekretów odkrywa się po miesiącu znajomości z
        mężczyzną. A już prezenty w babskich gaczetkach to faktycznie jest porażka.
        Jeśli się kupuje więcej niż jeden tytuł, po wakacjach ma się na przykład sześć
        przepięknych toreb plażowych, z którymi wstyd wyjść na ulicę. Rzadko dadzą coś
        z sensem. Jakiś film na dvd (w przyszłym m-cu mają być w MC historie portowe),
        muzę (lubię w Elle co roku tę płytkę z "muzyką miejsc"). Ale przeważnie się
        wściekam, że muszę dopłacaĆ za "prezent" - NIE CHCĘ TAKICH PREZENTÓW!
        • Gość: Mia Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 14.09.04, 14:49
          Tez mi ta torebka nie pasi wcale,mozna ja powiesic sobie na szyje na wycieczce
          krajoznawczej i wrzucic tam drobne :D Dam ja Babci,niech ma:)Ciekawe kto miał
          taka wizje...Znaczy co autor miał na mysli projektujac to??Mogliby wydawac
          Cosmo bez prezentow!!A poza tym to czuje ze "dosrastam"i niedługo w tej gazecie
          nic juz dla siebie nie znajde...POzdrowki dla Czytelniczek i Czytelnikow:)
          • Gość: kasia Re: torebka w Cosmo-super! IP: *.ipt.aol.com 14.09.04, 19:45
            a ja jestem moze nie zachwycona ale nie moge powiedziec ze jest az tak
            tragicznie!oczywiscie ze widac iz zostala zle sklejona czy tez uszyta, ale o
            naprawde trezba sie przyjrzec by to zobaczyc ale z daleka jest ciekawa i ja sie
            nie wstydze z nia chodzic! dziewczyny, przeciez styl lat 50, 60 jest teraz w
            modzie a ta torebka pasuje idealnie do takiego stroju!moze jest mala (mi sie
            zmiescilo pare drobnych, szminka i kondom tam tylko :) ale skoro dla was to
            tandeta to znaczy ze i dzisiejsza moda jest tandeta? mieszkam w Kolonii, w
            Niemczech, kupilam niedawno niemeickie wydanie GLAMOUR i tam byl dodatek,
            najnowsze trendy itp. i takie torebki teraz sa modne! poszlam na elegancka
            kolacje z moim mezczyzna, spotkalismy znajomych i dzieczyna jednego z kolegow
            mojego chlopaka jak rowniez inny jego kolega, ktory studiuje Modedesign pytali
            sie mnie skad ja mam a on chcial nawet ode mnie ja kupic!
            nie badzcie takie zacofane dzieczyny - bez obrazy :) pozdrawiam
            • Gość: mruwa Re: torebka w Cosmo-super! IP: *.kpnet.fi 14.09.04, 20:09
              Jak taka piekna to podaruj czarooffnicy i mariolce.
              • czaroffnica24 Re: torebka w Cosmo-super! 14.09.04, 22:55
                Nie umiem nosić torebek, więć zbytek łaski...
                Ale dzięki za pamięć :)
            • Gość: Liloo Re: torebka w Cosmo-super! IP: *.crowley.pl 14.09.04, 22:52
              Gość portalu: kasia napisał(a):
              > nie badzcie takie zacofane dzieczyny
              Hehe.. to, że nie podoba się nam tandetna, darmowa "torebka" nazywasz
              zacofaniem? Rozumiem, że sam fason jest modny, ale nie ten akurat
              egzemplarz :DDD Ja uważam, że noszenie badziewia, które UDAJE, że jest modne
              jest po prostu w złym guście.
              :***
    • vampirrka Re: torebka w Cosmo-beznadzieja 14.09.04, 21:16
      Ty to nazywasz torebka..
      • Gość: Katerina Re: torebka w Cosmo-beznadzieja IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.09.04, 22:46
        bez kitu, mi sie podoba!!!Moze nie jest krzykiem mody ale jest ok!!
        • lulek71 a kto czyta to badziewie cosmo? 15.09.04, 09:48
          Przecież tam są porady dla psychicznych panienek w stylu:jak zaliczyc 10
          facetów w ciagu jednej nocy albo co ma zrobi panienka jak chłopak prosi ją o
          sex grupowy.
          A najlepsze to są zdjęcia roznegliżowanych facetów którzy wyglądają jak Ken(ten
          od lalki Barbie).Beznadzieja.
          A skoro podoba wam się ta odpustowa torebka ze złoconym paskiem to szkoda słów.
          Już wiem skąd się biorą plastikówy,tandeciary i panienki w rózowych kabaretkach.
          Czytają cosmo!!!!!!!Żenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka