Dodaj do ulubionych

Pomyliłam facetów.... H-E-L-P

• Gość: mm Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:07
      jak mozna pomylic penisy ???
      • Gość: Simba Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 15.02.05, 23:33
        yhy <spoko> :| .. juz to widze jak siedzisz przy stole twój facet nie
        przychodzi..ale jak juz pod stołem jestes to twardzo sie dobierasz do kolesia i
        mu ssasz? aha nie no lux...zwłaszcza ze to chyba nie był okragłu stół albo
        jakis 30 metorwy zeby niezauwazyc kolesia innego... ale to jeszcze nic...
        przychodzi niby twój przyszły...i nadaje na ciebie...a ten co mu okazywałas
        mios? siedzi dalej z siusiakiem na wieszchu i sie patrzy tak? ..o tak sobie
        siedzi i nic nie mówi...<spoko>...moja rada....jak ci sie cos przysni..to wez
        to sobie zostaw dla sibie co? ... porsssssssss(hlup)tee ..:|
    • Gość: scott Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 09:28
      a mi sie tm nie che wierzyc ,ze ludzie są az tak głupi...moim zdaniem to
      kolejna kretynska prowokacja(po 6 latach za pzreproszeniem pomyliłas penisa
      swojego faceta z jakims innnym...a co tamten koles miał takie same spodnie
      etc..i jakos mi sie wierzyc nie che ,ze facte nawet jak byłby zadowolony ,ze
      ktos spod stołu robi mu dobrze..to nie zajrzał pod stól zeby sprawdzic kto to
      własciwie i co sie dzieje..bajka totalna pzremysl swój scenariusz)
      • Gość: majeczka Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 14:11
        Eeeee tam, Sabinki i tak nie przebijesz :)
    • Gość: Czarnulka21 Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:14
      Zrób test na hiv-nie mogłaś z tym poczekać???
    • rachela180 Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P 17.02.05, 16:41
      Fajna podpucha :))))))))
    • Gość: ahshd Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 17:41
      ale bzdura.
      ta historia to scena jak z American Pie 3
      zaloze sie ze napisal to jakis debil
      • Gość: ch Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: 212.249.11.* 10.03.05, 18:15
        Prawda czy nie prawda Debil/ka to pisal/a
    • Gość: Malwina Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:14
      A mi sie podoba ten post, przynajmniej posmiac sie mozna :)))
      • venefika Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P 11.03.05, 16:19
        posmak buahahahahahahahahahaha
    • Gość: black Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.zamosc.mm.pl 14.04.05, 07:35
      dziewczyno do serca facetaq trafisz przez żołądek no może nie ty , jedyne co ci
      pozostaje to wziąć patelnie, rozgrzać ją i... pie..ąc się nią w głowę , bo
      ludziom którzy ssą penisa obcego mężczyzny w publicznej restauracji nic nie
      pomóże, bo jak powiedzial einstain są 2 bezgraniczne rzeczy, wszechświat , i to
      czego jesteśmy tu świadkami , ludzka głupota
    • Gość: Kasia Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:02
      To już było zreszta, następny kawał prosze
    • Gość: lilia-wanilia Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:34
      Ubawiłam się do łez! Piszesz na serio, czy dla hecy? Jeśli na serio, to
      przyjmij moje kondolencje!
    • Gość: ...... !!!!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 14.04.05, 17:52
      UPS znów się posikałam ze śmiechu:P....prowokacja jak nic-niezła zresztą...hmm a jeśli to prawda?...no to Ci współczuję....Pozdrawiam
    • aguniawlkp Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P 14.04.05, 18:58
      hahaha... nie ogladaj wiecej amerykanskich filmów.. wpływaja zbyt mocno na
      Twoja wyobraznie
    • impresssion Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P 14.04.05, 21:56
      Ale dno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka