Gość: mm Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:07 jak mozna pomylic penisy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simba Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 15.02.05, 23:33 yhy <spoko> :| .. juz to widze jak siedzisz przy stole twój facet nie przychodzi..ale jak juz pod stołem jestes to twardzo sie dobierasz do kolesia i mu ssasz? aha nie no lux...zwłaszcza ze to chyba nie był okragłu stół albo jakis 30 metorwy zeby niezauwazyc kolesia innego... ale to jeszcze nic... przychodzi niby twój przyszły...i nadaje na ciebie...a ten co mu okazywałas mios? siedzi dalej z siusiakiem na wieszchu i sie patrzy tak? ..o tak sobie siedzi i nic nie mówi...<spoko>...moja rada....jak ci sie cos przysni..to wez to sobie zostaw dla sibie co? ... porsssssssss(hlup)tee ..:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 09:28 a mi sie tm nie che wierzyc ,ze ludzie są az tak głupi...moim zdaniem to kolejna kretynska prowokacja(po 6 latach za pzreproszeniem pomyliłas penisa swojego faceta z jakims innnym...a co tamten koles miał takie same spodnie etc..i jakos mi sie wierzyc nie che ,ze facte nawet jak byłby zadowolony ,ze ktos spod stołu robi mu dobrze..to nie zajrzał pod stól zeby sprawdzic kto to własciwie i co sie dzieje..bajka totalna pzremysl swój scenariusz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.02.05, 14:11 Eeeee tam, Sabinki i tak nie przebijesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnulka21 Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:14 Zrób test na hiv-nie mogłaś z tym poczekać??? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P 17.02.05, 16:41 Fajna podpucha :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahshd Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 17:41 ale bzdura. ta historia to scena jak z American Pie 3 zaloze sie ze napisal to jakis debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: 212.249.11.* 10.03.05, 18:15 Prawda czy nie prawda Debil/ka to pisal/a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:14 A mi sie podoba ten post, przynajmniej posmiac sie mozna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
venefika Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P 11.03.05, 16:19 posmak buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.zamosc.mm.pl 14.04.05, 07:35 dziewczyno do serca facetaq trafisz przez żołądek no może nie ty , jedyne co ci pozostaje to wziąć patelnie, rozgrzać ją i... pie..ąc się nią w głowę , bo ludziom którzy ssą penisa obcego mężczyzny w publicznej restauracji nic nie pomóże, bo jak powiedzial einstain są 2 bezgraniczne rzeczy, wszechświat , i to czego jesteśmy tu świadkami , ludzka głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:02 To już było zreszta, następny kawał prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilia-wanilia Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:34 Ubawiłam się do łez! Piszesz na serio, czy dla hecy? Jeśli na serio, to przyjmij moje kondolencje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... !!!!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 14.04.05, 17:52 UPS znów się posikałam ze śmiechu:P....prowokacja jak nic-niezła zresztą...hmm a jeśli to prawda?...no to Ci współczuję....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aguniawlkp Re: Pomyliłam facetów.... H-E-L-P 14.04.05, 18:58 hahaha... nie ogladaj wiecej amerykanskich filmów.. wpływaja zbyt mocno na Twoja wyobraznie Odpowiedz Link Zgłoś