Dodaj do ulubionych

szpachlowanie twarzy !!!!!

IP: *.mors.pl / *.mors.pl 18.10.04, 13:44
KOBIETY !!!

ile możecie używać tego pudru?

rozumiem lekko przypudrować sobie policzki i nosek ale nie od razu nakładać
szpachelką !

krótko mówiąc jest to bardzo brzydkie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 13:56
      Mam koleżankę która tyle na siebie tego nakłada. Oczywiście cały makijaż kończy
      się na linii brody. I to wygląda dramatycznie. Ma cerę jaśniejszą niż moja a
      używa ciemniejszego podkładu niż ja. Można sobie to wyobrazić. Do tego tona
      tuszu na rzęsach.
      • Gość: Stephanie Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 17:15
        dokładnie takie przypadki są przykre w sumie nie wiem skad sie to bierze
        panny ,które tak sie malują zapewne wyznają zasade "im wiecej tym lepiej"..cóz
        widac to sie nie sprawdza...a jesli im sie wydaje ze faceci tak lubią to nic
        bardziej błednego no chyba ze facet jest toptalnym tempym kretynem który z
        kolei wyznaje zasade "worek na głowe i dajemy"
    • Gość: sight Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.04, 18:05
      widzisz żyleto. niektóre dziewczęta mają brzydką cere (np. zniszczoną
      trądzikiem). Więc jakie widzisz dla nich inne wyjście, jezeli wstydzą się
      pokazać na ulicy ze swoją naturalną cerą??
      • nadal-jestem Re: szpachlowanie twarzy !!!!! 19.10.04, 17:33
        Jesli maja brzydka cere , to i tak beda lepiej wygladac z brzydka cera od takiej
        geby z tapeta , szpachlowanie geby sie nie oplaca , bo to sie nie podoba nikomu.
        • Gość: ja Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.sportnet.gliwice.pl / *.sportnet.gliwice.pl 19.10.04, 18:27
          tez uwazam ze to ochydnie wyglada!! a tak własciwie to UMIEJETNIE!!nałozonego
          ppodkładu w odpowiednim odcieniu prawie wogole nie widac!! a one robia na
          sobie tapete i to 4 razy ciemniejsza od cery zeny niby wygladac na "opalone"
          hyhy smieszne to :) i chyba kazdy sie zmena zgodzi
          • Gość: sight Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 20:22
            nie no, jasne że jak odcień pudru jest o wiele wiele za ciemny to ogólnie
            beznadziejnie wygląda. ale i tak uważam że gruba warstwa makijażu na brzydkiej
            cerze lepiej wygląda niż twarz z pryszczami, z bliznami i bez tapety.
            pozdrawiam wszystkie laski z tapetą i bez tapety:)
          • Gość: Stephanie Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 22:00
            dokładnie po to sa odcienie podkładu zeby dobrac najbardziej zblizony do koloru
            skóry..proste..a nie dla wszystkich jak widzimy czesto..
        • pumaaa Re: szpachlowanie twarzy !!!!! 19.10.04, 22:35
          nadal-jestem napisał:

> Jesli maja brzydka cere , to i tak beda lepiej wygladac z brzydka cera od takie
          > j
          > geby z tapeta , szpachlowanie geby sie nie oplaca , bo to sie nie podoba nikomu
          > .

ewentualnie worek na głowe i za ojczyzne. jak sie patencikowi chce to nie będzie
          patrzył :P a i głupia tapeciara bedzie ustatysfakcjonowana
      • Gość: Goska Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:39
        ...jak maja kłopoty z cerą,to gruba warstwa tapetki na pewno im nie pomoże,cóz
        byc moze nie estetysznie zatuszuje trądzik,ale ogólny efekt jest taki ze
        jeszcze bardziej sobie ta cere niszczą przez taki makijaż!! Bo nie ma nic
        gorszego, jak warstwa pudru na zaogniony stan zapalny wyprysków,poniewaz to nie
        ma sie jak dobrze goic-bo po prostu skóra nie oddycha i ma zarkane pory,co
        prowadzi do jeszcze wiekszych stanów zapalnych,wiec nie ma co przesadzac....bo
        trądzik sie leczy a nie tuszuje!!!!
    • Gość: alka Re: szpachlowanie twarzy !!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.04, 20:09
      zdecydowanie nie wszystkie dziewczyny potrafia korzystac z rozsadkiem z pudru
      jak i z innych kosmetykow. niestety wyglada to bardzo brzydko, szkoda tylko ze
      one tego nie widza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka