Gość: kate IP: 81.190.155.* 27.10.04, 11:39 interesują mnie wypowiedzi dziewczyn i facetów.podobno są niezdrowe, ale moim zdaniem są fajne, dobrze wyglądają pod ubraniem i bez niego;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: księżniczka Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.aster.pl 27.10.04, 13:06 Daj spokoj... Jakbyś się pytała o to 5 lat temu to bym CI wybaczyła ale teraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) men Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:27 stringi sa zaj******* fajne:) Jeszcze najlepiej jakby wystawaly zza spodni;) Odpowiedz Link Zgłoś
solaretka Re: co sądzicie o stringach?? 27.10.04, 14:51 Mam tylko stringi i bardzo je lubie , sa seksowne i w ogóle co tu dużo mówić. No ,ale niestety to prawda ,że są niezdrowe ,niestety i może to wyjsc dopiero po paru latach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) men Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:26 a co w tym niezdrowego:/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.10.04, 15:24 hmm stringi sa bardzo sexy:) ale najlepiej zeby nie wystawały ze spodni, bo to nie wygląda ciekawie, ani pociągająco, a wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stephanie Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 16:01 zgadzam sie stringi wystające zza spodni ..hmm to nie wyglada dobrze a niektóre panny mają tendencje do podciągania ich pod samą szyje niemalze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 16:06 Zasadniczo lubię, ale nie do wszystkich spodni. Do cienkich dżinsów ze streczem jest mi właściwie tylko w stringach wygodnie, za to w tradycyjnych grubych dżinsach muszę mieć pełne majtki, bo inaczej mam potem kompletnie poobcierane pachwiny (dodam, że jestem tęga i mam bardzo suchą skórę). Oprócz tego podczas okresu absolutnie tylko pełne majtki; podpaska "string" byłaby za mała, zaś nawet tampon mini jest o wiele za duży, bym go zdołała wsunąć bez uszkodzenia. Co do stringów wystających ze spodni - tak, bo stringi u kobiety tęgiej to prowokacja niemal polityczna. Popatrzcie, ile firm w ogóle nie szyje takich majtek w rozmiarze XL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) men Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:37 stringi wystajace sa OK!!!!!!!!!!!! szczegolnie na imprezkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stephanie Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 12:14 a nie uwazasz ze wyglądają totalnie dziwkarsko...mówiąc wprost...taka panienka ma niemalze wypisane na czole "kazdy moze mnie miec" ja osobiscie lubie odrobine prowokacji ale sa duzo bardziej eleganckie i zmysłowe sposoby na nią... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: co sądzicie o stringach?? 27.10.04, 17:30 Ogólnie ładnie wygląda taka dupka ubrana w stringosy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatt Re: co sądzicie o stringach?? IP: 166.68.134.* 27.10.04, 17:44 A ja uwielbiam. Stringi na ladniej dupci tylko tworza komplementy. Baaardzo sexyyy...ale jeszcze najlepsze to je zrywac zebami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.04, 17:54 sa super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: co sądzicie o stringach?? IP: 81.190.155.* 28.10.04, 14:55 ja tez bardzo lubie stringi i chodze w nich ciągle niezaleznie od pory roku.ale lekarz powiedział mi ostatnio ze jest to najgorsza rzecz jaką wymyślono dla kobiety.dla mezczyzn nie są az tak niezdrowe.u kobiety mgą wywołac wiele chorób, m.in. mozna potem nie móc miec dzieci albo miec chemoroidy i wiele innych chorób które pojawiają z biegiem lat:( no i nie wie4m co robic bo nie moge sie przekonac do zwykłych majtek ale nie chce byc chora:( Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: co sądzicie o stringach?? 28.10.04, 17:27 no wiec co w tym niezdrowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.bg.pwr.wroc.pl 28.10.04, 18:35 Majtki stringi są niezdrowe gdyż: podczas chodzenia ten paseczek kyóry zasłania odbyt się przesuwa i podrażnia, choć tego nawet nie widać, a wiadomo podrażnienia nie sa miłe. Poza tym jak ktos spędza cały dzień poza domem podrażnienia + pot (bo tam się bardzo moje drogie pocimy) + np. jak się załatwiamy = INFEKCJA!!!! A chorób infekcyjnych jest dużo, np. grzybice pochwy, zapalenie cewki moczowej itp. Poza tym zazwyczaj stringi są ze sztucznych materiałów co powoduje większą potliwość. A i jeszcze jedno każdy człowiek ma pewne bakterie w jelicie, są one dobre (chyba) ale za pomocą transportu jakim sa stringi przedostają się do pochwy, a tu sobie już świetnie żyją.... Ja używałam tylko stringów aż zachorowałam na grzybice!!!!leczę się już 2 lata, lekarz kategorycznie zabronił mi noszenia stringów i...używania tamponów. Pozdrawiam ps. ale jednak pozwalam sobie od czasu do czasu włożyć stringasie (mam ich całą szufladę) bo są cholernie wygodne do spodni zwłaszcza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO STRING Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:38 Jeżeli chcesz mieć przewlekłe zapalenia pochwy spowodowane np. bakterią E.Coli tzw bakteria fekalna,która normalnie żyje sobie w naszym jelicie grubym,nie mówiąc o podrażnieniach,cieple i pocie tamtych okolic ,które stwarzają wprost idealne warunki do rozwoju tych mikrobów,to możesz nosić stringi.Poza tym jest masa innych drobnoustrojów z grupy np Klebsielli czy Enterokoków,które również tam bytują.Dlatego osobiście bym nie zalecał a jeśli już to żeby je zdjąć w ciągu góra 2h no i trzeba pamiętać o nienagannej higienie tamtych okolic,które są oddalone od odbytu o niecały 1cm.Ale muszę Cię pocieszyć podobno to jest tak jak z paleniem :ktoś może zapalić jednego w życiu papierosa i umrze na raka płuc, a inny pali 40 lat i nie zachoruje... Odpowiedz Link Zgłoś
mambkaa Re: co sądzicie o stringach?? 31.10.04, 21:52 nie uznaję innych majtek...tylko stringi....mój facet również...poza tym czy są inne majtki niż stringi??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetness Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.10.04, 23:52 no coz..duuzo kobitek nosi stringi no bo sa wkoncu wygodne..kawalek szmatki na tylku i juz;) ja sie przekonalam juz jakis czas temu do takich spodenkowych majteczek i teraz takie kupuje..sa baaardzo wygodne:Da i coraz czesciej spotykam sie z opiniami znajomych ze im bardziej sie podobaja kobiety w takich majteczkach niz w stringolach!posladki ladnie wygladaja...a skoro stringi niezdrowie to moze sie przerzuccie na takie majteczki :)polecam..a stringi tez lubie..w ogole mam manie bielizniana wiec..mam tego mnostwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 18:20 Nie mogłabym żyć bez stringów! Są zajebiście wygodne i seksowne. Nie wiem jak można ciągle nosić (jak to nazywa mój kolega)"gacie po tacie":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona taka jedna Re: co sądzicie o stringach?? IP: *.238.78.1.adsl.inetia.pl 12.11.04, 18:24 stringi już wycodzą z mody na rzecz szort,ó.próbowalam tych drugich jedna k stringi są nr 1, najwygodniejsze, sexy, ślicznie wyglądają w spodniach, bez spodni i wogóle zawsze. + dla stringów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Jak się robi TWIXA??!! IP: *.ima.pl / *.ima.pl 13.11.04, 12:25 Twixa zrobisz, jak się zesrasz przez stringi. Buhaha Odpowiedz Link Zgłoś