Gość: Missy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:26 Chciałabym wiedzieć w jaki sposób najłatwiej jest schudnąć w pasie, trochę niżeej i biodrach? Macie na to jakieś sprawdzone sposoby? Zależy mi na szybkim efekcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milusia Re: Jak odchudzić???Help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:38 na pas polecam skręty,tułowia oczywiście,pupcie wyszczuplisz,poprzez róznorakie przysiady..ale najsprawniejszą metodajest bieganie...nawet te w miejscu pomoga...ja tez mam problem zapraszam na temat JAK POZBYĆ SIE TZW BOCZKÓW,ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLOC Re: Jak odchudzić???Help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:08 Zrób kupke zjeddz ją. i napewno schudniesz..kloce pomagaja.potakiej diecoie podczujesz sie niezwykle lekko i świezo.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: Jak odchudzić???Help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 10:46 Nikt nie ma żadnych sposobów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: Jak odchudzić???Help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:23 no przecież ci napisałam.... Odpowiedz Link Zgłoś