Dodaj do ulubionych

Pocenie się...

IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:22
hejka, mam do was pytanko: jakie macie sposoby na nadmierne pocenie się?? ja
pocę się tak strasznie,że muszę cały czas łazić w grubych bluzach,żeby nic
nie było widać:(. Ostatnio przeczytałam coś na temat świetnego dezodoratnu
ANTIDRAL, zakupiłam go i zobaczymy co to będzie.Dopiero raz go stosowałam
(dziś) i jak narazie sucho.Ale wszystko okaże się jak pójdę do szkoły... aż
się boję:(. Nie wiem co zrobie jak nie zadziała. A co wy sądzicie o
Antidralu?? A może jakieś inne specyfiki wam pomogły ;) ?? Z góry THX za
wszystkie odpowiedzi:*
Obserwuj wątek
    • Gość: Joasia Re: Pocenie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 00:10
      kurde tez mam ten problem!!!!!!!!antyperspiranty nic tu nie poamgaja a jak
      widze laski co uzywaja dezodorantow i im to wystarcza to az wyc mi sie chce!
      ludzie------------PISZCIE COS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sweetness Re: Pocenie się... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.11.04, 00:17
      ja tez mam taki problemik..fakt nie jest on taki nadmierny no ale jak kazdy poce
      sie i zanim cos dla siebie znalazlam to szukalam troche!kobitka w sklepie mi
      doradzila adidas performance w kulce! dla mnie jest extra! a o tym Co napisalas
      antidral to nie slyszalam..ale moze akurat zadziala i bedziesz miala z glowy
      problem nadmiernej potliwosci ;)
    • Gość: pal Re: Pocenie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 16:11
      Nie wiem jak antidral, ale swietnie sie sprawdza Etiaxil. Dostepny w aptece,
      cos ok. 50zl ale warto. Stosuje sie go 1-2 razy w tygodniu. Ja juz w sumie
      zapomnialam o problemie nadmiernego pocenia sie.
    • Gość: julka Re: Pocenie się... IP: 83.16.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:32
      Miałąm kiedyś taki sam problem. Antidral sprawdziłam i jest naprawdę skuteczny.
      Potem polecałam go na tym forum osobom z podobnymi problemami i wszyscy byli
      zadowoleni. Nie stosuj Antidralu na dzień, wyłącznie na noc, a rano
      antyperspirant jakiś. Antidral nie jest dezodorantem tylko preparatem hamującym
      gruczoły potowe i naprawdę działa tylko w nocy. Poza tym odbarwia ubrania. Ja
      stosowałam najpierw przez tydzień co noc (troche piecze i nie daje spac:)) a
      teraz starcza raz na 2 tyg. i nawet w największym upale nie wiem co co znaczy
      się pocić- zawsze sucho, aż dziwnie, po tym co kiedyś przeżywałam.
    • lenka.1 Napoje 02.11.04, 12:45
      Może moja rada wyda się głupia, a może nie. Oprócz stosowania różnych
      specyfików na skórę może dobrze byłoby przyjrzeć się wypijanym napojom. U mnie
      pocenie się wzmaga mocna kawa. Poza tym, jeśli pije się mniej, wtedy też
      pocenie jest mniejsze. Może pijesz za dużo. Jeśli są upały dobrze pić więcej
      dopiero przed snem. Rozumiem, że organizm należy nawadniać, ale można go
      trochę "podejść".
    • Gość: Mycha Re: Pocenie się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:07
      Cruella ja mam ten sam problem. Ile kosztuje ten Antidral i gdzie go mozna
      nabyc? W drogeriach czy aptekach? Zaczynam widziec jakies swiatelko w tunelu,
      bo juz myslalam ze nic nie ma na te ciezka przypadlosc:-)
      • makaluu Re: Pocenie się... 02.11.04, 19:37
        Antidral kosztuje ok. 12-15 zł i jest do kupienia w aptece. Jest
        baaaaaaaaaaardzo skuteczny. Działa tak samo jak Etraxil(czy cos tam), ale jest
        zdecydowanie tańszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka