Gość: Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 10:46 Co sadzicie o zegarkach tej marki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Calvin Klein Re: Swatch-opinie IP: *.magma / *.magma-net.pl 02.11.04, 12:37 polecam zegarki firmy Tissot :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackly Re: Swatch-opinie IP: 80.244.140.* 02.11.04, 18:32 bardzo polecam zegarki Swatcha ... ja mam swój już przeszło 4 lata, chodzi świetnie, ostatnio wymieniałam po raz pierwszy baterię, naprawę chodzi bez zarzutów zegarki są dostępne w dużej gamie wzorów i kolorów :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-riki Re: Swatch-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:05 Mialem swatcha 4 lata, jak wyczerpala sie bateria zegarmistrz zapytal sie tylko dlaczego nosze takie drogie jednorazowki ... Lezy w szufladzie .. A zaplacilem prawie 500 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Swatch-opinie IP: *.vline.pl 04.11.04, 10:45 Dziwne.. Ja mam dwa swatch'e, jednen już 6 lat, z raz wymienianą baterią. Nie było z nią żadnego problemu, tyle, że kupiłam ją w firmowym salonie swatcha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-riki Re: Swatch-opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:28 tez bylem w salonie, tylko ze zegarek ma zalana aluminiowa koperte i nie mozna dostac sie do mechanizmu, by zobaczyc co sie zepsulo ... Dlatego jednorazowka.. Odpowiedz Link Zgłoś